Éjszaka ​a tiéd leszek (McGregor testvérek történetei 3.) 136 csillagozás

Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Levett ​a lábamról.” – Aestas Book Blog

Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik.
Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet.
Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak.
Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja.
Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
638 oldal · ISBN: 9786155875212 · Fordította: Varga Csaba
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
638 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875205 · Fordította: Varga Csaba

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Kayla Moore


Kedvencelte 10

Most olvassa 5

Várólistára tette 58

Kívánságlistára tette 56

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Nagyon sokáig imádtam a könyvet. De egy idő után nagyon sok volt a jóból. Kicsit lehetett volna rövidebb. Még úgy is jó lett volna szerintem.
A váltott szemszög itt is jó, mivel nem egysíkú a sztori. A karakterek itt is kedvelhetőek.
Van úgy látom egy kiegészítő kötete az itteni párosnak. Igaz nem tudom mit lehet még belőlük kihozni. Max egy babucit, vagy ki tudja??? :D Megyek rákukkantok.

turanett P>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Komolyan mondom, ha 200 oldallal kevesebb, akkor tökéletes. Nyújtotta, mint a rétestésztát, de minek? Emiatt több helyen unalmasra sikeredett. Rengeteg volt ebbe a több oldalon folytatódó monológ, ömlengés.
Kayla érdekes egy nő. Ami a szívén, az a száján, meg persze máson is :D. Sokszor érdekes megnyilvánulásai vannak. Főleg, mikor meglátta Lachlan-t. Lachlan már az elején is színpatikus volt, én szeretem, azokat a pasikat, akik egy kicsit depisek. Onnantól, hogy kiderült, még kutyázik is, egyenesem imádtam. Szerencsére, akkora konfliktus nem történt, igaz sokára találtak igazán egymásra. Az epilógus aranyos volt, Lachlan kitett magáért.

Ács_Milán>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

„Az ajka, a szája, a nyelve – mi ketten úgy összeillünk, mint borsó meg a héja.”
Miatta akarok jobb emberré válni. Hajlandó vagyok küzdeni mindazon dolgok ellen, amelyek időről időre eddig legyőztek.”

Nem igazán értem, hogy mitől is kapta a regény ezt a címet? Sem az eredeti címhez, sem a történethez semmi köze… szerintem.

A sorozat eddigi legjobb részét olvashattam. Ugyan elég hosszúra sikeredett, egy kicsit el is nyújtotta az írónő, de ettől függetlenül nem tudtam unatkozni az olvasása közben.

Kayla és Lachlan…
Mind a két karakter nagyon szerethető volt. Sőt! Talán túlságosan is. Nagyon szerettem ezt a párost, mert az akrobatikus ágytornákon túl – ami azért volt bőségesen! – sokkal többről szólt. Itt az erotika mellett rengeteg érzelem és szomorú élethelyzet szemtanúja is lehettem. A páros között létrejött kémiát, szerelmet, ragaszkodást elhittem. Ilyen egy igazi kapcsolat, ahol a testiségen túl a lelkük is összhangban van.
Lachlanért szinte fájt a szívem, amikor a sanyarú gyermekkoráról olvastam. Abszolút nem csodálkoztam, hogy bizalmatlan és zárkózott az emberekkel szemben. Szerencsére Kaylának sikerült lebontania a falakat és az egymás iránti bizalom fokozatosan épült fel.
Az utolsó fejezet és az epilógus határozottan kedvemre való volt. Ilyen befejezést képzeltem el én is!
Várom a következő részeket!

Zso89 P>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Bajban vagyok/voltam ezzel a résszel.
Először is az oldalszám.
Azt hiszem az írónő kicsit belelendült az írásba…..
Nem minden rész volt számomra élvezhető a hosszúsága miatt,de amikor kezdett volna ellaposodni mindíg történt valami ami fellendítette az eseményeket.
Így is volt benne bőven szenvedés,kevesebb oldallal élvezhetőbb lett volna.
Bár ez inkább csak a könyv második részre igaz.
Viszont összességében imádtam.❤

Kayla ☺️
Abban eddig is biztos voltam hogy egy szemérmetlen,hibbant nőszemély,de azt kell mondjam nem egy hétköznapi karakter volt.
Olyan gondolatai voltak hogy egyszerűen szakadtam a röhögéstől,főleg mikor először látta meg Lachlan-t.
Veszedelmes egy nőszemély az tuti,de imádtam.☺️
Az hogy mennyire működött a kémia hát azt a lányos részeim is zavarba ejtően tudnák csak elmesélni.☺️
A szókimondás itt is megmaradt,amit nem bántam.
Viszont az már nekem túl nagy csavar volt hogy spoiler
Lehetlen volt sírás nélkül kibírni.

Lachlan ❤❤❤
Nem is tudom mit mondjak rólad…..
Már az első pár oldalon elpityeredten.
Nem számítottam egy ilyen kezdésre.
Eddig részek közül ez volt számomra az ami iszonyatosan szívem ütött.
Sajnáltam ami történt Lach-al,sajnáltam a kisfiút aki volt,és részben sajnáltam a felnőtt férfit is aki nem tudott szabadulni a démonaitól.
Viszont megdöbbentem hogy mennyi mindent ért el az életben.
Voltak fájdalmas részek nem is kevés.
De én magam is büszke voltam Lachlan-ra.
Nagyon sok mindent hordozott magában.
A befejezést azért megkönnyeztem.
A kutylik azonnal elrabolták a szívemet.

Brigs őszintén szólva nem nyerte el a szimpátiámat.
Főleg amikor Kayla előtt bedobta spoiler
Biztos újraolvasós lesz.
Kíváncsi vagyok Brigs történetére.

Zsuzsanna_Makai >!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Megértettem, miért van sokkal magasabb százalékon, mint a többi része a sorozatnak. Tényleg sokkal jobb volt!
Nagyon tetszett az összetettsége, és a tagoltsága, plusz nagyon jól volt felépítve.
Mondanom se kell, hogy bôgtem is rajta rendesen. Nem akartam folytatni a sorozatot, de mivel a többiek is mind visszatértek mellékszereplôkként, tovább fogom olvasni, h megtudjam, mi lesz velük a továbbiakban.
Kayla helyében nem tudom, lettem-e volna olyan bátor hogy egy vadidegen országba menjek egy pasas után, akit nagyon rövid ideje ismerek csak.
spoiler

Trice29 P>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Ez a könyv olyan, hogy sajnálom, amiért közel 640 oldal után vége lett. Ebből még sokat olvasnék. Itt volt esemény, érzelem, kémia minden mennyiségben. A szereplők is megnyertek maguknak. A kutyák megadták a cukiságot is, szóval minden összeért.

Hópárduc P>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Igazából ez a rész még jobban is tetszett, mint az előző. igaz, hosszú volt, nagyon.
A történet is tetszett, életszerű volt.
A szereplők teljesen szerethetőek, érzékenyek, sérültek, lobbanékonyak. Mindketten keresik az utukat. Fejest ugranak az újdonságokba. :)
Továbbra is tetszik a váltott szemszög. :)
Lachlan zárkózott természetű, de aranyszíve van. :) Nagyon szimpatikus. :)
Kayla pedig abszolút alkalmazkodó és tűzről pattant.

Silverlight>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Félve fogtam bele a könyv olvasásába. Az ok nem volt más, mint, hogy a sorozat első két részében nagyon csalódtam. Bár az előző kötet kicsit jobban sikerült, mint az első. Ez a könyv valahogy jobban közelebb állt hozzám, megfogott, jobban beletudtam képzelni magam az egész történetbe. Most is zavart az írónő stílusa, de szerintem most sokkal kiforrottabb az egész. Bár Kayla jelleme is tette is zavartak kicsit, akárcsak a barátnőivel való eszmecseréi, de Lachlan karakteréért megérte elolvasni. Egyrészt egy érzelmes „nagy mackó”. Egy visszafogott sportoló. Másrészt meg nagyon tetszett a múltjával kapcsolatos rész, s hogy az mennyire befolyásolta a jelenét. A könyvnek voltak nagyon necces részei, s néha kicsit túlvariálttá vált, de összességében tetszett. Főleg a két szereplő háttértörténete és a kialakuló kapcsolata fogott meg. Egészen más volt, mint az előttiek, s most úgy éreztem végre megérte megvenni a könyvet.

pufivipi>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Kezdem az elején: a cím, egyrészt hogyan sikerült az eredetit így fordítani ??? Másrészt miért ez lett, szerintem nem igazán passzol a történethez.
Még amivel problémám volt: az Kayla és barátnői megnyilvánulásai az elején, szerintem annyira visszataszító, amikor egy nő így beszél, vagy csak a fordításnak köszönhető ez is? Nem tartom magam prűdnek, de egy nő ne beszéljen már ilyen trágárul. Nehéz múltú férfiak sablonját már annyian vázolták, nem lehetne valamit újítani?
Ezeket leszámítva lekötött a történet. Kifejezetten tetszett, hogy nem vonakodtak sokat és bele mertek vágni a kapcsolatba, majd tovább építeni és mélyíteni azt. Féltem az oldalak számától, hogy nagyon nyújtott lesz,de nem éreztem vontatottnak.

hovi P>!
Karina Halle: Éjszaka a tiéd leszek

Ez a legjobb rész az eddig megjelentek közül. Mondjuk eléggé féltem tőle, mivel elég terjedelmes. De nem sikerült elrontani a hosszával.

Kayla és Lachlan…
Mindkét szereplőt nagyon megszerettem. De be kell vallanom ez Kayla-nál hosszabb időt vett igénybe. Konkrétan addig, míg rá nem jöttem, hogy a nagyszájú külső mögött egy igen törékeny és érzékeny szív lakik.
Sokkal több mély és igaz érzelemmel találkoztam az olvasás közben, néhol, bevallom, el is pityeredtem.
Lachlan már az első fejezetben elrabolta a szívem. Teljesen érthető volt a zárkózott viselkedése és a bizalmatlansága más emberekkel szemben. De neki is hatalmas szíve van. Mi sem bizonyítja jobban a kutyákhoz való hozzáállása.
Nagyon várom a következő részt, hiszen már most kaptam pár morzsát belőle :)


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Csak egyszer élünk. Vagyis inkább kétszer. A második életed abban a pillanatban kezdődik, amikor rádöbbensz arra, hogy csak egy életed van.

160. oldal

BezTina>!

Az életed pontosan azon az úton halad, amin haladnia kell. Az élet nem verseny vagy vetélkedő. Ne másokkal hasonlítsd össze magadat, hanem csakis azzal, aki tegnap voltál.

Ács_Milán>!

A függőségnek megvannak a maga okai, és addig nem lehet jobb az ember állapota, míg nem tesz valamit a kiváltó okok ellen.

609. oldal

KMReni>!

„Nagyon szeretném, hogy megértsd, a szerelem akkor sem múlik el mindörökre, ha esetleg elveszíted. Mindvégig ott marad benned. Épp ezért érdemes kockázatot vállani miatta. ”

BezTina>!

Néha a szerelem csak egy játék amit, játszani kell.

Grox>!

Mi a fenéért csodálkozik mindenki annyira, ha megpróbálok kedvesen viselkedni? Nem vagyok én száz százalékig gonosz. Legfeljebb negyven százalékban vagyok szörnyeteg.

Kala>!

A második életed abban a pillanatban kezdődik, amikor rádöbbensz arra, hogy csak egy életed van.

Zso89 P>!

– Igeen! – A tenyerembe csapok. – Kezdődhet a dagonya!
– Azért van még pár szabály – folytatja türelmesen. – Ha a labdát tartó játékost leviszik a földre, akkor el kell engednie a labdát, vagy odapasszolni valaki másnak.
– Figyelj, ha leviszel a földre, abba én helyből belehalok – figyelmeztetem.
– Majd óvatos leszek veled – válaszolja.
– Ó, nem kell finomkodnod.
– Azt látom, hogy te viszont nem bánsz majd kesztyűs kézzel velem – mondja megfontoltan, ami miatt kénytelen vagyok ismét az ajkára összpontosítani, meg a halvány mosolyára.


A sorozat következő kötete

McGregor testvérek történetei sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Penelope Ward: Gentleman Nine – Kilences Gavallér
Jenny B. Jones: Tiéd leszek!
Abby Jimenez: Barátnak tartalak
L. J. Shen: Vagány
Kevin Brooks: Lucas
Guillaume Musso: Holnap
Nora Roberts: Örökség
Erica Anthony: Találj rám
Jenny Han: A fiúknak, akiket valaha szerettem