Rossz ​ágy, jó pasi 421 csillagozás

Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Elle Walser pedáns és hozzáértő művészeti koordinátor, ám a csábítás nem az erőssége. Már hónapok óta próbálja meghódítani a főnökét, de hiába. Ráadásul az anyja állandóan össze akarja boronálni mindenféle „jó partival”. Elle kétségbeesésében briliánsnak ígérkező tervet kovácsol: vásárol néhány dögös fehérneműt, és bemászik a főnöke ágyába. A számításába azonban hiba csúszik… véletlenül egy szexi idegent csábít el.

Az éjszaka császárának, Gabe Schultznak nem sok hiányzott, hogy élete legjobb szexuális élményében legyen része. Milyen kár, hogy az izgalmas, forróvérű szőke összetévesztette Gabe-et a bátyjával, és lelépett, mielőtt befejezhették volna, amit elkezdtek. Bár a nő sznobériája igencsak lehangolta, Gabe nem az a fickó, aki feladja, ha valamit el akar érni. És ő Elle-t akarja. A kérdés csak az: van-e esélye rá?

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
366 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632547848 · Fordította: Rákócza Richárd
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
368 oldal · ISBN: 9789632548722

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Gabe Schultz · őrült


Kedvencelte 26

Most olvassa 14

Várólistára tette 87

Kívánságlistára tette 63

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Imádtam, imádom minden egyes oldalát!
Nekem tetszett a cselekménye a könyvnek és a szereplők is. Nem volt semmi gondom a történettel. Végig tudtam úgy olvasni, hogy nem untam közbe magam halálra és nem téptem a hajam az ostobaságokon.
Igazán kellemes kikapcsolódás volt ez a történet.
Már az első fejezet megtetszett, annyit nevettem a munkahelyemen, hogy muszáj volt itthon folytatnom. Nem akartam, hogy tiszta dilinek nézzenek.
A két főszereplő igazán kellemes csalódás volt. Elle és Gabe aranyos páros. Imádtam a vicces részeket és az erotikus részeket is. Amik szerintem nem voltak túlzottak. Magam sem gondoltam, hogy így meg fogom szeretni ezt a történetet. De szerencsére tévedtem. Biztos újraolvasós ez is.
Az epilógus nagyon tetszett, általában félbe szokták hagyni a történeteket vagy összecsapják, de ennek kifejezetten tetszett, hogy adott egy kis pluszt.

Orsi999>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Imádom ezt a könyvet!
A rossz testvérrel ágyba bújni c. könyv egyik értékelésénél olvastam, hogy valaki összehasonlította ezt a két könyvet és ezért kíváncsi voltam, hogy ténylegesen mennyire hasonlítanak. Nekem ez a könyv sokkal jobban tetszett. A szereplőket imádom és végre nem csináltak semmilyen ostobaságot. A cselekmény nem volt unalmas és sablonos, teljesen lekötötte a figyelmemet. Nem volt feleslegesen elhúzva a történet.

Sippancs P>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

A kezdeti lelkesedésem nagy volt, így eleinte 4 csillagra értékeltem a könyvet. Aztán ahogy jobban belelendültem, feltűnt, hogy itt hatalmas bajok vannak nemcsak a fordítással, hanem Elle agyával is. A végére pedig már odáig jutottam, hogy egyenesen untam, és azt számolgattam, hogy hány oldal van még vissza.
Nem mondom, hogy rossz történet, mert egyszer végig lehet rajta szaladni, de kb. ennyi.

Ui.: Mondjátok, kérlek, mondjátok, hogy a Jegyzetfüzet nem a The Notebook (Szerelmünk lapjai) c. filmet jelenti! Különben beleverem a fejem a falba…

8 hozzászólás
janka0416>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Borító: 5/5 – ez már döfi! :D
Cselekmény: 5/4 – ennyit még a szürke ötven árnyalatán sem nevettem. :D
Nem értem miért csak 62% a könyv. Egy erotikus könyvnél sem értem.. miért kell lehúzni. Ha valaki nem szereti akkor ne olvassa, de ne húzza le hülyeségek miatt.Tény,hogy a fordítás nem a legjobb..de akkor ennyi erővel egy Ulpiuszos könyvet se olvassunk (ami külföldi). Ennyit erről.
Lényegében tetszett nekem ez a könyv. Az alapsztorit nagyon jól kihasználta az írónő és élt is vele!! Szereplők hétköznapiak benne, de nem is kell mindig az igazság ligáját eljátszani egy könyvben.
Könnyed, egyszer olvasható könyv, de mégis meg volt a varázsa.
*Florence and the Machine – Addicted to Love* – https://www.youtube.com/watch…

Paulina_Sándorné P>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Élveztem a történetet, kellemesen kikapcsolódtam olvasás közben. Szimpatikusak voltak a szereplők – Elle és Gabe. Voltak vicces jelenetek, tetszett az első találkozásuk. Imádtam, ahogy az író bemutatta, ahogy Elle eleinte húzta az orrát Gabe-re. Tetszett, ahogy Gabe „megfogta” Elle-t. Nem semmi az anyja Elle-nek. Imádtam az epilógust.

Kitti_Kinczer>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Annyira le van értékelve, amit megértek, mert hát nem egy sors fordító regény, meg a szereplők sem azok a karakterek akiket sosem felejtesz el, ez nem az a könyv amit újra és újra átolvasol, mert a kedvenced lett. Ez egy laza kis hétvégi délutánra való romantikus történet némi pikantériával. Abszurd kezdéssel, szürreális jelentekkel, kissé unalmas karakterek egy klisés történet. Ennyi ez a könyv, de hát többet nem is vártam tőle, az elvárásaimnak megfelelt, és valószínű elfogom felejteni pár hónapon belül mi volt benne, de nem mondom, hogy nem fogom újra elolvasni, ha olyan könyvre vágyom, ami egyszerű és könnyed. Nekem a szereplők is szimpatikussá váltak. Sőt azt éreztem hamar vége lett, olvasnám még tovább, tetszett a történet, jó volt, a maga kiszámíthatósága mellett is izgalmas maradt. Nevettem a humorán, megkockáztatom, hogy Gabe egy álompasi. Szerettem és engem érdekelne egy-egy történet Ianről, Nathanről, még Roxaneról is. :)

EditVagyok>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Nos, jó volt ez a sztori. Egy vicces, sokat nevetős és szenvedélyes könyve vágytam. Majdnem meg is kaptam. :)
Vicces volt. És szenvedély is volt benne. Az alap sztori is tetszik. De könyörgöm… A fordítás néha égbekiáltóan nevetséges volt. Egyrészt csak forgattam a fejem egyes szóhasználaton, másrészt Nincs egy ember, aki nyomtatás előtt leellenőrni a helyesírást meg a felcserélt szavakat? Hiába próbáltam félre tolni, mert néha előfordul az ilyesmi, ugye…. De ennyiszer? Komolyan belerondított az élménybe! Jó lehetett volna. Ok, nem volt egy eget rengető műremek, de lehetett volna egy limonádé ízű, vicces és szórakoztató csemege. Volt is. Nem akarom én csorbítani sem a történetet, de azok az elírások…. Bosszantó. Nem bántam meg, hogy elolvastam. De bosszantó, hogy ilyenekre nem figyelnek oda…

Selly IP>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

A szereplőkkel és egyes szituációkkal nem nagyon tudtam mit kezdeni. Valójában egyik karaktert sem sikerült megkedvelnem. Mindezektől eltekintve, a maga bugyutaságával együtt kellemes kikapcsolódást nyújtott, arra a pár órára lekötött.

ZitussKa>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Nagyon tetszett! Vanília, de ilyen meleg kibírhatatlanul forró napokon nekem nem is volt szükségem komoly témájú könyvre. Szóval igen, jelentem. IMÁDTAM:-) Nem tökéletes, vannak hibái de nem fogom kielemezni mert fölösleges. Szerintem irtó édesen kezdődött, rosszkor, nem a megfelelő ember ágyában, egy nagy félreértés után szerelem szövődik, sok erotikus, romantikus, humoros pillanat van ebben a könyvben:) Nekem a szereplőkkel sem volt különösebb problémám, Elle régi rossz tapasztalat miatt először eléggé döntésképtelen.. de végtére is nem volt kibírhatatlanul tétova. Gabe pedig♥♥ Kikapcsolódásnak ajánlom. Nálam 5:)

zöldelefánt P>!
Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi

Annyira jó lehetett volna, de ehelyett a csodálatos fordításnak köszönhetően majdnem borzalmas lett.
Oldalakon bekezdéseken belül váltakozott a történelmi romantikushoz illő fordítás és a kortárs, XI. századhoz illő fordítás. Illetve nagyon nem bele illő, alpári kifejezések, amivel amúgy nem lenne problémám, ha ide illene. Azonban itt a nagy összevisszaságban nevetségessé tette az egészet. Két ember fordította ezt vagy mi a csuda?!
Egyszer egy ilyen mondat: „…mennyire mentek jól a dolgok mielőtt szar kerül a palacsintába.” majd jön egy ilyen: „A lány azonban irult pirult, ajkát harapdálta.”
"- Hogy megy sorod? ..
– Jól. Valami újon dolgozom, bizsereg is tőle a seggem rendesen."
„Igazságod van öcskös, nagy igazságod!”
Ráadásul a szavak sorrendje is itt-ott felcserélődött. Van, hogy az én mondataim is káoszba fulladnak, na de bakker nem is fordítok könyvet. pl:
– Szeretlek!
– Szeretlek én is! lehet ez csak nekem, de magyar idegen A történet maga tetszett, lehetett volna még mit részletezni rajta. Gabe karaktere szimpatikus volt. De Ellie hisztije, nyafogása néha túl sok. Mrs Pi.a.


Népszerű idézetek

sziromkiállítás>!

– Aha. Létezik egy hasznos kis jószág, villanykapcsolónak hívják. Próbát tehetnél vele olykor…

3. fejezet

Renee_chan>!

A romantikus regényekben sokkal egyszerűbben mentek a dolgok; bonyodalmak ide, megpróbáltatások oda, tudni lehetett, hogy a végén boldogan élnek, míg meg nem halnak. A való élet csak ritkán ilyen egyszerű.

prin1234>!

– A jó tetoválások unikummá teszik viselőjét.

6. fejezet

zuna19>!

– Kávét, gondolom, nem tettél oda, mielőtt rám törtél. Mert hogy visszaaludni ma már nem fogok tudni, az egyszer biztos.
– Nem tettem oda.
– Szadista.

2. fejezet

zuna19>!

– Akkor is beszélni fogunk erről, ha ki kell kösselek.

3. fejezet

T_Karolina>!

– Zavarba ejtően logikus voltál most.
– Szoktam néha olyan lenni. Elbűvölő tulajdonságaim egyike

zuna19>!

– Hogyan éljem át a problémáidat másodkézből, ha nem beszélsz róluk?
– Sehogy.

3. fejezet

zuna19>!

– Rém rosszul hazudsz, de ezzel semmi gond. Részint ezért csodállak annyira.

3. fejezet

zuna19>!

– Olyan átkozottul jól áll neked a paranoia.

19. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Christina Lauren: Gyönyörű játékos
Emma Chase: Behálózva
Erin Watt: Megtört herceg
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
J. R. Ward: Halhatatlanság
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Laurell K. Hamilton: Ragály
Laurelin Paige: Találj rám!