Áfonyakirálynő 49 csillagozás

Diana Moore, a harminc-egynéhány éves New York-i dolgozó lány éppen bosszantó munkáján meg azon a pletykán rágódik, hogy a volt barátjának gyönyörű, új barátnője van, amikor megtörténik az elképzelhetetlen, és egy baleset fenekestől felforgatja az életét. Jó szándékú barátai elől menekülve, Diana elhagyja a várost, és a kicsinyke Pine Barrensben, New Jersey állam egyik legeldugottabb végében köt ki. Ott aztán, távol a várostól, Diana egyszeriben szabadnak érzi magát – nyugodtan, felszabadultan megvizsgálhatja, és újjáépítheti életét, és elindulhat a változás, az önmegvalósítás útján, egy olyan helyen, ahol senki sem ismeri. Az Áfonyakirálynő keserédes, megindító és szellemes regény a gyógyulásról, a titkok veszélyeiről és a barátságról. Egy könyv mindazoknak, akik egy igazi, a lélek mélyére hatoló nyári olvasmányt keresnek.

Nincs vele semmi baj, csak nem valami ütős történet.
Az áfonyaszüretet azért nagyon élveztem.

olyan nagyon nem nyűgözött le az a szüret… viszont meglepődtem magamon, mikor megsajnáltam a csajt. oké, lehetett volna kevesebb a vekengés, de tuti ezt fogom elővenni ha kell egy kis erő. igenis fel lehet állni, akármilyen pocsék is a helyzet!

Különleges érzéseket ébresztett bennem a könyv.
Nagyon szörnyű lehet, ha valaki egyszerre veszíti el a családtagjait egy ilyen tragédiában. Ráadásul még a barátjával való szakítást sem dolgozta fel Diana (bár ezt nem értem, mégiscsak eltelt 2 év azóta), tehát még igazán szüksége lenne egy kis lelki támaszra a családtagoktól. Erre bumm!!! És éld tovább az életedet!
Megértem az összeomlást, hogy otthagy mindent, és céltalanul útnak indul.
Aztán találkozik az Áfonyakirálynővel, akik befogadják, míg elkészül a kocsija. És itt elkezdődik egy nagy kaland, amit szenvedés övez. Szenvedés, mert eltitkolja a balesetet, a családja elvesztését, az embereket, akik várják és talán keresik.
Megismer, és megkedvel egy új családot. Hadakozik az érzéseivel, feltárja-e, vagy tovább titkolja a tragédiát. Nagy titkokat ismer meg, és nagy csatákba keveredik.
Aztán megbékül, megbékél, és új életet kezd.
Olvastam buszon, zeneiskolában, munkahelyen. Ugyanezeken a helyeken próbáltam eltitkolni a könnyeket, melyeket a szemembe csalt a könyv.
Mert megérintett. Mert beleéltem magam. Mert megszerettem.
Tudni akarom, hogyan alakult tovább Diana élete!!!