Randivonal 6 csillagozás

Kathryn Lamb: Randivonal

A móka és flört ideális eszköze? Vagy éppen egy rémálom, mely az idegeidre megy? A mobil segíthet, hogy népszerű, sikeres, vicces, kedves, szeretnivaló légy… Íme a tippek, hogyan… …győzzük meg makacs szüleinket arról, hogy nem nélkülözhetjük a mobilt. …válasszunk készüléket, mely elmondja, kik is vagyunk. …különböztessük meg a megengedett és tiltott dolgokat otthon, az iskolában, barátok közt, a családban és AZ ELLENKEZŐ NEMMEL kapcsolatban. Mikor hívjuk, honnan hívjuk, mit mondjunk és mit NE a kiválasztottnak, és még sok-sok minden, ami a mobil-flörthöz szükséges!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Alexandra, Pécs
170 oldal · ISBN: 9633687128 · Fordította: Bárdos Péter · Illusztrálta: Kathryn Lamb

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
csakegyluca P
Kathryn Lamb: Randivonal

Nem valószínű, hogy fogom ezt használni az életben. Nem támogatom azt, hogy kézikönyv legyen egy sima telefonáláshoz. Magunk alakítjuk a sorsunkat, a saját tapasztalataink tanítanak meg jól használni ezeket az eseteket. Vicces volt, meg minden, de nem vagyok benne biztos, hogy útikönyv kéne az élethez. Voltak benne olyan jelenetek, amiket tényleg kedveltem, humoros történetek összegzése. Kevés ember használ mobilt (kivéve én) legalább megtudtam mi volt a „menő” régen. A nagy telefonok csak a strébereknek voltak, ellenben a kicsik, nagyon mentek. Ma már minél nagyobb, annál jobb. Szembesültem az élet keménységével, hogy igen, a mobilon szakítás, összeveszés a legundorítóbb dolog a világon.
Annak ellenére jó kis könyv volt. Azoknak ajánlom, akik egy vicceskés storyra vágynak, és nem tudják milyen mobilt vegyenek.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vincent Cuvellier: Amikor életemben először megszülettem
Heinz Sielmann: Hobbiállatok
Vera Csaplina: Négylábú barátaim
Gaál Éva: Zoknidakszli és sokan mások
Valérie Peronnet – Sylvie Degré – Alain Degré: Tippi Afrikában
Erich Übelacker: A Nap
Terry Deary: Nyavalyás középkor
Wolfgang Tarnowski: Múmiák
Steve Pollock – Peter Wingham: Az állatvilág
Terry Deary: A kegyetlen világ krónikája