Mesélj ​nekem, nagypapa! 2 csillagozás

Karine-Marie Amiot: Mesélj nekem, nagypapa!

Kilenc elbűvölő és tanulságos kis történet, amelyet örömmel hallgat a család apraja-nagyja.
A könyv lapjain megismerkedhetünk Brúnóval, a nagylelkű kutyussal, Miskával, a legbátrabb macskával és még sok-sok érdekes szereplővel. Megtudhatjuk, mit kezd Hoppancs nyuszi a véletlenül megtalált kincsével, és hogyan barátkoznak meg a csibesuli tanulói Róka úrral; Bagoly nagyapó szárnyain repülhetünk az éjszakai erdőben, és Bodza báránnyal együtt tanulhatjuk meg, mekkora erény is a türelem. Helyezd hát magad kényelembe, és figyelj jól nagypapa meséire, hogy egy napon majd te is továbbmesélhesd őket!

Kreatív, Marosvásárhely, 2023
64 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786066469685 · Fordította: Béni Brigitta · Illusztrálta: Julie Mellan

tilia_tomentosa >!
Karine-Marie Amiot: Mesélj nekem, nagypapa!

Nagyon aranyos mesés. A történetek is bájosak és az illusztrációk is. Három éves kisfiam nagyon élvezte!

SzaszaMoly>!
Karine-Marie Amiot: Mesélj nekem, nagypapa!

Csodaszép, lélekmelengető rajzok, tanulságos történetek bújnak meg ebben a mesekönyvben.
A 'nagymamás kötet' mondanivalóinak színvonalát és báját ugyan nem hozza – sokkal inkább az illusztrációk miatt szerethető.

Monika Weitze: Mese a rózsaszín elefántról, aki nagyon szomorú volt, aztán újra jobban érezte magát
Jujja Wieslander – Tomas Wieslander: Mú mama kunyhót épít
Cynthia Paterson: A bűvös szán
Böde Péter: Barátom egy farkas
Timo Parvela: Miú és Vau házat épít
Brigitte Luciani – Eve Tharlet: Zavaros viszonyok
Steve Smallman: Ugye nincsenek szörnyek?
Palásthy Ágnes: Elrabolták a siklót
Bálint Ágnes – Németh Ágnes: Kukori és Kotkoda – A nyikorgó daráló és más történetek
Várfalvy Emőke: Artúr király fesztiválja