Termékenység ​és fogamzás 5 csillagozás

Karen Trewinnard: Termékenység és fogamzás

A terhesség, a szülés és a gyermeknevelés a legnagyobb, legszebb kaland egy pár életében, amelyre éppen ezért készülniük kell.
Ebben a könyvben megtalálhatnak minden olyan információt, amelyet a sikeres, természetes úton történő fogamzás, a terhesség komplikációmentes kiviselése és az egészséges, boldog közös élet érdekében tudni érdemes.

Eredeti cím: Fertility And Conception

Eredeti megjelenés éve: 1999

>!
Hajja & Fiai, Debrecen, 2007
192 oldal · ISBN: 9789637054488 · Fordította: Szakszon Katalin

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

szanes1>!
Karen Trewinnard: Termékenység és fogamzás

Ennek a kézikönyvnek főleg az eleje volt érdekes számomra (rengeteg olyan infót tudtam meg a testemről, amit korábban nem is gondoltam), ugyanakkor a könyv nagy része az egészséges életmódról szól, sem nem eredeti, sem nem ismeretlen a modern, egészségtudatos nők számára. Mégis hangsúlyozom, az első rész, 'A termékenység és fogamzás élettana' nagyon jóó.

Regina_Lubowsky>!
Karen Trewinnard: Termékenység és fogamzás

Tudtam meg új és érdekes dolgokat is a könyvből. De számomra voltak olyan témák, melyeket túl részletesen taglalt pedig kevésbé érdekelt, illetve volt olyan témakör, mely érdekelt volna részletesebben, de csak épphogy említette. A hivatkozások kicsit idegesítettek, pl.l x. Fejezet-miközben nem voltak fejezet sorszámozások még csak a tartalomjegyzékben sem. Illetve néhol a hivatkozott oldal nem adott választ, csak épp érintette adott témát, sőt volt olyan is, h nem is jó helyre hivatkozott. Pl: 162. Oldalon-"(l. 162.o.)", a hivatkozott téma pedig a 163. Oldalon volt…


Népszerű idézetek

Aemitta >!

„A termékenység optimalizálása érdekében a megfelelő testsúly elérése kiemelt fontossággal bír. Még mielőtt azonban e sorokat olvasva méla undorral a mérlegre lépne, olvasson tovább! A lehetetlen soványságban elérhetetlen közönnyel vonagló, manapság indokolatlanul népszerűsített nőideál meglehetősen messze áll a termékenység szempontjából legkedvezőbb testtömegindextől.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Arlene Eisenberg – Sandee Hathaway – Heidi Murkoff: Az a 9 hónap
Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek
Sally Lewis: 50 tanács, amit megfogadhatsz, ha babát akarsz
Charlotte Worgitzky: Meg nem született gyermekeim
Danielle Steel: Áldott teher
Frank E. Peretti: Tilly
Szántó „Cápa” Gábor (szerk.): Baba érkezik
Omraam Mikhaël Aïvanhov: Gyermeknevelés a születés előtt
Máire Messenger Davies: Szoptatóskönyv
Daniel Stern: Anya születik