Agyhullám: ​Java 4 csillagozás

Kathy Sierra – Bert Bates: Agyhullám: Java

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mit ​tanulhatsz ebből a könyvből?
Az Agyhullám: Java teljes élményt nyújtó tankönyv a Javához és az objektumközpontú programozáshoz. Egyedülálló, a nyelvtanon és a kézikönyvek stílusán túllépő módszerrel segít megtanulni a Java nyelvet, és megérteni, hogyan válhatsz kiváló programozóvá. Megtanulhatod belőle a nyelv alapjait, valamint az általánosított programozás, a szálkezelés, a hálózatkezelés és az elosztott programozás csínját-bínját – közben pedig még egy torpedójátékot és egy hálózati dobgépet is építhetsz.

Miért néz ki ez a könyv másképp, mint a többi?
Úgy gondoljuk, hogy az Olvasó ideje túl drága ahhoz, hogy új fogalmak bemagolására pazarolja, ezért a kognitív tudományok és a tanuláselmélet legújabb kutatási eredményeinek felhasználásával egy minden érzékszervre ható anyagot állított össze a szerzőpáros. Az Agyhullám: Java képileg is izgalmas formátumát úgy tervezték meg, hogy az álmosító, szöveggel telezsúfolt könyvekkel szemben az agy működéséhez… (tovább)

>!
Kiskapu, Budapest, 2011
684 oldal · ISBN: 9789639637795 · Fordította: Rézműves László

Most olvassa 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Marslakoo>!
Kathy Sierra – Bert Bates: Agyhullám: Java

Eddig úgy érzem, hogy kezdem megérteni a Java lelkivilágát a könyvnek hála. : )

Az biztos, hogy többet megértettem a Java-ból, annál amit gyakorlaton összekapartunk anno. Nekem nagyon tetszett a könyv formátuma is. A közvetlen szöveg (ezt nem bírom érthetőbben megfogalmazni most :)), a gyakorlatok, a példák, a fejtörők. A vége számomra kicsit összecsapottnak tűnt, de valójában vagy két másik könyvben részletekbe menően tárgyalják az éppen csak érintett témát, és belátom, hogy örültem, hogy ennél jobban nem vesézik ki a hálózati részét eme kiadványban. :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Balogh Péter – Berényi Zsolt – Dévai István – Imre Gábor – Soós István – Tóthfalussy Balázs: Szoftverfejlesztés Java EE platformon
Daniel J. Berg – Steven J. Fritzinger: Java felsőfokon
Joshua Bloch: Hatékony Java
Rogers Cadenhead: Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet 24 óra alatt
Angster Erzsébet: Objektumorientált tervezés és programozás 2.
Antal Margit: Objektumorientált programozás
Peter J. DePasquale: Java zsebkönyv
Angster Erzsébet: Objektumorientált tervezés és programozás 1.
Jason J. Manger: A Java programozási nyelv
Barry Burd: Java