Beat ​of the Heart (Runaway Train 2.) 2 csillagozás

Katie Ashley: Beat of the Heart

After ​years of bad relationships and a cheating ex-fiancé, twenty-eight-year-old Mia Martinelli prefers healing her patients’ hearts on the Cardiac Care floor rather than risking having her heart broken again. But that all comes to a screeching halt when caring for the head roadie for Runaway Train puts her into the orbit of drummer and Latin Lover, AJ Resendiz. After a scorching weekend of steamy passion, Mia’s intention of getting out with her heart unscathed is challenged by the stud with the wicked sense of humor, especially when he wants to continue seeing her. But when the harsh reality of AJ’s hoard of female admirers sends her insecurities into overdrive, Mia bails, leaving him handcuffed to his bathroom shower.

AJ never imagined that after two weeks of the best sex and female companionship he’d ever experienced, he would need rescued by his band mates from his shower prison. Although he tries to forget the sensual brunette whose curves made his mouth water, AJ… (tovább)

>!
410 oldal · ISBN: 9781493511457

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

AJ Resendiz · Dr. Alpesh (Pesh) Nadeen


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

sarahangel P>!
Katie Ashley: Beat of the Heart

Már A szív zenéjében megkedveltem a vagány, de jólelkű AJ-t, aki a zenekar dobosa, egy igazi latin macsó, így kíváncsi voltam a történetére.

Az első rész alatt még az is eszembe jutott, lehet, hogy Abby jobban járt volna vele, mint Jake-kel, mivel egyszerűbb eset persze ettől én még Jake-et akartam Abby mellé, szóval jó volt ez így. Most viszont eljött AJ ideje is. :)

A 2.5 részben már találkoztam Miával, és rögtön szimpatikus is lett, de itt azért előjöttek a butaságai. AJ egy kórházban találkozik Miával, aki ott dolgozik nővérként, és rögtön randira is akarja hívni. Nekem innen az hiányzott, hogy AJ-nek nem kellett harcolnia Mia figyelméért, mert bár először vonakodott, de aztán rábólintott, sőt, már azt is rögtön lebeszélték spoiler. AJ saját elmondása szerint sem teljesen seggfej, egy randinak megadja a módját, így az nem csak spoiler áll spoiler, sőt alig 2 hét leforgása alatt eljutnak odáig, hogy meghívja Miát a banda koncertjére, összeismerteti a többiekkel, sőt Jake birtokára is meg lesz hívva.

Egy kicsit gyors volt nekem a dolog, így nem teljesen értettem, honnan jött a nagy szerelem. Sőt az egész csapat rögtön Mia mellé állt, és érezték, hogy ő lesz az igazi AJ számára. Igaz, hogy Abbyt is gyorsan megszerették az első részben, de az más volt, hiszen volt alkalmuk jobban megismerni. Abby és Jake esetében is gyorsan történt a szerelembe esés, de ott valahogy mégis hitelesebb volt, mert Abby nem adta magát könnyen, és jobban ráment az írónő a lelki háttérre. Itt meg mindjárt az erotikával indítottak, egy kissé el is túlozta az írónő.

Míg az első részben Abby-nek kellett megküzdenie Jake hülyeségeivel, itt szegény AJ-nek kellett küszködnie Miával. A lánynak ugyanis rossz tapasztalatai voltak a múltban, ezért nem nagyon tud megbízni senkiben, ami részben érthető is, de azért az mégis túlzás volt, hogy a félreérthető helyzetekben esélyt sem adott AJ-nek, hogy megmagyarázzon mindent. Szegény fiú hiába bombázta sms-ekkel és hívásokkal még azután is, hogy spoiler. Amikor pedig kiderült spoiler, AJ nagyszerűen viselkedett, főleg, ha azt nézzük, hogy ő egy fiatal, a népszerűség csúcsán lévő zenész, mégis egy percig sem jutott eszébe, hogy spoiler. Mia még akkor sem bízott teljesen, mikor AJ mindent megtett, hogy bizonyítson.

Kellett egy kis idő, mire Mia végre észhez tért, na és persze a vége spoiler lett. :)

Nem olvastam még az írónő másik sorozatát (csak beleolvastam), de ha jól tudom, abban van a Pesh nevű doki, aki itt is felbukkan, így most jöttem rá, hogy egyik sorozat a másiknak a spin-offja.

Megtudtuk most azt is, hogy ki hány éves, mivel az első részben csak Abby életkora derült ki (aki akkor volt 21, ennek a résznek az elején 22 éves). AJ 25 éves, Mia 28, Rhys pedig a legfiatalabb az együttesben a maga 23 évével. :)

Azt is megtudtuk a rész elején, hogy női testrészekre már csak AJ és Rhys hajlandó dedikálni, azóta meg már AJ sem. Gyanítom, hogy már Rhys sem sokáig fog, hiszen a következő rész az övé lesz. ;)

Gondolkodtam rajta, hogy 4 vagy 4,5 csillagot adjak rá, mivel annyira jó azért nem volt, mint az első részben Abby és Jake története és annak folytatása, és Mia viselkedése is kicsit lehúzta ezt a részt. Mivel azonban az írónő írásmódja még mindig tetszik, és ebben a részben is felbukkant az egész csapat, akikről öröm volt olvasni, így azt hiszem, megérdemli a 4,5 csillagot. Jöhet a következő rész! :)

zuna19 >!
Katie Ashley: Beat of the Heart

Hány éve tervezve van a sorozat folytatása már nálam. Anno sajnos nem adták ki csak az 1. részt magyarul. Kár érte, mert elég populáris lehetett volna.
Ez a könyv már szinte tökéletes volt. Én legalábbis imádtam.
A főszereplő párost nagyon megszerettem. Aj nálam nagy szerelem. Szerintem a legjobb fej a bandában. Habár ez egy elhamarkodott állítás. :DD
Miát is bírtam végig.
Jó volt a családról, barátokról is olvasni benne. Persze vannak picuri szépséghibái, de ez nem nagy gond.


Népszerű idézetek

sarahangel P>!

Love is still love – it doesn't have a time limit.

Kapcsolódó szócikkek: AJ Resendiz
8 hozzászólás
sarahangel P>!

Maybe it’s that pregnant women have a glow about them—a beauty that burns bright from inside, like the life growing within them.

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Alpesh (Pesh) Nadeen
sarahangel P>!

What truly matters is the heart inside the person.

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Alpesh (Pesh) Nadeen
sarahangel P>!

Marriage is all about compromise, Emiliana. It’s give and take, but in the end, it’s always going to be the woman giving more because she’s the soul and heart of her man and her family. And when it comes to being a mother, there is nothing that you won’t sacrifice to ensure the happiness and health of your child.

sarahangel P>!

We only had about ten fans left when Kylie, Lily's younger sister and sometimes nanny, poked her dark head in the door. Before she could open her mouth, Melody's high decibel scream echoed throughout the room. „DADDY! I WANT MY DADDY!”
With one hand signing a program, Brayden used the other to beckon Kylie. She hurried into the room, trying to muffle Melody's cries by cradling the fifteen month old to her rack. But Melody pulled away and reached out for Bray. The moment he took her, Melory quieted, wrapping her arms around Brayden's neck.
He gave an apologetic smile to the fans. „Excuse me, but it seems my daughter needs her daddy. I hope you all won't mind if I duck out?”
Since it was only women left, they practically melted into a freaking puddle in the floor at Brayden's words and actions. A chorus of „Aw's” coupled with „What a good father you are” rang through the room.

Kapcsolódó szócikkek: AJ Resendiz · Brayden Vanderburg

A sorozat következő kötete

Runaway Train sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Colleen Hoover: Losing Hope
Kim Holden: Bright Side (angol)
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Amy Harmon: The Song of David
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
K. A. Tucker: Burying Water