Music ​of the Soul (Runaway Train 2,5) 2 csillagozás

Katie Ashley: Music of the Soul

In Music of the Heart, an unexpected twist of fate caused Abby Renard to fall into womanizer Jake Slater’s bed. What started out as a small spark between the unlikely pair, grew into a deep and intense love. After a year-long engagement, the two have finally been able to set a wedding date. It’s off to Mexico for a destination ceremony on a private beach. After a heated week long honeymoon in a tropical paradise, the two return to the real world of touring and making music together.

As the newlyweds settle into married life, another twist of fate challenges their love. For once, Abby isn’t able to be the rock of strength that Jake needs. Can the two of them hold on to the strong foundation of love they have built, or will it crumble under the pressure?

>!
166 oldal · ASIN: B00HL6OHV4

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Jake Slater · Abby Renard


Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

sarahangel P>!
Katie Ashley: Music of the Soul

Az első részben megtudtuk, hogyan szelídítette meg Abby „Angyal” Jake-et, az addig nőfaló kemény rockert, így kíváncsi voltam a történetük folytatására.

Ez egy nagyon szép történet, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz belőle a kezdeti cuki, humoros és könnyed bevezetés után.

Két évet ugrunk az első rész befejezése után, Abby és Jake éppen az spoiler készülnek, miután egy teljes hetet spoiler.
spoiler

Ezt a témát így kicsit pihentetik. Közben eltelik egy kis idő, amikor bekövetkezik valami spoiler.

Cuki, érzelmes, olykor humoros történet spoiler, ami rávilágít arra, hogy mindenki hibázhat. Abby és Jake is elkövetik a maguk hibáit, meglesz köztük az spoiler, és Jake-nek is tisztáznia kell az apjával való viszonyát ahhoz, hogy teljes mértékben boldog lehessen Abbyvel, de a lényegen nem változtat semmi, hogy nagyon szeretik egymást.

Nem spoilerezem el, hogy mi lett a vége, bár szerintem kitalálható. :)
Jó volt együtt látni nem csak a fő párost, de azt, hogy a csapat tagjai mindig számíthatnak egymásra spoiler. Az írónő ráadásul nem feledkezett meg spoiler.

Az angolja szerencsére nem nehéz spoiler, így legközelebb sorra kerítem AJ könyvét is, ami egyébként a 2. rész, így egy kicsit lespoilereztem magamnak a történetét a nem sorrendben olvasással, mert már pontosan tudom, mi fog vele történni. ;)

12 hozzászólás
zuna19>!
Katie Ashley: Music of the Soul

A kiegészítő köteteket nem nagyon szoktam szeretni. Nálam egy jól sikerült epilógus is elég egy történet végére. Ha valaki kiegészítő kötetet ír egy könyvhöz/sorozathoz akkor abban előjönnek a problémák is, a bonyodalmak.
Itt a fájdalom kapott nagy hangsúlyt leginkább.
Abby ha lehetséges itt még szerethetőbb lett. Jake viszont kicsit dedós volt. Benne csalódtam.
A sztori vége nagyon jó. Rögös volt az útjuk, de a Runaway Train tündököl. Legalábbis potyogtatják a bébiket. :D


Népszerű idézetek

sarahangel P>!

Men spend their lives being obsessed with boobs, and then the moment a baby is attached to it, they lose their minds.

sarahangel P>!

This was our lives, after all. The music of our heart and soul.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Renard
sarahangel P>!

You have a part in every single thing in my life, Angel. You're every word in this song – every note. Only the purest and sweetest melody could be inspired by you.

Kapcsolódó szócikkek: Jake Slater
sarahangel P>!

You know, from the time Abby was born, Laura and I prayed that God would send her a companion. Someone she could spend her life in love with. Someone to support her in the good times and bad and be her true soul mate. Of course, we didn't expect him to come in the package of a tattooed rock star.

sarahangel P>!

In the end, I just hoped to be able to bottle up a little of the feeling, so that when there were hard times or fights or when I felt like his love had waned, I could look back on this moment in time and know how truly and deeply we loved each other. It was true bliss and heaven on earth.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Renard

A sorozat következő kötete

Runaway Train sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gayle Forman: Just One Night
Ava Lore: His Inspiration
Renee Ericson: More Than Kisses
A. Meredith Walters: Warmth in Ice
J. J. McAvoy: Rainbows Ever After
Jamie McGuire: Something Beautiful
Jenika Snow: Dirty
Helena Hunting: Between the Cracks
J. A. Huss: Block
Lori L. Otto: Love, Lost