American ​Royals (American Royals 1.) 3 csillagozás

Katharine McGee: American Royals Katharine McGee: American Royals Katharine McGee: American Royals

What ​if America had a royal family? If you can't get enough of Harry and Meghan or Kate and William, meet American princesses Beatrice and Samantha.

Two princesses vying for the ultimate crown.
Two girls vying for the prince's heart.
This is the story of the American royals.

When America won the Revolutionary War, its people offered General George Washington a crown. Two and a half centuries later, the House of Washington still sits on the throne. Like most royal families, the Washingtons have an heir and a spare. A future monarch and a backup battery. Each child knows exactly what is expected of them. But these aren't just any royals. They're American. And their country was born of rebellion.

As Princess Beatrice gets closer to becoming America's first queen regnant, the duty she has embraced her entire life suddenly feels stifling. Nobody cares about the spare except when she's breaking the rules, so Princess Samantha doesn't care much about… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Listening Library, Old Greenwich, Connecticut, Egyesült Államok, 2019
ASIN: B07PJ23CZ5 · Felolvasta: Brittany Pressley
>!
Penguin Random House, London, 2019
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780241365953
>!
Random House, USA, 2019
448 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781984830173

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

azahriah>!
Katharine McGee: American Royals

Őszintén szólva elég nehéz értelmesen összeszedni a gondolataimat ezzel a könyvvel kapcsolatban. Kezdjük ott, hogy eleve plusz pontot érdemel tőlem már csak azért is, mert nem rajongok a királyi családok életével foglalkozó történetekért, mégis lekötött. A négy karakter, akinek a szemszögéből láthattuk az eseményeket érdekesek voltak számomra. Szerintem az írónőnek sikerült nagyon jól eltalálnia, hogy kiket válasszon ki erre a feladatra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a dolgokból.
A könyv engem leginkább a régi Wattpados éveimre emlékeztetett, és visszakalauzolt a fanficton-ök világába, mert… hát az egész történet olyan volt mint egy drámai fanfiction tele félreértésekkel, szerelmi háromszögekkel, és váratlan eseményekkel. Számomra egyszerre érződött úgy, hogy lassan csordogál a történet, miközben nem nagyon lépünk sehova, és úgy, hogy ennyi dráma csakis egy kitalált történetben eshet meg ilyen kevés idő leforgása alatt. Az eddig leírtak alapján úgy gondolom, hogy nem lesz váratlan az, hogy az események végig kiszámíthatóak voltak. Akik láttak/olvastak már egynél több tinidrámát, azokat valószínűleg sehol sem érheti meglepetés a regény olvasása közben. Mindezek ellenére szerintem nagyon szerethető volt, és egy jó olvasmány lehet azoknak, akik a megfelelő elvárásokkal indulnak neki az olvasásnak.


Népszerű idézetek

Finn_Hudson P>!

You already know the story of the American Revolution, and the birth of the American monarchy.

(első mondat)


A sorozat következő kötete

American Royals sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Empire of Storms
Kiera Cass: The Selection
Mary E. Pearson: The Beauty of Darkness
S. J. Kincaid: The Diabolic
Holly Black: The Queen of Nothing (angol)
Anna Banks: Of Poseidon
Claire LaZebnik: Things I Should Have Known
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Marni Bates: Awkwardly Ever After
Marissa Meyer: Cinder (angol)