Nem ​lennék nélküled (McGregor testvérek történetei 1.) 258 csillagozás

Karina Halle: Nem lennék nélküled Karina Halle: Nem lennék nélküled

***NEW ​YORK TIMES BESTSELLER***

„Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog
Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina… (tovább)

Karina Halle: The Pact

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763823 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155763823 · Fordította: Goitein Veronika
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
336 oldal · ISBN: 9786155763830 · Fordította: Goitein Veronika

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Linden Stewart McGregor · Stephanie Robson


Kedvencelte 13

Most olvassa 13

Várólistára tette 122

Kívánságlistára tette 99

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Egész jó kis történet. Lindent nagyon megkedveltem. Leginkább amiatt, hogy a változatosság kedvéért most az ő ffi karaktere kapta az érzelmesebb momentumokat és egyediségeket. Tetszett!
Ugyanakkor kicsit mégis vhogy velőtlen igazából semmi nagy drámára vagy ágykeret törésre nem számítson aki kézbe veszi, igazán az emocionalis jellemzokre épít és ezen lapjait forgatja fel egymás után.
A többi szereplő, haaaat vegyesek az érzéseim, maradjunk annyiban hogy Bramre kivancsi vagyok a többiek felejthetoek.

Oh, és igen! Jut eszembe! Erős egyfajta szojatekokban, DE basszus emberek azert figyeljünk már oda arra ha leforditunk vmit hogy az a konkret szó legyen mar a közegbe, szemilyesegbe illő, mert marhára el tudja vágni a pillanatot egy sz#r szovalasztas!!!!!!!

Hópárduc P>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Nekem ez a történet nagyon tetszett!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire, szóval olvastatta magát.
Rendesen kíváncsi voltam, hogy mi sül ki ebből az egyezségből, amit a két fiatal kötött egymással. :)
Persze, várható volt, hogy a vége „happy end” lesz, de jól esett a lelkemnek. :)
Erotikus részekkel megfelelően van tűzdelve. A kettős szemszög itt is nagyon jó. Áttekinthető a történet.
A főszereplők nagyon szimpatikusak és jól összeillenek egymással, már az elejétől fogva. Linden és Steph jó páros. De, Penny is nagyon szimpatikus és tűzről pattant, illik Jameshez. :) Nadine az elejétől fogva, unszimpatikus.
A borítóra nem tudok mit mondani….

Ács_Milán >!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

"Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol, mégpedig ott, ahol nem akarok lenni.
Nem igazán tudom, mit akarok.
De azt tudom, hogy amit akarok, az még nem az enyém."

Amikor ezt a könyvet a kezembe vettem, bevallom őszintén, voltak bennem negatív gondolatok… mégpedig, mert a borító alapján ítélkeztem. A borító abszolút nem tetszett és még mostanra sem változott ez. Viszont ahogy elkezdtem olvasni a történetet, abban a pillanatban pozitív irányba változtak az érzéseim.

Már az első oldalakon tudtam és éreztem, hogy élvezni fogom és jól döntöttem, hogy belekezdtem. Mind a történet, mind a szereplők az első pillanattól kezdve elnyerték a szimpátiámat. Egy nagyon jól kigondolt és felépített történetet olvashattam. Sokszor vicces jelenetek/beszólások járultak hozzá ahhoz, hogy igazán jól tudjak szórakozni olvasás közben.
Az utolsó fejezetek talán egy kissé sziruposra sikerültek, de ez sem baj, mert volt annyi pozitív dolog a könyvben, hogy kompenzálja és megbocsátható még ez is.
Az írónőtől ez volt az első regény, amit olvastam, de nem az utolsó.

A romantikus/erotikus műfajt kedvelőknek egyértelműen ajánlom, de apácanövendékek jobban teszik, ha visszateszik a polcra!
Bízom benne, hogy hamarosan olvashatom a folytatást is!

2 hozzászólás
Alexandra0924>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Az az igazság, hogy csalódott vagyok! Talán túl nagy elvárásokkal indultam neki az olvasásnak, de akkor is csalódtam! Nem erre számítottam, és igazából a szereplőket sem tudtam teljesen megkedvelni.
Annyira jól indult… aztán ahogy haladtak az évek, mindent egyre jobban megbonyolítottak a szereplők. Volt egy pont ahol, tényleg szappanoperai jelentek voltak….
Nem is tudom miért kellett ezt ennyire túl dramatizálni. Meg ez a folytonos bizonytalanság mindenkinél…. annyira finomkodtak egymással, egymás érzéseivel, mintha tojáshéjjakon járkálnának.
James egyáltalán nem lett kedvenc szereplő, szerintem komoly gondja van a fejének, mert az ilyen tuti nem barát. Stephanie valamennyire kedvelhető volt, de rengeteget agyalt, és nagyon sokat volt bizonytalan. Linden… hát nem is tudom mit mondjak… talán ő volt a legnagyobb csalódás. Igazából, amikor s.ggfej volt, akkor nagyon kedvelhető, és Steph mellett is jó volt, de pl. Nadine mellett spoiler… csak bosszantott a szitu.
A Steph barátnői közül egyedül Nicola ért valamit, mert Kayla…. inkább hagyjuk…

Szóval egynek elment, de nagy volt a csalódás! Még megpróbálkozom a következő McGregor tesóval, és ha benne is csalódok, akkor elköszönök a sorozattól…

2 hozzászólás
ap358 P>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Az írónő előző sorozatát szerettem, akció, románc és egyedi karakterek. Itt egy kicsit könnyedebb szerelmi történetet kaptam, de a felépítése tetszett. Azt hittem, a fülszöveg az első pár fejezetet fogja takarni, ellenben egy kicsit csalóka volt. „Szexelni kell…”, erről szó sincs.
Stephanie és Linden is élik az életüket, megvan a maguk párja, de érzik, hogy valami plusz hiányzik. Amíg megismerjük a szereplőket, addig elég sok humoros, kedves kis könyvet olvashattam. Az első nagy csók után viszont nekem túl sok volt a hezitálás, majd azt követően szinte minden hangsúly az erotikára volt helyezve. Nagyon szurkoltam Lindennek és Stephnek, ám a kapcsolatuk kezdete után klisé klisét követett.
Jamestől elvártam azt a gonosz kis húzást, nemhiába került terítékre a könyv elején a butik „felavatása”, azt viszont becsülöm benne, hogy képes volt bevallani a dolgokat, majd lemondani Stephről.
A folytatásra nagyon kíváncsi vagyok, az a páros valahogy ígéretesebbnek tűnik.

Zsuzsanna_Makai >!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Igazán nehéz lehetett nem leellenôrizni hogy írja „Gwen Stephanie” a nevét!
Elôször meghökkentem, a viszonlag alacsony százalékon, aztán a végére kicsit megértettem, miért, az utolsó kb egyharmada elég fura lett a könyvnek.
Nekem mondjuk tetszett.
Ami nem, az az 'ordít' szó indokokatlanul sok használata. Szövegkörnyezetbe se illett legtöbbször, és mint már fent kiderült, h interneten is nehéz utánanézni pl szinonimáknak.
De tényleg tetszett!
Ja, a borító sem tetszik!
Maga a sztori is jó volt, jó alapötletbôl indultunk ki, és jófele is építkezett. Már a fülszöveg is figyelemfelkeltô volt.

EditVagyok>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Most már teljesen biztos, hogy imádom, ahogy Karina Halle ír!
Fergeteges volt ez a könyv. Pont az a fajta volt, aminél a harmadik oldalon már sokadszorra nevetsz fel és biztosan tudod, hogy ez jó lesz. ^^

Szórakoztató volt, érzelmes, szenvedélyes és izgalmas egyben. Imádtam, ahogy beszéltek, lenyűgözött a lazaságuk, a humoruk, még Linden káromkodásai vagy mocskos beszéde is mindig tökéletesen illett a képbe! Néha fetrengtem a röhögéstől, máskor levegőt sem véve vártam, hogy mi fog történni, vagy éppen éltem meg, ami történik.
Forró volt, vicces és érzelmes egyszerre.

Nagyon nehezemre esett letenni még azokra a rövid időkre is. Mert lássuk be, nyolc óra alatt kivégeztem, nem lehettek azok a szünetek olyan hosszúak… XD
Szeretem Karina stílusát! :D
A második könyv, amit tőle olvasok, és másodjára nyűgözött le.

Minden benne van, amit egy ilyen történettől várok és tökéletes egyveleget alkot. Szenvedélyes, tüzes, vicces és megnevettet, kellően lebilincselő, érdekes és pont annyira mocskos, hogy le se akarjam tenni.
Én imádtam! Jöhet a nagy tesó! Kíváncsivá tett… kellően kíváncsivá!! XD

4 hozzászólás
Kriszti515>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Na végre! Ez szenzációs volt. Imádtam.
Kellően bonyolult és vicces történet. A karakterek szerethetőek, nem nyálasak, nem csöpögött a könyv és nem drámáztak túl mindent. Stephanie gondolatai elképesztőek voltak, hihetetlen egy csaj. Linden hasonlóképp, irtóra bírtam. Tetszett, hogy az események folytak és mégsem volt unalmas. Nyilván ezt ki lehet hozni 200 oldalból is, de jó volt olvasni a hosszadalmas kerülgetést. Jó volt, hogy akadtak problémák, ahogy a való életben is, nem megy minden olyan egyszerűen. Sok olyan könyv van, amiben ezt már annyira túltolják, hogy legszívesebben 50 oldalt lapoznék egy ültő helyemben :D Itt nem volt ezzel gond, a körítés pont annyi volt amennyi kell. Az erotikus részek tökéletesek voltak. Az egész könyv átjött, teljesen beleéltem magam. Tényleg imádtam *-*

martonka77>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Aranyos történet volt, kicsit nekem az „Ahol a szivárvány végetér”-re hajazott.
Mindig „elmentek egymás mellett”, Stephanie valahogy nagyon nem akart rájönni, hogy mit érez iránta Linden. Aztán az a szakítás, és a baleset… Azon kiakadtam.
De minden jó, ha a vége jó!

turanett P>!
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Kellemes történet, hétvégi időtöltésnek pont jó. De valahogy többet nem adott. A szereplőket megkedveltem, főleg Lindent. De nekem egy kicsit túl sok volt a szenvedés. Voltak részek, amik vontatottak voltak. A se veled, se nélküled. Az évekig tartó csiki csuki. James barátunkat megtudtam volna fojtani, de ebből fakadóan Lindent is . De a vége az cuki volt. Vicces volt Linden spoiler


Népszerű idézetek

EditVagyok>!

Néha elgondolkodom, szerelmes vagyok-e bele.
Néha pedig az jár a fejemben, meddig tehetek úgy, mintha nem lennék az.

232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
EditVagyok>!

Legszívesebben dobozba zárnám a tekintetét, és egy életre megőrizném. Ha fáznék, rögtön kibontanám a dobozt, és amikor meglátnám az arcát, szívem-lelkem azonnal felmelegedne.

231-232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
simpleeve>!

Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol,
mégpedig ott, ahol nem akarok lenni.
Nem igazán tudom, mit akarok.
De azt tudom, hogy amit akarok, az még nem az enyém.

ap358 P>!

Hát nem ez a legjobb? Arra az emberre vágyni, aki a legjobban ismer? Aki a legrosszabb pillanataidban is látott, és a legjobbakban is, és még így is veled akar lenni. Aki hisz benned, melletted áll, támogat, bármi történjen.

143. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Linden Stewart McGregor
Bitten>!

Talán minden barátságnak szüksége van próbákra, hogy átalakuljon és alkalmazkodjon a változásokhoz.

evi1234>!

Az élet sebeket ejt. Sokszor csak később veszed őket észre. Sokszor azt sem tudod, honnan származnak. Sokszor a szemed láttára válnak köddé. De azért nyomot hagynak.

KMReni>!

„Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol, mégpedig ott, ahol nem akarok lenni. Nem igazán tudom, mit akarok. De azt tudom, hogy amit akarok, még nem az enyém.”

EditVagyok>!

A francba, miért van tele az élet a hetvenes években megénekelt közhelyekkel?

145. oldal

Anna_Tóth_5 >!

Azt hiszem, mindenkinek szüksége van valakire, aki emlékezteti, mi mindent érhetünk el az életben


A sorozat következő kötete

McGregor testvérek történetei sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Elle Kennedy: The Risk – A kockázat
L. J. Shen: Vagány
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Csak szex
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Vi Keeland: A vetélytárs
Vi Keeland: A beosztott