Strings ​of the Heart (Runaway Train 3.) 2 csillagozás

Katie Ashley: Strings of the Heart

Twenty ​year old, Allison Slater has been in love with her brother’s bandmate, Rhys McGowan, since she was fifteen years old. But to him, she’ll always be Jake’s little sister and off limits. Now a college sophomore and licking her wounds from a bad breakup, she sets her sights on making Rhys see her as someone he could date…maybe even love. Her opportunity comes when Rhys visits his parents in Savannah where she is attending college. But the night she’s dreamed of turns to heart-break, and she realizes she’ll never be the one for Rhys.

For Rhys McGowan, his nightmare began when he woke up, naked and hung-over, next to his bandmate’s little sister. Unable to remember a thing from the previous night, he only makes matters worse by lying to Allison about not being interested in her. The truth is he’s spent the last year to ignore his body’s reaction whenever Allison is around. His resolve is tested when Allison comes on tour with Runaway Train, as both Jake and Abby’s nanny… (tovább)

>!
474 oldal

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

sarahangel P>!
Katie Ashley: Strings of the Heart

Hát ez nagyon jó volt! *-*

Ez a rész Rhys könyve, akit a bandatagok közül eddig a legkevésbé szerepeltetett az írónő, így nem is lehetett rá igazán felfigyelni, ami mint kiderült, hiba volt.

A női főszereplő most Allison, Jake féltestvére. Az előző részben már kaptunk rá utalást, hogy valami lóg köztük a levegőben, így várható volt, hogy ez a rész az övéké lesz.

Allison már gyerekkorában, 13 évesen beleszeretett Rhys-be, és a 16. születésnapján spoiler, de a köztük lévő majdnem 7 évnyi korkülönbség miatt az akkor már felnőtt Rhys még gyerekszámba vette Allisont, na és amúgy is tabuként tekintett rá, mint Jake – bandatársa és legjobb barátja – kishúgára. Azóta (és az első rész óta) viszont eltelt már pár év, Rhys most már 27 éves, Allison pedig 20 (majdnem 21).

Allison Savannah-ban, Rhys szülőotthonában koleszos, és mivel Rhys épp hazalátogat a családjához, Jake megkéri, hogy nézzen rá Allisonra. A ’ránézésből’ az lesz, hogy 3 hetet töltenek együtt, amikor is Rhys végig úriemberként viselkedik a lánnyal, annak ellenére, hogy észrevette, felnőtt nő lett közben a kislányból. Rhys egy olyan titkát is megosztja vele, amiről addig senki, még a bandatagok sem tudtak spoiler. Rhys egy gazdag családból származik, és bár egy elég sznob környezetben nőtt fel, ő mégsem lett olyan, mint a szülei, de pont ezért neki is megvan a sebezhető oldala, amiért fél szeretni, és teljesen odaadni magát valakinek.

Aztán elérkezik egy este, mikor Rhys-nek lelki támogatásra van szüksége, és megkéri a lányt, hogy maradjon vele. Az estének az lesz a vége, hogy tequilát isznak, így spoiler

Volt ugyan két olyan momentum, ami kevésbé tetszett a történetben; mikor Allison a múltjáról vallott spoiler, és Rhys is nézett egy nagyot, bár nem ítélkezett. Ott azért egy kicsit lelombozódtam. A másik dolog, hogy később fordult a kocka, akkor meg Rhys viselkedését nem értettem. Nem értettem, miért tartott annyira attól, hogy Jake mit fog erről a helyzetről gondolni – bár tény, hogy Jake még mindig kishugiként tekint Allisonra, és túlságosan is védelmezi őt – , Allison azonban rájött, hogy nem csak erről van szó. Rhys egyszerűen csak fél attól, hogy a gyerekkori szeretethiány miatt nem tudná úgy szeretni Allisont, ahogy a lány megérdemelné, ezért bunkó viselkedéssel próbálja meg távol tartani magától, azt gondolván, hogy ezzel jót tesz neki, akkor is, ha közben összetöri a szívét. Később viszont kárpótolt az írónő, ahogy haladt előre a történet, és már el is felejtettem ezeket a nem-tetsző dolgokat. ;)

A dolgokat bonyolítja, hogy Allison a csapattal – akik országjáró turnén vannak – buszozik egész nyáron, mint bébiszitter spoiler, és így tölti a szakmai gyakorlatát, mint leendő divattervező, ezért nem tudják elkerülni egymást a sráccal.

A megoldást bármily meglepő, spoiler. Rhys így spoiler

Romantikus, szexi, itt-ott humoros történet, amin hol bosszankodtam, hol elérzékenyültem, hol meg jókat nevettem. Külön plusz pont, hogy Abby és Jake is viszonylag sokat szerepeltek ebben a részben, és jó volt látni, hogy évekkel később is dúl köztük a szerelem. Jake lenyugodott Abby mellett, ha teljesen nem is bújt ki a bőréből, pl. az olykor csúnya szája és az önfejűsége (lásd Allison és Rhys esete) megmaradt. ;)

Azt hiszem, a legjobban az tetszik ebben a sorozatban, hogy megvan a csapatszellem. Nem tudom, a való életben is ilyen-e a zenészek élete, de olyanok ők, mint egy nagy család, az első rész óta kiegészülve újabb (család)tagokkal.

Kár, hogy már csak egy rész van vissza, de ha minden jól megy, este rá is vetem magam Brayden könyvére. :)

8 hozzászólás
zuna19>!
Katie Ashley: Strings of the Heart

Rhys a bandatagok közül a legfiatalabb, eddig keveset szerepelt. (Tényleg ő volt a legrejtélyesebb mindenki közül.) Kedvencem nem lett, de szerettem a történetét.
Allison karaktere nagyon imádni való. (Jake ebben a részben is csalódás volt.Néha annyira bunkó tud lenni.)
Az elején kicsit szomorkás volt a könyv hangulata, de ebben is érezhető az írónő humora. Könnyed stílusú, jól olvasható sztori, amit szerintem nem nagyon bán meg senki, hogy ha elolvassa.


A sorozat következő kötete

Runaway Train sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Amy Harmon: The Bird and the Sword
Colleen Hoover: Losing Hope
Linda Kage: Be My Hero
Whitney G.: Reasonable Doubt 3.
Kim Holden: Bright Side (angol)
Cora Reilly: Bound by Duty
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him