The ​Proposition (The Proposition 1.) 5 csillagozás

Katie Ashley: The Proposition Katie Ashley: The Proposition

With ​her thirtieth birthday looming, Emma Harrison finds her biological clock clanging and the elusive knight in shining armor yet to appear. She’s running out of options, especially after her gay best friend backs out from being her sperm donor. Of course, there’s always a sperm bank, but Emma fears a donor mix-up might impregnate her with the spawn of Satan.

Resident company womanizer, Aidan Fitzgerald, is used to always getting what he wants, especially in the bedroom. When Emma spurns his advances at the company Christmas party, he's determined to have her no matter what it takes. After Aidan learns of Emma's predicament, he is quick to offer a proposition that will benefit them both. He will father Emma's child, but she must conceive it with him naturally. Not one for hook-ups or casual sex, Emma is reluctant to take him up on his offer, but his charm, coupled with her intense desire for motherhood, wins out.

Soon their baby-making sessions become more than… (tovább)

>!
348 oldal · ASIN: B009ZHT2DU
>!
CreateSpace, Washington, 2012
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781480114487

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Toffy_Sentellion>!
Katie Ashley: The Proposition

Aranyos volt, jó volt, nekem kicsit rinyás volt még nem terhesen is a főhős, utána mindent a hormonokra fogott… Aha…

Blue_Nadine>!
Katie Ashley: The Proposition

Nos, el sem hiszem, de megrikkatott ez a regény. Jó, persze, nem teljesen olyan nehéz ezt elérni – könyvekkel könnyebb is, mint filmekkel. Mégis… nem értem magam! Nem vártam volna tőle egyáltalán, hogy végül ilyen hatással lesz rám.

Nem volt jó.
Nem szerettem a szereplőket sem.

Persze, megjósoltam, hogy Emmát nem fogom különösebben megkedvelni a hisztije után az előnovellában. Itt meg még úgy is adta elő, hogy Connor a szemét és ő az ártatlan, és ha nem olvasom el, tuti itt még be is veszem. Még mindig nem tudok téllépni azon, hogy ilyen szemétül viselkedett a legjobb barátjával, akinek még güriznie is kellett, hogy ez a némber megbocsásson. Ennek ellenére megkedveltem Emmát valamennyire – de csak, mert Aidan volt az ellenpóllus. Ő meg hát még messziről sem egy szent, de mivel amúgy sem különösebben hozott lázba a dolog, sokáig nem is érdekel, hogy mennyire bunkón viselkedik… Mert néha nagyon az volt! Voltak olyan „poénnak” szánt megjegyzései, vagy szexi, vagy én nem is tudom, frappánsnak, amin én elhúztam a számat, hogy valaki hogy lehet ekkora egy seggfej.
Meg szerintem elég fura, hogy a könyv első felében még csak egyetlen szó sem esik a nagyszülőkről. Aztán meg ilyen nagy kötődés van felmutatva a második felében… Mintha az írónő útközben gyorsan be dobta volna őket, ha már Emma szüleit kinyírta.

Maga az esemény már önmagában is elég fura volt, de végül túl lehet jutni ezen az idegennel dugok, hogy gyerekem legyen dolgon… Igen, így elég hülyén hangzik. A stílus viszont könnyed, gyorsan olvasható, semmi extra. Sok-sok szóismétléssel.

Szóval nem értem miért hatott meg végül annyira a vége, mikor sejtettem amúgy is, hogy ez lesz és biztos a csávó cseszi el. Remélem, Aidan nagyon meg fog dolgozni a következő kötetben azért, hogy visszakapja Emmát, mert én nem vagyok olyan megbocsátó…

Beau miatt külön jár egy csillag.

3 hozzászólás
zwecki>!
Katie Ashley: The Proposition

Kedvelhető szereplők, bár Emma néhány helyen fura volt, Aiden pedig néha pofonért kiáltott.
A sztori igazi chick-lit, hatalmas függővéggel.


A sorozat következő kötete

The Proposition sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
Leylah Attar: The Paper Swan
Erin Watt: Broken Prince
Penelope Ward: Neighbor Dearest
Sarah Brianne: Lucca
Colleen Hoover: Verity (angol)
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls