Fallen (Will Trent 5.) 2 csillagozás

Karin Slaughter: Fallen Karin Slaughter: Fallen

There’s ​no police training stronger than a cop’s instinct. Faith Mitchell’s mother isn’t answering her phone. Her front door is open. There’s a bloodstain above the knob. Her infant daughter is hidden in a shed behind the house. All that the Georgia Bureau of Investigations taught Faith Mitchell goes out the window when she charges into her mother’s house, gun drawn. She sees a man dead in the laundry room. She sees a hostage situation in the bedroom. What she doesn’t see is her mother. . . .

“You know what we’re here for. Hand it over, and we’ll let her go.”

When the hostage situation turns deadly, Faith is left with too many questions, not enough answers. To find her mother, she’ll need the help of her partner, Will Trent, and they’ll both need the help of trauma doctor Sara Linton. But Faith isn’t just a cop anymore—she’s a witness. She’s also a suspect.

The thin blue line hides police corruption, bribery, even murder. Faith will have… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
400 oldal · ISBN: 9780345528209
>!
Random House, 2011
ISBN: 9781846057953
>!
Century, 2011
ISBN: 9781409038634

Kiemelt értékelések

Marcsika74>!
Karin Slaughter: Fallen

Ebben a részben fiatal bűnőzők elrabolják Faith anyuját Evelynt. A helyszínen ( Evelyn házában) talált nyomok félrevezetőek, de a végén összeáll a kép. Később kiderül, hogy egyáltalán nem azért rabolják el, mert pénzt remélnek érte (az állítólag Evelyn által elsikkasztott pénzt). Legalábbis nem mindegyik elkövető. Nem-nem. Ez valami egészen másról szól. Evelyn titkos múltjában keresendő a válasz. Na de többet nem árulok el :) ja és véééégre :) spoiler

Angellin>!
Karin Slaughter: Fallen

Ez volt az első könyv, amit Slaughter-től olvastam. A legelső 100 oldal után majdnem feladtam. Zavart, hogy folyamatosan előzményekre hivatkozik. Emellett a házbéli nyomozós rész is borzasztóan elhúzódott. A 100. oldal után azonban valahogy beindult a történet és alig bírtam letenni. Tetszett az is, hogy a szerző folyamatosan váltogatta a nezőpontokat. Jó, hogy nem Will szemszögéből olvashattam végig a történetet – lehet, hogy akkor végig sem olvastam volna…

Számomra minden karakter szerethető volt, kivéve Willt. Nekem ő túlságosan nyápic és papucs egy ilyen regény férfi főszereplőjének. Faith, Sara, Evelyn, Amanda mind teljesen rendben voltak.

Tetszett a regény végén a csavar is.

Ha Will és a könyv elején lévő hivatkozások másképpen lennének megírva, akkor 5-öst adtam volna. Ezek miatt csak 4-esre futja.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Marcsika74>!

A woman can run faster with her skirt up than a man can with his pants down.


A sorozat következő kötete

Will Trent sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Wells: Mr. Monster
Tom Rob Smith: Child 44
Sara Shepard: Wicked
Chris Carter: One by One
Aleatha Romig: Away from the Dark
J. A. Redmerski: The Black Wolf
Kathy Reichs: Virals
Robert Galbraith: The Silkworm
Anthony Horowitz: The House of Silk
Julie Garwood: Heartbreaker