Az ​ajánlat (Az ajánlat 1.) 498 csillagozás

Katie Ashley: Az ajánlat

Harmincadik ​születésnapja közeledtével Emma Harrison rádöbben, hogy ketyeg a biológiai órája, és a herceg a fehér lovon még mindig sehol. Fogyatkoznak a lehetőségek, különösen most, hogy a legjobb barátja – egy meleg pasi – visszalépett, hogy spermadonor legyen. Persze ott van a spermabank, de Emma fél: mit lehet tudni, talán a sátán belekavarhat a dolgokba.

Aidan Fitzgerald, a megátalkodott nőcsábász rendszerint eléri, amit akar, különösen a hálószobában. Amikor a karácsonyi partin Emma elutasítja a közeledését, Aidan elhatározza, megszerzi a nőt, kerül, amibe kerül. Emma kínos helyzetét megismerve a férfi olyan javaslattal áll elő, mely mindkettejüknek jó lesz. Hajlandó vállalni a donor szerepét, de csakis természetes úton. Nem lévén elszánt pasivadász, sem az alkalmi szex híve, Emma ódzkodik az ötlettől, ám a férfi sármja és Emma anyaság utáni vágya győzedelmeskedik. A „gyermekgyártási” projekt azonban egyszer csak több lesz, mint fizikai aktusok sora. Aidan nem képes… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
332 oldal · ISBN: 9789632549071 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
332 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548326 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Aidan Fitzgerald · Emma Harrison · Becky Fitzgerald


Kedvencelte 64

Most olvassa 17

Várólistára tette 142

Kívánságlistára tette 85

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Kedvencek kedvence! Számát sem tudom hányszor olvastam már újra….
De miért nem adják ki végig magyarul?!
Ilyenkor utálom a kiadót hogy elkezd vmit és félbe hagyja – nem még nem tanultam meg,h ogy előbb megszerzem a sorozatot végig aztán olvasok….. :( :D
Hihi de már meg van csak időm nincs rá :D Meg vhogy ugy vagyok vele mint a finom csokival vigyázok rá nehogy elfogyjon :D

Illatos_Hópehely>!
Katie Ashley: Az ajánlat

A fülszöveg elolvasása után, megtetszett a könyv.
Levettem a polcról, elindultam itthonról és elkezdtem olvasni.
Gyanús volt, hogy Emma ismeri Aiden apját, meg az egész családját, de azt gondoltam lesz majd egy „egy évvel ezelőtt” történet. Aztán haza értem és rájöttem, hogy a második részt kezdtem el olvasni :D
Jó kis történet volt, nem volt túl bonyolítva, igaz kicsit kiszámítható volt, de ez sem volt probléma.
Remélem a következő részben Emma jól megszorongatja Aiden spoiler

Naiva P>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Már a tartalomból sejthető a sztori. Nem is olyan rég olvastam hasonlót és már filmben is láttam jó pár hasonlót, de nem volt rossz olvasmány. Kikapcsolt és közben szórakoztatott. Könnyed és gyorsan olvasható. Volt benne humor, romantika és némi erotika. Emma naiv és az önbecsülése a nulla szintet veregeti, de a maga módján szerethető. Aidan jópofa, de a vége miatt egy spoiler, és nem tudok rá jobb jelzőt. A vége rendesen meglepett.

MVivien>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Az írónőtől ez az első könyvem és szerintem szuper volt.A könyv végig izgalmas, olvastatta magát.Ebben a történetben volt humor romantika és erotika is.A könyvben az összes mellékszereplő szimpatikus volt.Azt is szerettem hogy mindkét főszereplő szemszögéből olvashattuk a történetet.Emma nagyon szimpatikus jószívű kedves lány.Aiden-t is kedveltem, de a könyv vége miatt csalódtam benne.A fél csillag levonás is a vége miatt van,mert nem szeretem ha egy könyvnek függő vége van.Remélem a második résznek jó lesz a befejezése.

Petrus601>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Látjátok, az ilyen típusú könyvek és az ilyen szereplők hozzák vissza az olvasási kedvemet. Szóval több ilyet kérnék szépen!:D
Örültem, hogy a főszereplők nem tinikorban vannak, de mégis azok a tipikus szereplők, de mégse…értitek?!:D
A történet pedig kerek volt nekem, de azért kíváncsiságból talán elolvasom a kövi részt is majd.:)
5*

2 hozzászólás
Detty89 P>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Habár 3 évvel ezelőtt olvastam, ma is ugyanúgy oda meg vissza vagyok érte, mint anno.
Nagyon sajnálom, hogy nem lett magyarul folytatva, alulértékelt sorozat.
A főhősök nagyon szimpatikusak, tetszettek a humoros jelenetek! A legjobban mégis talán a kémia lett megjelenítve. A függővéggel sem volt bajom, legalább volt miért várni a folytatásra. :)

meteoritastar>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Ez a konyv meglepett. Nem gondoltam, hogy ilyen jo lesz. Tetszett. Igaz, kiszamithato volt benne szinten minden, de nagyon olvasatta magat es elveztem minden sorat.
Ket olyan szereplot kaptam,akik NEM idegesitettek. Valto szemszog:)):)) Nagyon megkedveltem oket:)):)) olyan aranyosak voltak. Na meg persze, ha Aidant nezzuk, akkor egoista es egy se…..:)):)) emiatt nagyon sokszor nagyon jokat mosolyogtam:)):))
A vege is tetszett, a drama. Tudtam, hogy ilyesmi lesz. De attol ugyanugy egyutt ereztem veluk. Fuggo veges. De nem az az ablakon kidobos fajta, hanem tenyer dorzsolos remenyekkel teli:)):)) spoiler
Osszegezve:
Szamomra ez nagyon szorakoztato volt es teljesen kikapcsolt.
Csak ajanlani tudom.

catilde>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Nem baj, hogy sokaknak nem tetszet, nekem viszont nagyon. Egyszerű volt, könnyen szerethető személyekkel. Nekem bejött a hihetetlen történet, Aidan tökéletessége. Kellemes kikapcsolódást. A könyv azt is mutatja, hogy a nők mire nem képesek, hogy gyerekük legyen. Kiszámítható, hogy mi lesz a vége, de akkor is nagyon kíváncsi vagyok a második részére is.

Err>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Ohh. Most kezdem a végével, mert alaposan meglepődtem.
Tudtam, hogy van folytatása a könyvnek de azt hittem, hogy az is olyan, mint pl az Örökké a csajom-nak vagy a Rule-nak, hogy mások benne a főszereplők de azért kapcsolódik az előző a részhez. Ezért eléggé váratlanul ért, hogy így lett vége. Mert mikor láttam, hogy már csak pár oldalam van hátra és megtörtént, – ez a számomra azért kiszámítható dolog – elképzeltem, hogy akkor a végén gyors még megoldja ezt az írónő, lesz happy end, és x idő múlvai epilógus és kész. De hát nem így lett, úgyhogy most nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!
Nem gondoltam volna, hogy ez a könyv ilyen pozitív csalódás lesz.
Ebben a műfajban, (amit amúgy ritkábban olvasok de ennek tetszett a fülszövege, így gondoltam teszek vele is egy próbát) ez tetszett a legjobban, az eddig olvasottak közül.
Jók voltak a szereplők, Emmát és Aidant is nagyon kedveltem.
A történet is tetszett. Nem volt „tucat” a gyerektéma miatt. Humoros is volt és ha kivennék belőle a – azért jó pár- +18-as jelenetet, akkor is egy jó, szórakoztató történetet kapnánk. Ez volt benne a legjobb.
Könnyed kis limonádé, jól is esett ez most. :)

2 hozzászólás
oldmoviegirl01>!
Katie Ashley: Az ajánlat

Tetszett!
Az, hogy sikerült kevesebb, mint egy nap alatt kiolvasnom jelent valamit, mégpedig azt, hogy rendkívüli módon olvastatta magát. Pergő ritmusú, jó stílusban megírt (hurrá E/3), alapvetően a párbeszédekre épülő regény.
Emma Harrison céltudatos, talpraesett fiatal nő (talán túl jó is) kevés önbecsüléssel, Aiden „nem akarok kötöttségeket” Fitzgerald pedig az aranyszívű szoknyavadász, akit rugdosni kell, hogy merje felismerni / felvállalni az érzelmeit, a boldogságot. A kettejük közötti kémia már az elejétől érezhető volt. Ehhez jöttek még a jó fej családtagok, a megértő barátok és egy kutya. Minden túl tökéletesen alakult, na jó egészen az utolsó pár oldalig, de hát valamiért kell várni azt a második kötetet.
Oké, persze kicsit (vagy nem is kicsit?) rózsaszín volt, de olyan jó néha ilyen könyveket is olvasni. Egy könnyed, szórakoztató, romantikus, gyorsan kiolvasható könyvet kerestem magamnak erre a hétvégére, és „Az ajánlat” ennek a célnak teljesen megfelelt.
Kifejezetten tetszett!


Népszerű idézetek

Viktória_Erdei P>!

Néha azok hervadnak el a leggyorsabban, amelyek a leghamarabb nyílnak. Azok hozzák a legszebb virágokat, amelyeket a legnehezebb rábírni, hogy kinyíljanak.

171. oldal, 19. fejezet (Ulpius, 2013)

Treszka>!

Aidan egy darabig a dossziét bámulta, majd Emma szemébe nézett.
– Egy szerződés, hm? – Hátradőlt, és fellapozta a dossziét. – Olyasmi, mint amilyen abban a perverz könyvben szerepelt, amelyben lefektetik, hogy mire vagyunk hajlandóak szex közben és mire nem? Hogy hol a határ, ameddig elmehetünk, és mi a menekülőszavunk?
Emma arca szinte lángba borult zavarában.
– Dehogy!
Aidan felnevetett.
– Örömmel hallom. Csak hogy tudja, korbácsolásról vagy leláncolásról szó sem lehet.

43. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aidan Fitzgerald · Emma Harrison
brena>!

– Nem vagyok benne biztos, hogy akarom a keresztanyasággal járó összes erkölcsi és egyéb felelősséget. Szívesebben lennék elvetemült nagynéni, aki becsempészi a korhatáros filmekre, és piát vesz neki, amíg nem nagykorú.

Viktória_Erdei P>!

– Nem vagyok egyedül.
Aidan karja megfeszült Emma derekán. Hátrakapta a fejét, és kutató tekintettel nézett a lányra.
– Egy fickó van nálad?
Emma bólintott.
– Méghozzá nagyon jóképű.
Aidan állkapcsán megfeszültek az izmok.
– De azt mondtad… beleegyeztél, hogy több legyen kettőnk között.
Emma az ajkába harapott, hogy el ne nevesse magát.
– Tudom. De már akkor is itt volt, mikor még nem tudtam, hogyan érzek. És be kell vallanom, van valami ebben a srácban, aminek nem tudok ellenállni.
Aidan egyetlen szó nélkül kibontakozott az ölelésből, és berobogott az ajtón.
– Aidan, várj, én…
A férfi oda sem figyelt rá, hanem végigvágtatott az előszobán. Emma mögötte rohant, próbálta utolérni, még mielőtt Aidan üvöltözni kezd a képzeletbeli fickóval, de főleg, mielőtt felébreszti Masont. Figyelte, ahogy Aidan megtorpan, és megmerevedik a hordozható kiságy előtt, amelyben Mason aludt. Aidan megpördült.
– Mason. Vagyis egy kisbaba miatt borultam így ki?
Emma kuncogni kezdett.
– Igen.

191. oldal, 21. fejezet (Ulpius, 2013)

Viktória_Erdei P>!

– Attól nem leszel kevésbé férfi, ha terhességről szóló könyvet olvasol. Ráadásul az iPadre is feltehetted volna. – Aidan elgondolkodó arckifejezését látva megtekerte az orrát.
– Ha elolvastad volna, akkor most tudnád, hogy a nők szexuális étvágya gyakran annyira felerősödik a terhesség alatt, hogy a férjük vagy a barátjuk nem is bírja tartani velük a lépést.
– Hülyéskedsz? – kérdezte Aidan, és sötétkék szeme elfeketedett a döbbenettől.
–Nem. Komolyan mondom, Aidan elvigyorodott.
– Ez fan-kanosan-tasztikus!
– Igen – nevetett Emma –, és ki tudja, milyen titkokat rejteget még az a könyv. Azt javaslom, olvasd el.
– Rendben. Elolvasom.

249-250. oldal, 28. fejezet (Ulpius, 2013)

zuna19>!

– Ha nem lenne kétségbeesett szükségem a maradék Margaritára, beleönteném az arrogáns arcába!

25. oldal

zuna19>!

– Jó lenne, ha erről leszoknál! – tiltakozott.
– Arról, hogy megcsókoljalak?
– Nem, arról, hogy félbeszakíts.
– Bocs, nem tudtam megállni.

51. oldal

loveQhuay>!

– […] Aiden a szexet illetően olyan, mint egy versenyautó, nekem pedig valaki olyanra van szükségem, aki inkább…
– Dodzsem?
– Én személyautót akartam mondani, okostojás.
Casey felnevetett.
– Bocs. Nem bírtam megállni. […]

39. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aidan Fitzgerald · Emma Harrison
Viktória_Erdei P>!

– Bárcsak nekem olyan csinos barátaim lennének, mint te – közölte vigyorogva.
Emma nem tudta megállni, hogy vihogni ne kezdjen.
– Hát, köszönöm, John. Elbűvölő fiatalember vagy, nem igaz?
John büszkén kidüllesztette a mellét, és Emma fogadott volna, hogy Aidan éppen ugyanígy nézett ki tizenhárom évesen.
– Igen, a lányok is így gondolják.
– Hm, úgy tűnik, hogy a hajadon és a szemeden kívül a flörtölési képességeket is örökölted Aidan bácsikádtól.

121. oldal, 13. fejezet (Ulpius, 2013)

Treszka>!

Aidan félrenyelte a sört. Miután abbahagyta a köhögést, megkérdezte:
Négy éve nem feküdt le senkivel?
– Nem – suttogta a lány, és végighúzta ujját az asztallap egyik mélyedésén. Utálta magát, amiért elárulta ezt Aidannek, de meg kellett értetnie a férfival, mennyire abszurd a javaslata. Bár kétségbeesetten vágyott egy kisbabára, annyira azért nem, hogy alkalmi szexbe bonyolódjon egy hírhedt szoknyavadásszal. Vagy talán…
– A francba – mormogta a férfi. – És hogy bírja?

28. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aidan Fitzgerald · Emma Harrison

A sorozat következő kötete

Az ajánlat sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
T. M. Frazier: Tyrant – Zsarnok
Sarah J. Maas: A Court of Silver Flames – Ezüst lángok udvara
L. J. Shen: Vadító
L. J. Shen: A csóktolvaj
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Jay Crownover: Az utcák királya
Jennifer Probst: Elhibázott házasság