Áfonyakirálynő 49 csillagozás

Kathleen DeMarco: Áfonyakirálynő

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Diana Moore, a harminc-egynéhány éves New York-i dolgozó lány éppen bosszantó munkáján meg azon a pletykán rágódik, hogy a volt barátjának gyönyörű, új barátnője van, amikor megtörténik az elképzelhetetlen, és egy baleset fenekestől felforgatja az életét. Jó szándékú barátai elől menekülve, Diana elhagyja a várost, és a kicsinyke Pine Barrensben, New Jersey állam egyik legeldugottabb végében köt ki. Ott aztán, távol a várostól, Diana egyszeriben szabadnak érzi magát – nyugodtan, felszabadultan megvizsgálhatja, és újjáépítheti életét, és elindulhat a változás, az önmegvalósítás útján, egy olyan helyen, ahol senki sem ismeri. Az Áfonyakirálynő keserédes, megindító és szellemes regény a gyógyulásról, a titkok veszélyeiről és a barátságról. Egy könyv mindazoknak, akik egy igazi, a lélek mélyére hatoló nyári olvasmányt keresnek.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2004
302 oldal · ISBN: 9789639602212

Kedvencelte 5

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Annamarie P>!
Kathleen DeMarco: Áfonyakirálynő

Nincs vele semmi baj, csak nem valami ütős történet.
Az áfonyaszüretet azért nagyon élveztem.

2 hozzászólás
Snowberry>!
Kathleen DeMarco: Áfonyakirálynő

Imádom ezt a könyvet! Gyönyörű a borítója, A történet pedig őszinte, érdekes. Nagyon szerethető a főszereplő, jók a karakterek, tetszik a szóhasználat és még szerelmi szál is van benne… Abszolút kedvenc!

amnaen>!
Kathleen DeMarco: Áfonyakirálynő

olyan nagyon nem nyűgözött le az a szüret… viszont meglepődtem magamon, mikor megsajnáltam a csajt. oké, lehetett volna kevesebb a vekengés, de tuti ezt fogom elővenni ha kell egy kis erő. igenis fel lehet állni, akármilyen pocsék is a helyzet!

4 hozzászólás
Shil>!
Kathleen DeMarco: Áfonyakirálynő

Nekem tetszett, szomorú, de erőt adó történet, egy érdekes és különleges helyen.

zakkant>!
Kathleen DeMarco: Áfonyakirálynő

Megható volt. Átéreztem Diana helyzetét, nagyon is :(

Áfonya74 P>!
Kathleen DeMarco: Áfonyakirálynő

Különleges érzéseket ébresztett bennem a könyv.
Nagyon szörnyű lehet, ha valaki egyszerre veszíti el a családtagjait egy ilyen tragédiában. Ráadásul még a barátjával való szakítást sem dolgozta fel Diana (bár ezt nem értem, mégiscsak eltelt 2 év azóta), tehát még igazán szüksége lenne egy kis lelki támaszra a családtagoktól. Erre bumm!!! És éld tovább az életedet!
Megértem az összeomlást, hogy otthagy mindent, és céltalanul útnak indul.
Aztán találkozik az Áfonyakirálynővel, akik befogadják, míg elkészül a kocsija. És itt elkezdődik egy nagy kaland, amit szenvedés övez. Szenvedés, mert eltitkolja a balesetet, a családja elvesztését, az embereket, akik várják és talán keresik.
Megismer, és megkedvel egy új családot. Hadakozik az érzéseivel, feltárja-e, vagy tovább titkolja a tragédiát. Nagy titkokat ismer meg, és nagy csatákba keveredik.
Aztán megbékül, megbékél, és új életet kezd.
Olvastam buszon, zeneiskolában, munkahelyen. Ugyanezeken a helyeken próbáltam eltitkolni a könnyeket, melyeket a szemembe csalt a könyv.
Mert megérintett. Mert beleéltem magam. Mert megszerettem.
Tudni akarom, hogyan alakult tovább Diana élete!!!


Hasonló könyvek címkék alapján

Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel
Ava Wilder: Nagy vetítés Hollywoodban
Julie Caplin: Egy szelet torta Brooklynban
Lee Child – Fiona Davis – Clare Mackintosh – Jill Mansell: Esti iskola / Babaház / Az igazság pillanata / Elmondhatatlanul
Estelle Maskame: Ne is említsd
Lisi Harrison: Klikk 2. – Rossz barátok
Melissa Foster: Call Her Mine – Végre az enyém!
Cassie Beasley: A varázslatos Circus Mirandus
Chris Carter: A hívás