Összetörve (Will Trent 2.) 14 csillagozás

Karin Slaughter: Összetörve Karin Slaughter: Összetörve

Tetszetős ​otthonaival és fákkal szegélyezett utcáival, az Ansley Park a legvonzóbb környék Atlantában. Ám az egyik ragyogó házban, egy tini elegáns szobájában kegyetlenül meggyilkoltak egy lányt. Az előszobában pedig, a lány riadt édesanyja áll, törött üvegek között – puszta kézzel ölte meg a lánya támadóját.

Will Trent, a Georgia-i nyomozó iroda detektívje csak egy politikai szívesség miatt van itt, a gyilkossági helyszín az atlantai rendőrség illetékessége. Trent azonban hamar észrevesz valamit, amit a rendőrök elmulasztottak: valamit a vér nyomában, egy törvényszéki bizonyítékban és az idegsokkos anya szemében. Perceken belül átveszi az ügyet, és egy másikat csap hozzá. Biztos benne, hogy még egy tini eltűnt, és a gyilkos szabadlábon van.

Tünékeny nyomokkal felszerelkezve, és egy olyan rendőrnő partnerrel, aki személyes okok miatt utálja, Trentet mindenütt ellenségek veszik körül. És olyan érzés gyötri, hogy az az ügy, amely a legjobb házakban kezdődött, gyorsan… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Művelt Nép, Budapest, 2021
500 oldal · ISBN: 9786155905629
>!
Művelt Nép, Budapest, 2021
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155905629 · Fordította: Tóth Attila
>!
Művelt Nép, Budapest, 2021
744 oldal · ISBN: 9786155905636 · Fordította: Tóth Attila

Most olvassa 1

Várólistára tette 47

Kívánságlistára tette 59

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Zsuzsanna_Makai>!
Karin Slaughter: Összetörve

Én most ezt a részt nem szerettem annyira, kivéve Willt. Mindenből kicsit kevesebb volt, mint kellett volna, de leginkább az izgalomból volt kevesebb, igen, közelebb is volt a krimihez, mint a thrillerhez.
spoiler
Mivel a sorozat későbbi részeit már olvastam, Faith nekem már régi ismim volt, most legalább azt is tudom, hogy került be a képbe. Nagyon tetszett, h felül tudott emelkedni a Will és az anyja közti zűrön, és profin állt a munkához, nem tett keresztbe se Willnek, se a nyomozásnak. Ez a vonal kifejezetten nagyon tetszett. Kíváncsi leszek, mi lesz a faszival. spoiler
Ez a diszlexia vonal, leírás, és megértetés is nagyon tetszett, a színkódokkal együtt.

Lara0922>!
Karin Slaughter: Összetörve

A könyvesboltban az eladó ajánlotta ezt a kötetet, bár amint látom, ez a sorozat második része, ajánlhatta volna az elsőt…
Nagyon erős kezdés után számomra végig izgalmas volt a történet, és nagyon örültem, hogy nem lehetett rájönni, ki a tettes egészen a végéig.
Nagy Karen Rose rajongó vagyok, így nekem kicsit hiányzott a romantika vonal belőle, de Willt nagyon-nagyon megkedveltem, és ezek után kötelező elolvasnom a többi részt is.


A sorozat következő kötete

Will Trent sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám
Edith Eva Eger: A döntés
Nalini Singh: Kiss of Snow
Monty Roberts: Shy boy
Lorenzo Carcaterra: Pokoli lecke
Kathryn Stockett: A Segítség
Karl Marlantes: Matterhorn
Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
Lawrence Hill: Valaki ismeri a nevemet