The ​Play (The McGregor Brothers 3.) 4 csillagozás

Karina Halle: The Play

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Kayla ​Moore has always been comfortable with her feisty, maneating reputation. At least it was fine until she hit her thirties and saw her best friends Stephanie and Nicola settle down with Linden and Bram McGregor, leaving Kayla to be the odd one out. Tired of being the third wheel with nothing but one-night stands and dead-end dates in San Francisco, Kayla decides to take a vow of celibacy and put men on the backburner.

That is until she lays her eyes on Linden and Bram's cousin, hot Scot Lachlan McGregor. Lachlan is her sexual fantasy come to life – tall, tatted, and built like a Mack truck. With a steely gaze and successful rugby career back in Edinburgh, he's the kind of man that makes her want to throw her vow right out the window. But Lachlan's quiet and intense demeanor makes him a hard man to get to know, let alone get close to.

It isn't until the two of them are thrown together one long, unforgettable night that Kayla realizes there is so much more to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
432 oldal · ASIN: B015OQN4AC

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Karina Halle: The Play

Ha egyetlen szóval akarnám leírni ezt a könyvet, talán azt mondanám, hogy hullámzó volt. A történet egy nagyon erős prológussal indított, azonban sajnos az erős kezdés után számomra nagyon visszaesett a könyv színvonala és lendülete. Nagyon hosszú volt, és bár a szereplők jellemfejlődése szép ívet írt le, de lehet, hogy nem volt annyira szerencsés a karakterformálás az írónő részéről, mert mivel gyakorlatilag egyik szereplőt sem igazán kedveltem a könyv elején, ezért nem is igazán voltam kíváncsi a történetükre. Talán az idei évben ez volt az a könyv, amit a leghosszabb idő volt elolvasnom, és bár nem volt rossz, de annyira nem tudott elkapni, hogy ne tudjam félretenni akár napokra is.

A történet főszereplője Kayla, aki elég gyakran váltogatja a partnereit, és aki egyszerűen nem vágyik kapcsolatra. Egy magazinnál dolgozik, azonban bár meglenne rá a kvalitása, csupán a hirdetési részlegen engedik dolgozni. Egyik este a barátai elhívják egy bárba, ahol velük van az egyikük unokatestvére is, Lachlan McGregor, a profi skót rögbi játékos, aki Edinburghből látogatott San Fransiscoba, hogy segítsen Brannek egy jótékonysági projektben. Amikor Kaylat kérik fel, hogy írjon erről egy cikket, a lány jó lehetőséget lát a kitörésre, ráadásul a mogorva, ámde annál helyesebb sportoló is mérhetetlenül kíváncsivá teszi, így elhatározza, hogy kideríti, hogy mit rejt a fagyos felszín…

Tetszett a történet, habár én egy kicsit vontatottnak éreztem, és a karakterek sem lopták be magukat annyira a szívembe. Az alap szerintem igazán erős volt, és komoly témákat is feszegetett, de a kivitelezésben véltem felfedezni néhány hiányosságot, továbbá számomra egy csipetnyit túl sok volt az erotikus jelenet ahhoz képest, hogy ez nem egy erotikus könyv. Kicsit olyan érzésem volt, hogy amikor néhol elült a történet, akkor az írónő ezzel akarta kicsit feldobni az unalmas részeket, ami nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Személy szerint én néhány fejezetet egy az egyben kivettem volna a könyvből, és talán ez segített volna azon az érzésen is, hogy a nagyon erős részeket és jó felütéseket gyakran kissé unalmas részek váltották.

Összességében az írónő stílusa tetszett, és egyáltalán nem volt rossz könyv, de számomra valami hiányzott. Azért mindenképpen ajánlom!


A sorozat következő kötete

The McGregor Brothers sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: The Devil Wears Black
Penelope Ward: Gentleman Nine
Jenny B. Jones: I'll Be Yours
Abby Jimenez: The Friend Zone
Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
L. J. Shen: Broken Knight
Elle Kennedy: Good Girl Complex
S. C. Wynne: Arsenic and Old Lies
Jewel E. Ann: When Life Happened
Vi Keeland – Penelope Ward: Happily Letter After