Karácsonyi ​küldetés 111 csillagozás

Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

A ​történet főszereplője a rendezvényszervező Lilian Holmes (Lilly), aki karácsony előtt néhány héttel nagynénjéhez, Caroline-hoz utazik az angol Tóvidékre. Caroline ott egy takaros panziót vezet, amelyben azonban semmi sem érezhető a karácsonyi várakozás bizsergető hangulatából, ugyanis a tulajdonosnő eltörte a lábát, gipszben fekszik, így nem kezdhet hozzá az ünnepi előkészületekhez. Lilly elvállalja, hogy a festői üdülőhelyen nagynénje helyett megszervez egy német hangulatú karácsonyi vásárt, és lelkesen beleveti magát a munkába. Egyszeriben annyi teendője lesz, hogy azt sem tudja, hol áll a feje. Valójában azonban hálás az elfoglaltságért, amely eltereli a figyelmét arról, hogy nemrégiben szakított a barátjával, aki megcsalta. Ezért aztán – újabb csalódástól tartva – igencsak ellenségesen viselkedik a panzió jóképű vendégével, a zenész Tom Lewisszal. Az elutasítás helyét azonban lassan kíváncsiság foglalja el, miután megsejti, hogy Tom valamilyen titkot rejteget. Ki lehet… (tovább)

Eredeti cím: Mission Mistelzweig

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Kossuth, Budapest, 2017
206 oldal · ISBN: 9789630990981 · Fordította: Várnai Péter
>!
Kossuth, Budapest, 2017
206 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630990011 · Fordította: Várnai Péter

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 56

Kívánságlistára tette 49

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Nagyon kis semmilyen volt ez a történet. Teljesen átlagos harlequin füzet benyomását keltette bennem, egyáltalán nem erre számítottam, ezért egy picit csalódásnak éltem meg.
Aranyos volt meg minden, de annyira lehetett tudni mi is lesz ebből. Nekem legalábbis teljesen nyilvánvaló volt az egész szitu.

molybarby>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Kicsit unalmasan kezdődött a történet, mint egy klasszikus romantikus sztori, de aztán amikor Tom titkai is szóba kerültek kezdett lekötni, hogy miről is olvasok. Tom hozta a szokásos dögös pasi formáját és minden egyebet ami ezzel a címmel jár. Lillynek esélye se volt ellene. Az egész történetet egyébként egyértelműen a Tom körüli titkok viszik előre. Ki az a Pippa, ki valójában Tom? Ki nem találtam volna. És persze a karácsonyi hangulat, ami tökéletes fűszere volt az egésznek. :)

Niki_Salamon P>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Nagyon aranyos kis történet volt, nem értem hogy állhat ilyen alacsony százalékon. Ennyire azért nem rossz. A hossza is tökéletes, nincsenek benne felesleges „járatok”. Igazi hangulatba hozó, romantikus karácsonyi sztorit kaptam. És a legjobb benne, hogy hiába tudtam, hogy happy end lesz a vége, akkor is megtartotta számomra a rejtélyességet, amit Tom karaktere adott. Fogalmam sem volt milyen titkot rejteget, na ezt pedig aztán végképp nem gondoltam volna.
Az fél csillag levonás Lillyt illeti, mivel az elején nagyon nem volt szimpatikus, ahogy élből utálta Tomot, csak azért mert jóképű és segít. ( fejfogós szmájli)

ibelieveinmyshelf P>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Nem lesz a kedvencem, de könnyed, karácsonyi romantikus mese, nem túl nagy izgalmakkal, viszont hangulatos leírásokkal, ami hangolódásnak tökéletes, novemberi, decemberi estékre.

Trice29 P>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Nem vagyok maradéktalanul elégedett, olyan kedves romantikus füzetecske volt, rózsaszín karácsonyi történettel. Semmi izgalom, semmi gyomorgörcs. Hangolódásra jó volt.

ladydark>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Nekem nagyon tetszett a könyv.
Egészen jó karácsonyi hangulata van.
Tetszett, hogy körüllengte egy kis rejtély.
Nem számítottam a hercegi vonulatra, sokkal inkább valami zenészi vagy színészi megoldásra, de így kimondottan tetszett.
Könnyed és szórakoztató olvasmány volt. :)

Silverlight>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Egy hangulatos történet került a kezembe. Sajnos rövidsége miatt összecsapottnak éreztem. Sokszor nagyon felgyorsultak az események. Kicsit a rövid romantikus ponyvákra emlékeztetett. Ennek ellenére alapvetően vannak benne jó dolgok. Tetszett a két főszereplő is, bár Tom végig elég titokzatos. A vége kissé meglepett. Nem hittem volna, hogy efféle titokra fog fényderülni. Az ex megleckéztetése jó rész volt. Meg volt a kellő karácsonyi hangulata az egésznek, de tényleg elég alacsony szintű könyv. Inkább filmes változatban tudnám elképzelni.

>!
Kossuth, Budapest, 2017
206 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630990011 · Fordította: Várnai Péter
minnie>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Mint egy Hallmark film. Szuper romantikus, szuper giccses és totálisan kiszámítható. De karácsonykor mindig jöhet az ilyen. :)

brigus_27 P>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Nekem nagyon tetszett a könyv. Nem volt túl fűtve a romantika, megtartotta a figyelmem, és a karácsonyi hangulatot is teljesen fenntartotta. Az elejétől kezdve foglalkoztatott Tom titka, spoiler. Könnyen olvasható, átlagos történet volt a maga kis karácsonyi tartalmával és a csodás boritóval. A végén amikor Tom elárulta történetét, csak faltam a lapokat. Olyan volt mint egy csodálatos mese, mintha Lilly megnyerte volna a lottó ötöst, spoiler.

mozso87>!
Kathryn Taylor: Karácsonyi küldetés

Jó kis karácsonyi történet, minden megtalálható bent, amire az ember ebben az időszakban vágyik. (karácsonyi vásár, szerelem) A vége talán egy kicsit túl rózsaszín volt, a való életben erre kb. 1% esély van, ennyire „gazdag” férfival találkozzon az ember, de jó volt az álcája:)


Népszerű idézetek

Niki_Salamon P>!

Mindig mindennek vezetnie kell valahová? Mi lenne, ha egyszerűen csak élveznéd a pillanatot?

pjutko >!

Vannak dolgok, amelyeket nem felejtünk el, bármilyen régen történtek is.

Tavaszi>!

Vannak emlékek, amelyekhez ragaszkodik az ember, ha az élet megy is tovább. És minél idősebb lesz az ember, annál többször gondolkodik el azon, hogy mi lett volna, ha másként alakulnak a dolgok.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa Kleypas: Rafe karácsonya
Rosie Blake: Hygge szerelem
Kerstin Gier: Fellegszálló
Mary Jo Putney – Madeline Hunter – Sabrina Jeffries: Téli csábítás
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók
Natalie Cox: Nem csak karácsonyra
Sabrina Jeffries: Karácsonyi csoda
E. T. A. Hoffmann: Diótörő
Megyeri Judit: Rózsakő – Liza & Alex
Richelle Mead: Dermesztő ölelés