Drive (Bittersweet Symphony Duet 1.) 8 csillagozás

Kate Stewart: Drive Kate Stewart: Drive

Music . . . the heart’s greatest librarian.

The average song is three and a half minutes long; those three and a half minutes could lead to a slow blink, a glimpse of the past, or catapult the soul into heart-shattering nostalgia.

At the height of my career, I had the life I wanted, the life I’d always envisioned. I’d found my tempo, my rhythm. Then I received a phone call that left me off key.

You see, my favorite songs had a way of playing simultaneously. I was in love with one man’s beats and another’s lyrics. But when it came to the soundtrack of a life, how could anyone choose a favorite song? So, to erase any doubt, I ditched my first-class ticket and decided to take a drive, fixed on the rearview.

Two days.

One playlist.

And the long road home to the man who was waiting for me.

>!
412 oldal · keménytáblás · ISBN: 9798707586996
>!
ASIN: B07B9JGPGM · Felolvasta: Ava Erickson
>!
Washington, 2017
414 oldal · puhatáblás · ISBN: 1978098758

1 további kiadás


Kedvencelte 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Kate Stewart: Drive

Ez a könyv egy utazás története. A jelenben mindez egy hosszú autós utazást jelent, a múltban a szerelem, karrier, álmok, döntések és fájdalmak hosszú útja.

A történet kezdetén Stella pályafutásában átütő sikerhez ér. Azonban életének egyik legboldogabb pillanatát egy telefonhívás zavarja meg, amely után hirtelen a csúcsról a szakadék alján találja magát. Ezek után úgy dönt, hogy kocsiba ül, és egy hosszú útra szánja el magát, amely során egy lejátszási listán keresztül látogathatunk el a múlt eseményeibe, és tudhatjuk meg, hogy egykoron hogyan szakította kétfelé Stella szívét egy összetört lelkű dobos, és egy elbűvölő újságszerkesztő.

Nem szeretem a szerelmi háromszögeket, de valahogy ez a könyv mégis magával ragadott. Ráadásul ez alkalommal őszintén nem tudtam, hogy kinek drukkoljak, és megértettem Stella vívódását. Mind Reid, mind Nate belopta magát a szívembe, és fejezetenként változott az, hogy kinek drukkoltam kettejük közül. Ilyen még talán soha nem fordult velem elő, többnyire sokkal egyértelműbb a döntés, bár végül örülök a könyv végkifejletének.

Szerettem Stella-t a dalszövegekkel teleirkált Converseivel, az olykor nem odaillő pólóival, és a felvágott latina nyelvével. :) Tetszett, ahogy próbálta keresni önmagát, és bár olykor letért az előre kijelölt útról, képes volt magának új ösvényeket taposni. A nővérére nagyon mérges voltam, nem értettem, hogy mit miért tett, viszont a férfi tényleg nagyon jól megformált karakter volt, mindketten komplexek a maguk módján.

Nagyon tetszett az írónő stílusa, és imádtam, hogy minden fejezethez kapcsolódott egy dal. Zenével voltak megtöltve a lapok, és tényleg úgy éreztem, hogy a dalokon keresztül utazunk végig a történeten. Összességében nagyon tetszett, és őszintén ajánlom mindenkinek.

https://www.youtube.com/watch…

Free on KU

Szilvi00 P>!
Kate Stewart: Drive

Az egyik legjobb szerelmi háromszögnek és az azzal járó vívódásnak lehettem tanúja. Fájdalmas és csodálatos élmény volt, az utolsó percig bizonytalanságban tartott. A szívroham kerülgetett, úgy aggódtam!

>!
KLS Press, 2017
414 oldal · ASIN: B076G47245
3 hozzászólás
k_bius>!
Kate Stewart: Drive

Ez a könyv teljesen levett a lábamról. A fülszöveg szinte semmit nem árul el, ami nem is baj, mert imádom ha egy történet folyamatosan meg tud lepni.
Azzal kezdeném, hogy azért kicsit féltem ettől a könyvtől, mert bár meggyőződésem volt, hogy Kate Stewart nem okozhat csalódást, a szerelmi háromszögekről egyszerűen nem bírok olvasni. Pontosabban, azokról a szerelmi háromszögekről, ahol leginkább mindkét férfinak drukkol az ember.
Furcsa mód ez egy ilyen történet volt, és nem tudom megmondani, hogy csinálta az írónő, hogy bár mindkét férfit nagyon szerettem (és utáltam) mégsem nehezteltem érte, és nem idegesített. Talán azért mert ott mocorgott bennem, hogy mégis melyiküknek kell végérvényesen elnyernie Stella szívét. Egyszerűen megszakadt a szívem mert mindkét férfi csodálatos volt.

Az utolsó utáni pillanatig izgultam, hogy végülis melyik férfi lesz, aki mellett Stella dönt… bár azt hiszem ez sohasem egy döntés volt. Ez végig a sors műve volt, egyszerűen meg volt írva, hogy nekik együtt kell lenniük. Tökéletesen elégedett vagyok a végkifejlettel, bár párszor majdnem idegösszeomlást kaptam, néhány kétértelmű utalástól.
Nagyon tetszett ahogy a történet fel volt építve, és EZ A LEJÁTSZÁSI LISTA! JÉZUSOM!
Egyszerűen zseniális ötlet volt az írónőtől, hogy minden fejezet eleje egy zenével kezdődött, ami megalapozta a fejezet hangnemét.

Stella azon a napon, amikor a karrierje csúcsát eléri, kap egy váratlan telefonhívást egy férfiról aki nagy szerepet játszott az életében. Ez teljesen kiborítja Stellát, nem tud mit kezdeni az érzelmeivel, és úgy dönt, hogy repülő helyett kocsit bérel és hazavezet. A több mint 20 órás út során elindítja a lejátszási listát, ami az addigi életét meghatározó zenéket tartalmazza, mindegyik egy fontos emlékhez kötődik, azért hogy szembe tudjon nézni az érzelmeivel, és tovább tudjon lépni. Ezáltal megismerjük Stella múltját, és a 2 férfit aki ellopta a szívét. A könyv leginkább a múltban játszódik, de van néhány fejezet a jelenben, ahol üzeneteket vált a jelenlegi szerelmével. De vajon a 2 férfi közül melyik az?

Iszonyatosan élveztem ezt a könyvet, és a zenék csak tovább fokozták a rajongásomat. Néhol hihetetlenül szomorú volt, és megkönnyeztem, sokszor nagyon utáltam az egyik férfit, de végül mindig hozzá húzott a szívem.
Új kedvenccel bővült a listám :)))

4 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Kate Stewart: Drive

Egy újabb szerelmi háromszöges könyv. Egy ideig nem tudtam, hogy kinek szurkoljak, ki nyerje el Stella szívét, Nate vagy Reid. De nekem személy szerint a zenészek mindig jobban bejönnek. Fejezetről fejezetre változott, hogy kinek szurkoltam jobban. Nagyon tetszett, hogy az utazása során sok dalt hallgatott.

Vivuska>!
Kate Stewart: Drive

Nekem tetszett! De figyelmeztetek mindenkit, hogy szerelmi háromszögről van szó. Stella két teljesen különböző pasiba szeretett bele. Reid egy tehetséges, tetkós dobos. Közös bennük a zene szeretete. Nate pedig egy szexi öltönyös pasi, akinek saját újságja van. Izgalmas volt a sztori, mert a könyv végéig nem tudtam biztosan melyik pasinál fog végül kikötni…

http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2017/11/drive-b…

Ancsi0909 >!
Kate Stewart: Drive

Szeretem a szerelmi háromszöges történeteket, így ennek a könyvnek kíváncsian vágtam neki. Élveztem, jó volt, kedveltem a szereplőket is (bár Paige néhány pofont megérdemelt volna…). Nate-et és a kialakuló kapcsolatot imádtam, annyira aranyos volt Stellával. Bár várható volt, hogy a két fiú közül ki lesz a befutó…
4,5 csillag, mert én ötöt nagyon ritkán adok, ahhoz tényleg kiemelkedően jónak kell lennie a regénynek, ez pedig „csak” simán jó volt.


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Perfection is boring. It makes life boring, and love even more so.

pribrgre P>!

Heartache has the most annoying sound. It’s an echo. An echo of heartbeats stuck on a loop.

Szilvi00 P>!

If I’m not what you need, then go find it. I bared myself to you, and you didn’t have the decency to fall in love with me. I probably will hate you. I fell for you, scared, but I did it anyway.

Szilvi00 P>!

Because music is the heart’s greatest librarian.

pribrgre P>!

If anyone tells you a song is important to them, you should turn it up loud, close your eyes, and really listen. Because at the end, you will know that person so much better.
—Unknown

Szilvi00 P>!

It’s crazy how a small stroke of luck can turn things around.

Szilvi00 P>!

“I’ve never in my life met a woman who needed to know so much.”
“I’ve never in my life met a man who wanted to tell so little.”
“Match made in hell, […]

Szilvi00 P>!

Love doesn’t die, even when you stop feeding it. There is no expiration date on the ache of missing someone you shared your heart, life, and body with.

pribrgre P>!

And while his fingers explored, his eyes stayed on mine, filling the silence, and in them I saw the piece of me that he took.


A sorozat következő kötete

Bittersweet Symphony Duet sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Emma Scott: All In
Emma Scott: Rush
André Aciman: Call Me by Your Name
Lexi Ryan: In Too Deep
J. A. Redmerski: The Edge of Never
Katy Evans: Ripped
Claire Contreras: Then There Was You
Ilsa Madden-Mills: Spider
L. J. Shen: In the Unlikely Event