Nem ​lennék nélküled (McGregor testvérek történetei 1.) 200 csillagozás

Karina Halle: Nem lennék nélküled Karina Halle: Nem lennék nélküled

***NEW ​YORK TIMES BESTSELLER***

„Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog
Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763823 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
336 oldal · ISBN: 9786155763830 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763823 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Linden Stewart McGregor · Stephanie Robson


Kedvencelte 13

Most olvassa 11

Várólistára tette 113

Kívánságlistára tette 110


Kiemelt értékelések

>!
Bitten
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Egész jó kis történet. Lindent nagyon megkedveltem. Leginkább amiatt, hogy a változatosság kedvéért most az ő ffi karaktere kapta az érzelmesebb momentumokat és egyediségeket. Tetszett!
Ugyanakkor kicsit mégis vhogy velőtlen igazából semmi nagy drámára vagy ágykeret törésre nem számítson aki kézbe veszi, igazán az emocionalis jellemzokre épít és ezen lapjait forgatja fel egymás után.
A többi szereplő, haaaat vegyesek az érzéseim, maradjunk annyiban hogy Bramre kivancsi vagyok a többiek felejthetoek.

Oh, és igen! Jut eszembe! Erős egyfajta szojatekokban, DE basszus emberek azert figyeljünk már oda arra ha leforditunk vmit hogy az a konkret szó legyen mar a közegbe, szemilyesegbe illő, mert marhára el tudja vágni a pillanatot egy sz#r szovalasztas!!!!!!!

>!
Hópárduc P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Nekem ez a történet nagyon tetszett!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire, szóval olvastatta magát.
Rendesen kíváncsi voltam, hogy mi sül ki ebből az egyezségből, amit a két fiatal kötött egymással. :)
Persze, várható volt, hogy a vége „happy end” lesz, de jól esett a lelkemnek. :)
Erotikus részekkel megfelelően van tűzdelve. A kettős szemszög itt is nagyon jó. Áttekinthető a történet.
A főszereplők nagyon szimpatikusak és jól összeillenek egymással, már az elejétől fogva. Linden és Steph jó páros. De, Penny is nagyon szimpatikus és tűzről pattant, illik Jameshez. :) Nadine az elejétől fogva, unszimpatikus.
A borítóra nem tudok mit mondani….

>!
Ács_Milán
Karina Halle: Nem lennék nélküled

"Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol, mégpedig ott, ahol nem akarok lenni.
Nem igazán tudom, mit akarok.
De azt tudom, hogy amit akarok, az még nem az enyém."

Amikor ezt a könyvet a kezembe vettem, bevallom őszintén, voltak bennem negatív gondolatok… mégpedig, mert a borító alapján ítélkeztem. A borító abszolút nem tetszett és még mostanra sem változott ez. Viszont ahogy elkezdtem olvasni a történetet, abban a pillanatban pozitív irányba változtak az érzéseim.

Már az első oldalakon tudtam és éreztem, hogy élvezni fogom és jól döntöttem, hogy belekezdtem. Mind a történet, mind a szereplők az első pillanattól kezdve elnyerték a szimpátiámat. Egy nagyon jól kigondolt és felépített történetet olvashattam. Sokszor vicces jelenetek/beszólások járultak hozzá ahhoz, hogy igazán jól tudjak szórakozni olvasás közben.
Az utolsó fejezetek talán egy kissé sziruposra sikerültek, de ez sem baj, mert volt annyi pozitív dolog a könyvben, hogy kompenzálja és megbocsátható még ez is.
Az írónőtől ez volt az első regény, amit olvastam, de nem az utolsó.

A romantikus/erotikus műfajt kedvelőknek egyértelműen ajánlom, de apácanövendékek jobban teszik, ha visszateszik a polcra!
Bízom benne, hogy hamarosan olvashatom a folytatást is!

2 hozzászólás
>!
Alexandra0924 P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Az az igazság, hogy csalódott vagyok! Talán túl nagy elvárásokkal indultam neki az olvasásnak, de akkor is csalódtam! Nem erre számítottam, és igazából a szereplőket sem tudtam teljesen megkedvelni.
Annyira jól indult… aztán ahogy haladtak az évek, mindent egyre jobban megbonyolítottak a szereplők. Volt egy pont ahol, tényleg szappanoperai jelentek voltak….
Nem is tudom miért kellett ezt ennyire túl dramatizálni. Meg ez a folytonos bizonytalanság mindenkinél…. annyira finomkodtak egymással, egymás érzéseivel, mintha tojáshéjjakon járkálnának.
James egyáltalán nem lett kedvenc szereplő, szerintem komoly gondja van a fejének, mert az ilyen tuti nem barát. Stephanie valamennyire kedvelhető volt, de rengeteget agyalt, és nagyon sokat volt bizonytalan. Linden… hát nem is tudom mit mondjak… talán ő volt a legnagyobb csalódás. Igazából, amikor s.ggfej volt, akkor nagyon kedvelhető, és Steph mellett is jó volt, de pl. Nadine mellett spoiler… csak bosszantott a szitu.
A Steph barátnői közül egyedül Nicola ért valamit, mert Kayla…. inkább hagyjuk…

Szóval egynek elment, de nagy volt a csalódás! Még megpróbálkozom a következő McGregor tesóval, és ha benne is csalódok, akkor elköszönök a sorozattól…

2 hozzászólás
>!
ap358 P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Az írónő előző sorozatát szerettem, akció, románc és egyedi karakterek. Itt egy kicsit könnyedebb szerelmi történetet kaptam, de a felépítése tetszett. Azt hittem, a fülszöveg az első pár fejezetet fogja takarni, ellenben egy kicsit csalóka volt. „Szexelni kell…”, erről szó sincs.
Stephanie és Linden is élik az életüket, megvan a maguk párja, de érzik, hogy valami plusz hiányzik. Amíg megismerjük a szereplőket, addig elég sok humoros, kedves kis könyvet olvashattam. Az első nagy csók után viszont nekem túl sok volt a hezitálás, majd azt követően szinte minden hangsúly az erotikára volt helyezve. Nagyon szurkoltam Lindennek és Stephnek, ám a kapcsolatuk kezdete után klisé klisét követett.
Jamestől elvártam azt a gonosz kis húzást, nemhiába került terítékre a könyv elején a butik „felavatása”, azt viszont becsülöm benne, hogy képes volt bevallani a dolgokat, majd lemondani Stephről.
A folytatásra nagyon kíváncsi vagyok, az a páros valahogy ígéretesebbnek tűnik.

>!
Zsuzsanna_Makai
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Igazán nehéz lehetett nem leellenôrizni hogy írja „Gwen Stephanie” a nevét!
Elôször meghökkentem, a viszonlag alacsony százalékon, aztán a végére kicsit megértettem, miért, az utolsó kb egyharmada elég fura lett a könyvnek.
Nekem mondjuk tetszett.
Ami nem, az az 'ordít' szó indokokatlanul sok használata. Szövegkörnyezetbe se illett legtöbbször, és mint már fent kiderült, h interneten is nehéz utánanézni pl szinonimáknak.
De tényleg tetszett!
Ja, a borító sem tetszik!
Maga a sztori is jó volt, jó alapötletbôl indultunk ki, és jófele is építkezett. Már a fülszöveg is figtelemfelkeltô volt.

>!
EditVagyok P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Most már teljesen biztos, hogy imádom, ahogy Karina Halle ír!
Fergeteges volt ez a könyv. Pont az a fajta volt, aminél a harmadik oldalon már sokadszorra nevetsz fel és biztosan tudod, hogy ez jó lesz. ^^

Szórakoztató volt, érzelmes, szenvedélyes és izgalmas egyben. Imádtam, ahogy beszéltek, lenyűgözött a lazaságuk, a humoruk, még Linden káromkodásai vagy mocskos beszéde is mindig tökéletesen illett a képbe! Néha fetrengtem a röhögéstől, máskor levegőt sem véve vártam, hogy mi fog történni, vagy éppen éltem meg, ami történik.
Forró volt, vicces és érzelmes egyszerre.

Nagyon nehezemre esett letenni még azokra a rövid időkre is. Mert lássuk be, nyolc óra alatt kivégeztem, nem lehettek azok a szünetek olyan hosszúak… XD
Szeretem Karina stílusát! :D
A második könyv, amit tőle olvasok, és másodjára nyűgözött le.

Minden benne van, amit egy ilyen történettől várok és tökéletes egyveleget alkot. Szenvedélyes, tüzes, vicces és megnevettet, kellően lebilincselő, érdekes és pont annyira mocskos, hogy le se akarjam tenni.
Én imádtam! Jöhet a nagy tesó! Kíváncsivá tett… kellően kíváncsivá!! XD

4 hozzászólás
>!
Kriszti515
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Na végre! Ez szenzációs volt. Imádtam.
Kellően bonyolult és vicces történet. A karakterek szerethetőek, nem nyálasak, nem csöpögött a könyv és nem drámáztak túl mindent. Stephanie gondolatai elképesztőek voltak, hihetetlen egy csaj. Linden hasonlóképp, irtóra bírtam. Tetszett, hogy az események folytak és mégsem volt unalmas. Nyilván ezt ki lehet hozni 200 oldalból is, de jó volt olvasni a hosszadalmas kerülgetést. Jó volt, hogy akadtak problémák, ahogy a való életben is, nem megy minden olyan egyszerűen. Sok olyan könyv van, amiben ezt már annyira túltolják, hogy legszívesebben 50 oldalt lapoznék egy ültő helyemben :D Itt nem volt ezzel gond, a körítés pont annyi volt amennyi kell. Az erotikus részek tökéletesek voltak. Az egész könyv átjött, teljesen beleéltem magam. Tényleg imádtam *-*

>!
turanett P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Kellemes történet, hétvégi időtöltésnek pont jó. De valahogy többet nem adott. A szereplőket megkedveltem, főleg Lindent. De nekem egy kicsit túl sok volt a szenvedés. Voltak részek, amik vontatottak voltak. A se veled, se nélküled. Az évekig tartó csiki csuki. James barátunkat megtudtam volna fojtani, de ebből fakadóan Lindent is . De a vége az cuki volt. Vicces volt Linden spoiler

>!
zöldelefánt P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Nem tett rám nagy benyomást. Volt vicces rész, volt szemforgatós. Volt szimpi szereplő és volt nagyon nem szimpi…
Nézzük bővebben:
Valami miatt a csúnyabeszéd itt nekem sok volt, pedig aztán én is tudom cifrázni a dolgokat. Amiről illene leszoknom, de volt olyan rész, ahol nekem nagyon zavarta a szemem.
Szimpi volt Linden és Step. Szegények mit lekínlódtak…
James egy..p..cs… hú de felidegelt. Pennyt nagyon bírtam. :)

Valami nagyobb bonyodalmat vártam. De nem jött… :(
Egyszeri olvasásnak nem volt rossz. Remélem a második rész jobban fog tetszeni, vagy jobb hangulatomban talál. Fura ez, ha épp nem olyan kedvedben olvasol egy könyvet, mehet a levesbe.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
simpleeve

Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol,
mégpedig ott, ahol nem akarok lenni.
Nem igazán tudom, mit akarok.
De azt tudom, hogy amit akarok, az még nem az enyém.

>!
EditVagyok P

Legszívesebben dobozba zárnám a tekintetét, és egy életre megőrizném. Ha fáznék, rögtön kibontanám a dobozt, és amikor meglátnám az arcát, szívem-lelkem azonnal felmelegedne.

231-232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
>!
ap358 P

Hát nem ez a legjobb? Arra az emberre vágyni, aki a legjobban ismer? Aki a legrosszabb pillanataidban is látott, és a legjobbakban is, és még így is veled akar lenni. Aki hisz benned, melletted áll, támogat, bármi történjen.

143. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
>!
EditVagyok P

Néha elgondolkodom, szerelmes vagyok-e bele.
Néha pedig az jár a fejemben, meddig tehetek úgy, mintha nem lennék az.

232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
>!
KMReni P

„Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol, mégpedig ott, ahol nem akarok lenni. Nem igazán tudom, mit akarok. De azt tudom, hogy amit akarok, még nem az enyém.”

>!
Bitten

Talán minden barátságnak szüksége van próbákra, hogy átalakuljon és alkalmazkodjon a változásokhoz.

>!
Nickie

Ha az életben az ember csak egy személyt is boldoggá tehet, akkor az életének értelme van.

170. oldal

>!
ap358 P

…nagyon gyorsan nagyon helytelen irányt vesznek a dolgok. Legalábbis a fejemben. De hát a fejem úgyis mindig tele helytelen dolgokkal. Mintha a nap huszonnégy órájában alulöltözött, szexi pasik vonulnának fel benne.

9. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Stephanie Robson
>!
ap358 P

… egyvalamit sose felejts el. Ha valahol gyökeret eresztesz, gondold át, milyen gyümölcsöt teremhet.

87. oldal

>!
Ács_Milán

(…) ha nem lehetsz azzal, akit szeretsz, szeresd azt, akivel vagy.

145. oldal


A sorozat következő kötete

McGregor testvérek történetei sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Meghan March: Tiéd vagyok
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Audrey Carlan: Calendar Girl – Október – November – December