Túl ​közel hozzád 331 csillagozás

Karina Halle: Túl közel hozzád

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

"Tinédzserként ​találkoztam először William McAlisterrel. Jóképű férfi volt, gyönyörű feleséggel. Mr. McAlister akkoriban lett édesapám partnere a cégben. Elbűvölő személyiség volt, de csak egy jó családi barát.

10 évvel később: 25 éves vagyok, egyedülálló anyaként elkövettem néhány hibát. Megküzdöttem a démonjaimmal, de most új életet kezdek. Minden az elképzeléseim szerint alakult, míg meg nem pillantottam Will McAlistert.

Elvált, és már nem csak apám barátját látom benne, már sokkal többet jelentett számomra. Árasztja magából a magabiztosságot és a sokat ígérő szexualitást. Magas, férfias, egy igazi gentleman, a tekintete erős és csábító. Teljesen odavagyok érte.

Esélyem sem lehet nála, hiszen ő az apám legjobb barátja, üzleti partnere és a főnököm.
Igaz?
Tévedés."

Karina Halle erőteljes története meghódította a világot, és most végre a magyar olvasóközönség is függővé válhat tőle.

„Sötét, szexi, durva, nagyon érzelmes " Nick… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
414 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692833 · Fordította: Leyrer Ginda
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692833
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
414 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692833 · Fordította: Leyrer Ginda

2 további kiadás


Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Jackie Phillips · Tyson ‘Ty’ Phillips · William McAlister


Kedvencelte 26

Most olvassa 14

Várólistára tette 132

Kívánságlistára tette 74

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Egyszóval ez a könyv leginkább unalmas volt. Sajnos. Már elolvastam 200 oldalt, és még csak egy csók sem csattant. Mert amúgy irodai románc. Will jófej, romantikus, kicsit megrágta az élet, illetve a volt feleség. De hiába a két cuki kutya és a kisfiú, ami általában minden történeten dob egyet, itt valami hiányzott. Egyszer ugyan el lehet olvasni, de az sem tragédia ha kimarad az életedből. Még jó, hogy stand alone. Többen írták, hogy Will hisztis. Szerintem meg nem volt az, de ettől függetlenül, hiányzott a szikra.

17 hozzászólás
zuna19 >!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Egyetértek a korábbi véleményekkel. Tényleg nagyon unalmas volt a könyv, főleg a feléig. Sőt utána se volt nagyon körömrágósan izgi, de valahogy megfogott így is.
Még ha nem is lett kirobbanó sikere nálam, akkor se ez a legrosszabb könyv amit olvastam.
Erotikus könyvek közt kicsit fura, hogy ennyire lassan indulna be. De nekem kifejezetten tetszett, hogy nem durr a közepébe fajta.
A karakterek szerethetőek voltak. Lehet, hogy ezért is nincs szívem rosszabb csillagozást adni.

4 hozzászólás
Sippancs P>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Nyúlós, mint a rétestészta, unalmas, mint egy focimeccs (számomra), mégis van benne valami szerethető, amiért nincs szívem 4 csillagnál kevesebbre értékelni.

6 hozzászólás
Evika82 P>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Tetszett, tetszett… de nem tudom… kicsit többet vártam ettől a könyvtől. Valahogy mikor először olvastam a fülszövegét a könyvnek, akkor az annyira megfogott, hogy túl magasak voltak az elvárásaim. De tuti bennem van a hiba. :(
Túl sok nagyon-nagyon jó, 5 csillagos könyvet olvastam mostanában, és ezért ennek a könyvnek esélye sem volt, arra, hogy teljesen meghódítsa a szívem.

8 hozzászólás
Virág_Blogger>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

„De szeretni nem könnyű. A legtöbb embernek meg kell harcolnia érte, és azért is, hogy megőrizhesse. A szerelem olyan, akár egy háború, és a fele idő azzal megy el, hogy az ember saját magával harcol."

Karina Halle regénye egyszerre váltotta be majdhogynem minden reményem, mindeközben bőségesen osztogatta a pofonokat meglepetés címszó alatt – egyszerű kikapcsolódást kerestem ugyanis, a lapok között mégis valamivel többet találtam ennél. Persze terítékre került egy finoman kibontakozó szerelmi szál, s a fülszöveg által sugallt erotikából is megkapja az olvasó az adagját, miközben olykor mosolyra, máskor akár nevetésre fakasztják a leírt szituációk, a szereplők gondolatai, vagy éles nyelvük. Az eddigiek alapján szinte bármely romantikus-erotikus regényre ráismerhetünk – mégis, úgy érzem az írónő többet mutatott fel két kitalált személy szerelmi életének részletezésénél. A Túl közel hozzád az újrakezdés regénye – a reményé, a bizalomé, a kockázaté, amit a szerelemért és a szeretteinkért vállalunk – mikor pedig úgy hozza a sors, önmagunkért is. Nem volt tökéletes, nem volt elég pörgős, sem elég kiforrott, de a hibáival együtt is pozitív értékeket közvetített, és tartalmasan kapcsolt ki pár órára, belopva magát a szívembe a szerethető főszereplőkkel, az egyszerű, de édes cselekménnyel, és persze a mocskos fantáziájú titkárnőkkel. Szóval ha éppen arra készülsz, hogy főzz egy kávét, letelepedj vele a fotelodba és fel se kelj, míg el nem zsibbad minden tagod, akkor Karina Halle regénye ideális társad lehet ;)

Teljes értékelésem a könyvről a blogomon olvashatjátok: http://neverletmegobyviranna.blogspot.hu/2018/03/karina…

2 hozzászólás
Trice29 P>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Helyenként nagyon tetszett, máskor kevésbé. Jól kidolgozott, jól megírt történet, de a rózsaszín tanulságot kevésbé kellett volna a szánkba rágni. Will, hát Ő tényleg majdnem kedvenc lett, kicsit túl tökéletes volt. A kémia végig erős maradt. Összességében szórakoztató, kellemes olvasmány.

1 hozzászólás
NaNa_88>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Aludtam rá egyet és lefokoztam egy fél csillaggal, mert azért tökéletesre nem igazán sikeredett, bármennyire is annak tűnt az elején.
Úgy éreztem néha, hogy a komoly szálat csak simogatjuk és kizárólag azért van benne, hogy ne csak a vágyak meg a szerelem legyen a középpontban. Kicsit olyan volt, mintha elvétve be lett volna dobva a téma, de annyira azért nem kell vele foglalkozni, mert most azon van a hangsúly, hogy Jackie és Will egymásra találjanak.
Abban viszont nem volt hiány! Mind a romantikusabb pillanatok, mind a mocskosabb részek szépen ki voltak bontva és tetszettek. Egyedül nekem is azzal a bizonyos szóhasználattal volt problémám. A harmadik nektár, meg kehely után elgondolkodtam, hogy milyen lelkületű ember írt le ilyet, mert rohadtul nincs összhangban magával a szexel. Will úgy elkente a csaj száját, hogy a padlón húztam a nyelvem magam után! Erre beugranak olyan szavak, amiket leginkább egy ponyvában tudnék csak elképzelni. Ahhoz tudnám hasonlítani az egészet, hogy egy festő megalkot egy képet, amin csupa vörös, piros és narancs színek kavarognak, majd egy kívülálló odamegy és odapöttyint három rózsaszín pacát, mert túl vadra sikerült az összhatás. Hát már megbocsáss, de rohadtul nem hiányoztál! Az úgy lett volna jó, ahogy volt. Ez volt a lényege, hogy ne egy rózsaszín vágyálom legyen, erre csináltak belőle egy méhészkurzust. Köszönöm, nem kértem… Az egyetlen szerencse, hogy talán csak egyszer (?) volt ez jobban megnyomva, így túl tudtam lendülni rajta.
Ezek mellett a romantikus részek tényleg jók voltak. Illetve a kissrác, Ty, is üde színfolt volt a történetben. Amikor Willel volt, akkor (is) rendesen belezúgtam a paliba. Újra és újra. *-*

Voltak hibái a történetnek, de ettől függetlenül szerettem. Akadtak szívmelengető pillanatok, néhány könnyes ölelés, pár forró találka és mosolyogtató párbeszédek. A vége nekem kicsit már túl sziruposra sikeredett. Persze hasonló jókat kívántam nekik, de azért ezt így leírva már töménynek éreztem. Azért még véletlenül se bánom, hogy elolvastam! És mivel szép a borító, ezért a polcon is nagyon szépen fog mutatni. :D

2 hozzászólás
l_moni>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Tetszett is, meg nem is.
Lehetett volna rövidebb, kicsit sokáig lett húzva.
Nem igazán értettem magát a problémát. Jackie kicsit túlbonyolította az egészet.
Lehet a sok ital miatt. Én is szeretnék ilyen munkahelyet. Bármikor, bármennyit lehet inni, bármennyit lehet lógni :)
Will aranyos volt és nagyon szerelmes.
Ty meg cuki a dínómániájával együtt :)

Hópárduc P>!
Karina Halle: Túl közel hozzád

Azért adok ennyi csillagot, mert azért lehetett volna ez jobb is. Volt amikor nagyon tetszett, volt, amikor nem annyira, és csak nem unalmas lett.
A páros nagyon szimpatikus volt, az évődésük és szópárbajuk nagyon tetszett. Will nagyon szimpatikus férfi. Jackie néha túlzásokba esett az agyalással. Persze óvatos volt, de akkor is. Nekem ő néha hisztisebb volt.
Kevesebb oldal is elég lett volna, a „nyúlós” részeknél.


Népszerű idézetek

EditVagyok >!

A szerelem csak könnyebbé teszi, hogy minden mással megbirkózzunk az életben. Mintha egy hadsereg lenne az oldaladon. De szeretni nem könnyű. A legtöbb embernek meg kell harcolnia érte, és azért is, hogy megőrizhesse. A szerelem olyan, akár egy háború, és a fele idő azzal megy el, hogy az ember saját magával harcol.

344. oldal

NaNa_88>!

… az embereknek újra és újra összetörik a szíve.
És mégis tovább dobog. Az emberek tovább folytatják az életüket. És minden egyes csalódás után erősebbek lesznek.

302. oldal

Kapcsolódó szócikkek: William McAlister
NaNa_88>!

Néha a remény olyannak tűnik, mintha valaki más kabátját viselnénk. Tudod, hogy pajzsként védelmez, mégis mintha lötyögne rajtad. Mert nem vagy hozzászokva.

59. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jackie Phillips · remény
_Enii_>!

Tudod, néha olyan dolgokat is megteszünk, amelyekhez nem fűlik a fogunk, mert azzal más embereket boldoggá teszünk.

NaNa_88>!

– […] A szerelem hatalmasabb nálunk. A szerelemnek nem lehet parancsolni. Nem lehet irányítani. Olyasvalami, amit el kell engedned, és hagynod kell, hogy szabadon szárnyaljon.

392. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jackie Phillips
EditVagyok>!

Ebben a pillanatban nem vágyom másra.
Ebben a pillanatban megelégszem ennyivel.
Ebben a pillanatban.

347. oldal

NaNa_88>!

Ismét egyedül vagyok. És a magány íze keserédes.

94. oldal

Kapcsolódó szócikkek: magány · William McAlister
zuna19 >!

– Hogy lehet az élet ilyen őrült, ilyen kaotikus és ijesztő?


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Catherine Anderson: Szederhold
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me – Szívvel a falnak
Ava Miles: Country-Éden
Catherine Rider: Csók New Yorkban
Jenny B. Jones: Tiéd leszek!
Shea Ernshaw: Winterwood – Télerdő
Nora Roberts: Csiki-csuki
Jennifer Probst: Érdekházasság
Abby Jimenez: Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne merj szeretni