Nem ​lennék nélküled (McGregor testvérek történetei 1.) 58 csillagozás

Karina Halle: Nem lennék nélküled Karina Halle: Nem lennék nélküled

***NEW ​YORK TIMES BESTSELLER***

„Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog
Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina… (tovább)

Eredeti mű: Karina Halle: The Pact

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763823 · Fordította: Goitein Veronika

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Linden Stewart McGregor · Stephanie Robson


Kedvencelte 4

Most olvassa 8

Várólistára tette 98

Kívánságlistára tette 93

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Bitten
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Egész jó kis történet. Lindent nagyon megkedveltem. Leginkább amiatt, hogy a változatosság kedvéért most az ő ffi karaktere kapta az érzelmesebb momentumokat és egyediségeket. Tetszett!
Ugyanakkor kicsit mégis vhogy velőtlen igazából semmi nagy drámára vagy ágykeret törésre nem számítson aki kézbe veszi, igazán az emocionalis jellemzokre épít és ezen lapjait forgatja fel egymás után.
A többi szereplő, haaaat vegyesek az érzéseim, maradjunk annyiban hogy Bramre kivancsi vagyok a többiek felejthetoek.

Oh, és igen! Jut eszembe! Erős egyfajta szojatekokban, DE basszus emberek azert figyeljünk már oda arra ha leforditunk vmit hogy az a konkret szó legyen mar a közegbe, szemilyesegbe illő, mert marhára el tudja vágni a pillanatot egy sz#r szovalasztas!!!!!!!

>!
Ács_Milán
Karina Halle: Nem lennék nélküled

"Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol, mégpedig ott, ahol nem akarok lenni.
Nem igazán tudom, mit akarok.
De azt tudom, hogy amit akarok, az még nem az enyém."

Amikor ezt a könyvet a kezembe vettem, bevallom őszintén, voltak bennem negatív gondolatok… mégpedig, mert a borító alapján ítélkeztem. A borító abszolút nem tetszett és még mostanra sem változott ez. Viszont ahogy elkezdtem olvasni a történetet, abban a pillanatban pozitív irányba változtak az érzéseim.

Már az első oldalakon tudtam és éreztem, hogy élvezni fogom és jól döntöttem, hogy belekezdtem. Mind a történet, mind a szereplők az első pillanattól kezdve elnyerték a szimpátiámat. Egy nagyon jól kigondolt és felépített történetet olvashattam. Sokszor vicces jelenetek/beszólások járultak hozzá ahhoz, hogy igazán jól tudjak szórakozni olvasás közben.
Az utolsó fejezetek talán egy kissé sziruposra sikerültek, de ez sem baj, mert volt annyi pozitív dolog a könyvben, hogy kompenzálja és megbocsátható még ez is.
Az írónőtől ez volt az első regény, amit olvastam, de nem az utolsó.

A romantikus/erotikus műfajt kedvelőknek egyértelműen ajánlom, de apácanövendékek jobban teszik, ha visszateszik a polcra!
Bízom benne, hogy hamarosan olvashatom a folytatást is!

2 hozzászólás
>!
ap358 P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Az írónő előző sorozatát szerettem, akció, románc és egyedi karakterek. Itt egy kicsit könnyedebb szerelmi történetet kaptam, de a felépítése tetszett. Azt hittem, a fülszöveg az első pár fejezetet fogja takarni, ellenben egy kicsit csalóka volt. „Szexelni kell…”, erről szó sincs.
Stephanie és Linden is élik az életüket, megvan a maguk párja, de érzik, hogy valami plusz hiányzik. Amíg megismerjük a szereplőket, addig elég sok humoros, kedves kis könyvet olvashattam. Az első nagy csók után viszont nekem túl sok volt a hezitálás, majd azt követően szinte minden hangsúly az erotikára volt helyezve. Nagyon szurkoltam Lindennek és Stephnek, ám a kapcsolatuk kezdete után klisé klisét követett.
Jamestől elvártam azt a gonosz kis húzást, nemhiába került terítékre a könyv elején a butik „felavatása”, azt viszont becsülöm benne, hogy képes volt bevallani a dolgokat, majd lemondani Stephről.
A folytatásra nagyon kíváncsi vagyok, az a páros valahogy ígéretesebbnek tűnik.

>!
EditVagyok P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Most már teljesen biztos, hogy imádom, ahogy Karina Halle ír!
Fergeteges volt ez a könyv. Pont az a fajta volt, aminél a harmadik oldalon már sokadszorra nevetsz fel és biztosan tudod, hogy ez jó lesz. ^^

Szórakoztató volt, érzelmes, szenvedélyes és izgalmas egyben. Imádtam, ahogy beszéltek, lenyűgözött a lazaságuk, a humoruk, még Linden káromkodásai vagy mocskos beszéde is mindig tökéletesen illett a képbe! Néha fetrengtem a röhögéstől, máskor levegőt sem véve vártam, hogy mi fog történni, vagy éppen éltem meg, ami történik.
Forró volt, vicces és érzelmes egyszerre.

Nagyon nehezemre esett letenni még azokra a rövid időkre is. Mert lássuk be, nyolc óra alatt kivégeztem, nem lehettek azok a szünetek olyan hosszúak… XD
Szeretem Karina stílusát! :D
A második könyv, amit tőle olvasok, és másodjára nyűgözött le.

Minden benne van, amit egy ilyen történettől várok és tökéletes egyveleget alkot. Szenvedélyes, tüzes, vicces és megnevettet, kellően lebilincselő, érdekes és pont annyira mocskos, hogy le se akarjam tenni.
Én imádtam! Jöhet a nagy tesó! Kíváncsivá tett… kellően kíváncsivá!! XD

4 hozzászólás
>!
Kriszti515 P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Na végre! Ez szenzációs volt. Imádtam.
Kellően bonyolult és vicces történet. A karakterek szerethetőek, nem nyálasak, nem csöpögött a könyv és nem drámáztak túl mindent. Stephanie gondolatai elképesztőek voltak, hihetetlen egy csaj. Linden hasonlóképp, irtóra bírtam. Tetszett, hogy az események folytak és mégsem volt unalmas. Nyilván ezt ki lehet hozni 200 oldalból is, de jó volt olvasni a hosszadalmas kerülgetést. Jó volt, hogy akadtak problémák, ahogy a való életben is, nem megy minden olyan egyszerűen. Sok olyan könyv van, amiben ezt már annyira túltolják, hogy legszívesebben 50 oldalt lapoznék egy ültő helyemben :D Itt nem volt ezzel gond, a körítés pont annyi volt amennyi kell. Az erotikus részek tökéletesek voltak. Az egész könyv átjött, teljesen beleéltem magam. Tényleg imádtam *-*

>!
Trice29 P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

A történet tetszett, a szereplők már kevésbé. Nyűglődésből is több volt, mint szerettem volna. A helyzetet javította a laza humor. Azt hiszem folytatom.

>!
ladydark
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Karina Halle tud ennél sokkal jobbat is.
Nem tetszett igazán ez a könyv.
Többször éreztem úgy, mintha csak egymással össze nem függő bekezdések lennének felsorakoztatva.
Zavart az a rengeteg időbeli ugrálás, hogy a cselekmény rengetegszer megszakadt, mikor már épp jólesett volna olvasni.
A karakterek nagyon értetlenek voltak, teljesen élet- és döntésképtelenek, pedig már 30 körüli felnőttekről szól a könyv, nem pedig gimis tinikről.
A vége felé kicsivel jobb lett, de ez így is csak 3 csillag.

>!
Szil78
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Kicsit csalódtam ebben a könyvben. Annyira jól indult, vicces volt és nagyon szórakoztató. Időnként annyira hangosan nevettem, hogy tutira hallották a szomszédok is.
Linden és Steph iszonyat jók voltak együtt, ahogy szívatták, piszkálták és ugratták egymást. Linden az imádnivaló magabiztosságával és a maga módján nagyon is vonzó önteltségével, ahogy lazán kezel mindent és mindenkit. Steph ahogy legbelül csorgatja a nyálát (őt idézve :D) Lindenre és az öniróniája, annyira de annyira szórakoztató volt.
Aztán szépen lassan valahogy átment az egész valami másba. spoiler Ezt még meg is értem, de nem ennyi oldalon keresztül. Kicsit sok volt nekem, még akkor is, ha sikerült az írónőnek ezt a szakaszt is jó pár vicces szituval feldobnia. Aztán ismét fordult a történet spoiler. Onnantól ismét nagyon élveztem a könyvet. Majd jött James és én fejbe tudtam volna verni valami jó naggyal. Már az elejétől kezdve nem tetszett, volt valami benne ami unszimpatikussá tette. spoiler Ő nevezi magát barátnak? Egy barát nem tesz ilyet. Egy féltékeny seggfej, aki másokon veri le a saját komplexusát. Egy kicsit sem tudtam együtt érezni vele, még a végén sem. spoiler
A vége nagyon tetszett, abszolút illett a befejezés Linden és Steph kapcsolatára, hatalmas mosollyal az arcomon fejeztem be a könyvet, annyira cukik voltak ezek ketten. Valahogy az sem zavart, hogy a nagy macsóból egy kicsit nyálas hősszerelemes lett, mert azért megmaradt a huncutsága. :)

>!
hovi P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Most sokan megfognak kövezni, de nekem bejött ez a könyv. Egy délután alatt kiolvastam :)
Pedig nagyon félve kezdtem neki, mert a szerző előző könyve nagyon nem jött be.
Az összes klisé szerepelt benne, amit egy romantikus történetről elvárhatunk. Minden olvasó tudja, hogy a két főszereplő a végén úgyis egymás mellett köt ki, de bonyodalmak, hazugságok, árulások és félreértések kövezik az utat.
Egyszer hopp, máskor kopp! :)
Ígéretesen indult a sorozat, kíváncsi vagyok megmarad e a színvonal, vagy mint sok más sorozatnál ez is mélyrepülésbe kezd?! Már előre várom :P

>!
pufivipi
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Kezdeném a külsőségekkel: a borító szörnyű, semmi vonzalmat nem érzek a páros között. A másik gondom a cím, ismét egy pocsékra sikeredett fordítás.
Beltartalom: egy darabig nagyon jól szórakoztam, kifejezetten élveztem a szócsatákat. Erotikában nem volt hiány. Aztán jött a bonyodalom és minden eddig jól felépített dolog romba dőlt nálam. A leggyengébb módon oldódtak meg a problémák és ez a gyors megbocsátás nagyon összecsapott lett. Linden elrúgta a labdát előttem, nálam biztos teperhetett volna, hogy bizonyítson.


Népszerű idézetek

>!
EditVagyok P

Legszívesebben dobozba zárnám a tekintetét, és egy életre megőrizném. Ha fáznék, rögtön kibontanám a dobozt, és amikor meglátnám az arcát, szívem-lelkem azonnal felmelegedne.

231-232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
>!
simpleeve

Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol,
mégpedig ott, ahol nem akarok lenni.
Nem igazán tudom, mit akarok.
De azt tudom, hogy amit akarok, az még nem az enyém.

>!
ap358 P

Hát nem ez a legjobb? Arra az emberre vágyni, aki a legjobban ismer? Aki a legrosszabb pillanataidban is látott, és a legjobbakban is, és még így is veled akar lenni. Aki hisz benned, melletted áll, támogat, bármi történjen.

143. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
>!
EditVagyok P

Néha elgondolkodom, szerelmes vagyok-e bele.
Néha pedig az jár a fejemben, meddig tehetek úgy, mintha nem lennék az.

232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
>!
ap358 P

…nagyon gyorsan nagyon helytelen irányt vesznek a dolgok. Legalábbis a fejemben. De hát a fejem úgyis mindig tele helytelen dolgokkal. Mintha a nap huszonnégy órájában alulöltözött, szexi pasik vonulnának fel benne.

9. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Stephanie Robson
>!
ap358 P

… egyvalamit sose felejts el. Ha valahol gyökeret eresztesz, gondold át, milyen gyümölcsöt teremhet.

87. oldal

>!
Ács_Milán 

(…) ha nem lehetsz azzal, akit szeretsz, szeresd azt, akivel vagy.

145. oldal

>!
Nickie

„Ha az életben az ember csak egy személyt is boldoggá tehet, akkor az életének értelme van.”

170. oldal

>!
EditVagyok P

A francba, miért van tele az élet a hetvenes években megénekelt közhelyekkel?

145. oldal

>!
Vicimaci_a_Könyvszörnyecske 

Mindegy, mennyire próbálunk hárítani és felejteni, a fájdalom és a veszteség sosem múlik el teljesen.


A sorozat következő kötete

McGregor testvérek történetei sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem
Guillaume Musso: Ott leszel?
Guillaume Musso: Az angyal hív
Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Anne L. Green: Törékeny vonzerő
Christopher Moore: Vérszívó démonok
Alexandra Bracken: Világok utazói
Sandra Brown: Nász és gyönyör
Helen Hoang: A szerelem egyenlete
Guillaume Musso: Mi lesz velem nélküled?