Éjszaka ​a tiéd leszek (McGregor testvérek történetei 3.) 39 csillagozás

Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Levett ​a lábamról.” – Aestas Book Blog

Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik.
Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet.
Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak.
Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja.
Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy… (tovább)

Eredeti mű: Karina Halle: The Play

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
638 oldal · ISBN: 9786155875212
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
634 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875205

Kedvencelte 5

Most olvassa 10

Várólistára tette 43

Kívánságlistára tette 62


Kiemelt értékelések

>!
Ács_Milán
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

„Az ajka, a szája, a nyelve – mi ketten úgy összeillünk, mint borsó meg a héja.”
Miatta akarok jobb emberré válni. Hajlandó vagyok küzdeni mindazon dolgok ellen, amelyek időről időre eddig legyőztek.”

Nem igazán értem, hogy mitől is kapta a regény ezt a címet? Sem az eredeti címhez, sem a történethez semmi köze… szerintem.

A sorozat eddigi legjobb részét olvashattam. Ugyan elég hosszúra sikeredett, egy kicsit el is nyújtotta az írónő, de ettől függetlenül nem tudtam unatkozni az olvasása közben.

Kayla és Lachlan…
Mind a két karakter nagyon szerethető volt. Sőt! Talán túlságosan is. Nagyon szerettem ezt a párost, mert az akrobatikus ágytornákon túl – ami azért volt bőségesen! – sokkal többről szólt. Itt az erotika mellett rengeteg érzelem és szomorú élethelyzet szemtanúja is lehettem. A páros között létrejött kémiát, szerelmet, ragaszkodást elhittem. Ilyen egy igazi kapcsolat, ahol a testiségen túl a lelkük is összhangban van.
Lachlanért szinte fájt a szívem, amikor a sanyarú gyermekkoráról olvastam. Abszolút nem csodálkoztam, hogy bizalmatlan és zárkózott az emberekkel szemben. Szerencsére Kaylának sikerült lebontania a falakat és az egymás iránti bizalom fokozatosan épült fel.
Az utolsó fejezet és az epilógus határozottan kedvemre való volt. Ilyen befejezést képzeltem el én is!
Várom a következő részeket!

>!
Silverlight
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Félve fogtam bele a könyv olvasásába. Az ok nem volt más, mint, hogy a sorozat első két részében nagyon csalódtam. Bár az előző kötet kicsit jobban sikerült, mint az első. Ez a könyv valahogy jobban közelebb állt hozzám, megfogott, jobban beletudtam képzelni magam az egész történetbe. Most is zavart az írónő stílusa, de szerintem most sokkal kiforrottabb az egész. Bár Kayla jelleme is tette is zavartak kicsit, akárcsak a barátnőivel való eszmecseréi, de Lachlan karakteréért megérte elolvasni. Egyrészt egy érzelmes „nagy mackó”. Egy visszafogott sportoló. Másrészt meg nagyon tetszett a múltjával kapcsolatos rész, s hogy az mennyire befolyásolta a jelenét. A könyvnek voltak nagyon necces részei, s néha kicsit túlvariálttá vált, de összességében tetszett. Főleg a két szereplő háttértörténete és a kialakuló kapcsolata fogott meg. Egészen más volt, mint az előttiek, s most úgy éreztem végre megérte megvenni a könyvet.

>!
pufivipi
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Kezdem az elején: a cím, egyrészt hogyan sikerült az eredetit így fordítani ??? Másrészt miért ez lett, szerintem nem igazán passzol a történethez.
Még amivel problémám volt: az Kayla és barátnői megnyilvánulásai az elején, szerintem annyira visszataszító, amikor egy nő így beszél, vagy csak a fordításnak köszönhető ez is? Nem tartom magam prűdnek, de egy nő ne beszéljen már ilyen trágárul. Nehéz múltú férfiak sablonját már annyian vázolták, nem lehetne valamit újítani?
Ezeket leszámítva lekötött a történet. Kifejezetten tetszett, hogy nem vonakodtak sokat és bele mertek vágni a kapcsolatba, majd tovább építeni és mélyíteni azt. Féltem az oldalak számától, hogy nagyon nyújtott lesz,de nem éreztem vontatottnak.

>!
hovi P
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Ez a legjobb rész az eddig megjelentek közül. Mondjuk eléggé féltem tőle, mivel elég terjedelmes. De nem sikerült elrontani a hosszával.

Kayla és Lachlan…
Mindkét szereplőt nagyon megszerettem. De be kell vallanom ez Kayla-nál hosszabb időt vett igénybe. Konkrétan addig, míg rá nem jöttem, hogy a nagyszájú külső mögött egy igen törékeny és érzékeny szív lakik.
Sokkal több mély és igaz érzelemmel találkoztam az olvasás közben, néhol, bevallom, el is pityeredtem.
Lachlan már az első fejezetben elrabolta a szívem. Teljesen érthető volt a zárkózott viselkedése és a bizalmatlansága más emberekkel szemben. De neki is hatalmas szíve van. Mi sem bizonyítja jobban a kutyákhoz való hozzáállása.
Nagyon várom a következő részt, hiszen már most kaptam pár morzsát belőle :)

>!
Detty77
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Ez a kedvencem♥a sorozat eddigi részei közül! Hatalmas érzelmek, hullámvölgyek Lachlan és Kayla részéről is. Óriási buktatók, melyek nem biztos, hogy segítik a friss szerelmüket. Kayla anyukájának betegsége, a kórházban töltött utolsó 24 óra… elképesztő volt! Lachlan múltja és függősége már önmagában is nagy erőpróba, hogyan küzdenek meg ezzel és egymásért! Nagyon tetszett!!

>!
abbywinter I
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Sokáig tartott, de nem azért mert nem volt jó, csak az időm volt kevés. A fél csillag a néha alpári, kissé mocskos dumáért volt. Néha nem éreztem odavalónak. De Lachlan!!! Jesszus, micsoda pasi! Nem volt semmi. Érzelmes volt, eléggé bizonytalan, de kitartó. Szerettem ezt a tesót is :) Kíváncsi vagyok Briggs-re. Itt már kapunk utalást a vele történtekre. Nem lesz egyszerű az ő története sem.
Azoknak ajánlom, akik szeretik a drámával fűszerezett, lelkizős romantikus sztorikat.

>!
Beusom24 P
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Ez az első könyv amit Mcgregor testvérek közül olvastam. Nem volt rossz, de néha nagyon erőltetettnek éreztem, h Kayla mennyire csak a szexnek él. Hogy senki sem tudja normálisan megrakni, bla bla bla. Lachlant -bírtam, nagyon nehéz gyerekkora volt, és ez a sok függőség sem segített rajta. Alapból nem volt, iszonyat hosszú szerintem a történet, de valahogy mégsem lettem a rabja.

>!
Veress_Éva
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Lassan, nagyon lassan indult. Mér-már úgy gondoltam, hogy félbehagyom, de azért kitartottam.
A folytatás határozott javulást mutatott, és a vége is tetszett, ugyan akkor szertnem lehetett volna ettől sokkal jobb is. Összeségében gyengének vlt mondható.

>!
RCsonge
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Számomra mélyebb érzelmesebb volt ez a kötet, mint az előzőek, mind a két karakternek megvan a maga kis problémája, de ezen túljutva remek párost alkotnak, passzolnak egymáshoz.

>!
baba03 P
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Határozottan jobb volt ez a rész, mint az első kettő. Kedvenc azért nem lett, de tetszett. Kíváncsi voltam nagyon Lachlan történetére, nem kellett csalódnom. A múltja miatt lett visszahúzódó és csendes, pontosan Kayla élénksége kellett mellé, hogy kimozdítsa. Tetszett Kayla szókimondása, bár néha elég alpári volt a stílusa. Sokszor a szívem szakadt meg a gyerek Lachlanért, de Kayla anyukájával történtek is megsírattak rendesen. Tetszett, ahogy kialakul köztük a szerelem, a ragaszkodás, hogy Kayla spoiler Sajnáltam nagyon, hogy spoiler Az epilógus a szívem csücske volt, tetszett nagyon. Kíváncsian várom a következő könyvet, tutira folytatni fogom.


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán

Csak egyszer élünk. Vagyis inkább kétszer. A második életed abban a pillanatban kezdődik, amikor rádöbbensz arra, hogy csak egy életed van.

160. oldal

>!
Ács_Milán

A függőségnek megvannak a maga okai, és addig nem lehet jobb az ember állapota, míg nem tesz valamit a kiváltó okok ellen.

609. oldal

>!
BTN

Néha a szerelem csak egy játék amit, játszani kell.

>!
BTN

Az életed pontosan azon az úton halad, amin haladnia kell. Az élet nemverseny vagy vetélkedő. Ne másokkal hasonlítsd össze magadat, hanem csakis azzal, aki tegnap voltál.

>!
BTN

A fiú nem tudta visszafogni magát, mindenre és mindenkirerámosolygott, aki mellett elmentek. Ránevetett az utcán alvó, magukban beszélő,félelmetes bácsikra, a remegő, mindentől félő kutyusokra, de az útpadka szélénfekvő, döglött állatokat felzabáló patkányokra is. A fiú jókedvét semmi nemronthatta el, és úgy tűnt, hogy a világ az ő kedvéért ragyogó és tiszta. Belerúgotta hóba, és nézte az alászálló hópihéket.

>!
BTN

– Olyan nagyon szerettem az apádat – mondja, és újra csattogni kezdenek a kötőtűi. Igencsak meglep ezzel a kijelentésével. – Nagyon-nagyon.– Tudom, hogy így volt.– Ő még most is szeret. – Édesen, szomorúan rám mosolyog. – Bár márrégen felköltözött az égbe, időről időre mégis hallom a hangját. Tudom, hogy jólvan. Azt is, hogy vár rám.

>!
pufivipi

Az élet néha egyszerűen ilyen, és azt tesz velünk, amit csak akar.


A sorozat következő kötete

McGregor testvérek történetei sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
B. N. Toler: Lélekvesztők
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Penelope Douglas: Szívatás
Emma Chase: Behálózva
Rachel Van Dyken: Egyetlen méreg
Meghan March: Tiéd vagyok
Sophie Jackson: Egy font hús