Dreamfever (Fever 4.) 70 csillagozás

Karen Marie Moning: Dreamfever Karen Marie Moning: Dreamfever Karen Marie Moning: Dreamfever Karen Marie Moning: Dreamfever Karen Marie Moning: Dreamfever

He ​has stolen her past, but MacKayla will never allow her sister's murderer to take her future. Yet even the uniquely gifted sidhe-seer is no match for the Lord Master, who has unleashed an insatiable sexual craving that consumes Mac's every thought – and thrusts her into the seductive realm of two very dangerous men, both of whom she desires but dares not trust.

As the enigmatic Jericho Barrons and the sensual Fae prince V'lane vie for her body and soul, as cryptic entries from her sister's diary mysteriously appear and the power of the Dark Book weaves its annihilating path through the city, Mac's greatest enemy delivers a final challenge…

It's an invitation Mac cannot refuse, one that sends her racing home to Georgia, where an even darker threat awaits. With her parents missing and the lives of her loved ones under siege, Mac is about to come face-to-face with a soul-shattering truth – about herself and her sister, about Jericho Barrons and about the world she… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Random House, 2010
512 oldal · ISBN: 9780440244400
>!
400 oldal · ISBN: 9780385341653
>!
530 oldal · ASIN: B002LDM8WW

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Jericho Barrons · MacKayla Lane · Dani O'Malley · V'Lane · Christian MacKeltar · Rowena


Kedvencelte 21

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Nita_Könyvgalaxis>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Olvasói vélemények a könyvről:
„Nem tudtam, hogyan lesz képes folytatni Moning a történetet a harmadik rész után. Szerencsére nem kellett csalódnom: a sorozat eddigi legjobb kötetét foghatjuk kezünkbe.” F.Anita

„Olvasd el. Angolul, németül, mandarinul, tökmindegy. De ki ne hagyd!” Anita

„Ha Barrons ennél is szexibb lenne, felgyulladnának a könyv lapjai. Ami ennél a regénynél nagy kár lenne!” Nita

„Azt hitted, a harmadik rész végén igazi függővéget kaptál? A negyedik rész vége majd megváltoztatja a véleményed! Addig is készülj fel egy őrjítően izgalmas utazásra Mac-kel és Barrons-szel!” @Nita_Könyvgalaxis

33 hozzászólás
Tufuka>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Miért is jó újraolvasni? Hát többek között azért, mert rájön az ember, hogy mikor először magyarul olvasta, akkor valamit nagyon benézett. De köszönhető az angol nyelv szépséginek, főleg, hogy ha ő róla van szó, akkor tudunk a nemére következtetni, sikerült megvilágosodni. (Azért, majd ez még megbeszélem valakivel, aki szintén olvasta angolul a részt, jobb biztosra menni.D)

Ebben a részben már eléggé benne vagyunk az események sűrűjében, mindenkinek szembesülnie és alkalmazkodnia kell az új helyzethez. Amellett, hogy a világ is változott, az elbeszélés nézőpontja is, hiszen kicsit belekukkanthatunk Dani fejébe.
Én azt hiszem, mindig is inkább a nyugodt tini típusba tartoztam, így furcsa a felhúzott kakukkos óra Danit látni, de még ha azonosulni nem is tudok vele, mint egy fiatalabb testvért, nagyon tudom kedvelni. És bár tény, hogy fiatal, de igaza van, mikor azt mondja, hogy már annyi mindent látott, hogy nem kell teljesen gyerekként kezelni.
Mac…visszatért, Gondolom mindenki sejtette, hogy muszáj lesz neki. Ahogy ő is mondja, újra meg újra elesik, de mindig talpra áll. Amit egyedül sajnáltam az ő részéről, hogy szerintem rosszul kezelte a Barrons-szal folytatott első beszélgetést, ha ott máshogy indítanak, nem kellett volna az 5. részig várni az áttörésre.
Barrons…hm hát őt nem lehetne nem kedvelni, persze időnként én is megfojtanám, de attól még imádom. Főleg, hogy időnként elővigyázatlan és beláthatunk az álarc mögé. Persze túlzás idealizálni, mert ő nem a szőke herceg, de ezzel semmi gond sincs.
Ryodan is feltűnt végre, és igaz, hogy csak néhány rövidebb jelentere, de azért elég sok mindent megmozgatott, kezdve a Chester-es beszélgetéstől a lezárásig.
Bár tény, hogy a sidhe-látók időnként tényleg egy csapat birkára emlékeztetnek mentalitás tekintetében, de ebben a részben végre elkezdik azt tenni, ami a dolguk lenne. Kat aranyos lány, őt kedvelem, viszont Rowena egy borzasztó vén boszorkány. Jelenleg nem tudnék említeni senkit, akit tőle jobban utálok. Persze azért LM, Fiona és V'lane sem a szívem csücske. A kis Csingiling (jót nevettem Barrons-on, mikor ezt említette) tényleg annyira próbálkozik és időnként még én is megenyhültem irányába, csak kár, hogy tudom, amit tudok…

Ebben a részben egy csomó dolgot megtudunk, csak még mi magunk sem tudjuk, hogy ezt hova is tudjuk elhelyezni a kirakósban. És ez az, amit szeretek Moningban, hogy olyan ügyesen adagolja az infókat, csavarja a szálakat, hogy még a végére nem érsz, semmiben nem lehetsz biztos.

Roni_olvas>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Nem értem. Eddig azt gondoltam, hogy az én kis érzékeny lelkemmel a romantikus, hozzám hasonlóan érzelgős pasik pártját fogom a könyvekben. Erre jön egy arrogáns, cinikus, bunkó petúniafej és romba dönti az elméletemet! Hát mit eszek én rajtad, Jericho Barrons????
A sorozat első három kötete is tetszett: izgalmasak voltak, pörgősek. De ez? Ez mindent visz! Imádtam! Még mindig izgalmas, még mindig tele van titkokkal, még mindig vadul szexi és még mindig imádom Barrons és V'lane szócsatáit (volt, hogy lefordultam az ágyról úgy nevettem!) .
A végét nem említem… már megtették előttem…azonnal kell olvasni a következőt!!!!

12 hozzászólás
Izolda P>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Hát, wow. Spoiler nélkül nehéz erről a részről írni, nem is fogok, csak annyit, hogy pont jó ez így.
És szép cliff-hanger, az biztos! :D

3 hozzászólás
Rubintpikkely>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Semmi értelmes nem jut az eszembe… Egyszerűen briliáns!!

Light P>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

„Hy, I'm Light and I'm an addict.”

Azért a vége nem olyan borzasztó nagy kérdőjel. Nem olyan nehéz megtippelni hogy ki vagy mi az a valami. Az már sokkal nagyobb fejtörést okoz hogy Missz Rózsaszín Veszedelem hogy mászik majd ki ebből a viharból. De ha átmegy rózsaszín nyáladzásba az utolsó rész, esküszöm felülök az első repülőre és puszta kézzel fojtom meg Moningot, de csak miután letörtem az írós kezét.
És most szünet hétvégéig. Ezt nem lehet meló után este olvasni. Ma hajnalban is fél órát ordítoztam magammal hogy takarodj már aludni: Aztán még fél órát pörögtem Barronson miután kikapcsoltam a gépet. És már két óra volt, én meg még mindig nem aludtam. Szombaton viszont senkinek sem vagyok otthon! Kivéve Ms Lane-nek és Barronsnak :-D
Ja, és azt akartam még mondani, hogy nem biztos hogy Barrons itt a legnagyobb kérdőjel. Legalábbis nekem Missz RV is egyre nagyobb kérdőjel. Biztos hogy ő „csak” az amiről azt hiszi hogy az?

3 hozzászólás
nat>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Nehezen találok szavakat.Egyrészt elég sokkoló volt a befejezés, másrészt pedig iszonyatosan jó volt ez a könyv. A sorozat legjobb kötete. És a most futó sorozatok közül szerintem a legjobb. A cselekmény nagyon pörög, a karakterek egyre és egyre jobbak, a világ egyre részletesebb,színesebb. Az írónő stílusának szerintem jelenleg nincs párja a hasonló könyvek között. Ez most már tényleg nem csak egy romantikus könyv, hanem egyre inkább fantasy(?) ,méghozzá a legjobb fajtából.
Tulajdonképpen semmilyen más könyvre nem vagyok kiváncsi jelenleg,csak ennek a következő részére :)

2 hozzászólás
Eve_17>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Egy kicsit vontatott volt az eleje, de az utolsó száz oldalt olyan gyorsasággal olvastam, mint ahogy Dani fut :) És a befejezés!!!! Na neeeee! Megöl a kíváncsiság….az írónő tudja borzolni a kedélyeket, az egyszer már biztos.
Barrons: két szó -> szerelmes vagyok! Ez a pasas tudja ám, hogy kell visszahozni az életbe egy nőt :D
Nagyon kíváncsi vagyok a következő részre, IDE VELE!

1 hozzászólás
Ajin>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Én nagyon-nagyon türelmes voltam, de az önmegtartóztatás során, amikor egy halvány reménysugarat sem láttam, egyszerűen nem bírtam tovább. Elolvastam. Amivel még nagyobb kínokat okoztam saját magamnak, ugyanis itt nem lehet megállni. Tudnom kell, hogy mi történt!!!!!!!! Asszem a Fever sorozat Priya-ja lettem… és Barronsé <3

K_Maria P>!
Karen Marie Moning: Dreamfever

Ha Moning csak jó lehet! Tőle mindent megkapok amit szeretek egy könyvben.
Az első három kötet fantasztikus volt számomra. Ahogy eddig, most sem volt ez másként, minden benne volt amit vártam ettől a sorozattól és a folytatástól. Talán Barrons… belőle kértem volna még, annyi, de annyi titok lengi körül. A legtitokzatosabb és legizgalmasabb karakter akivel eddig találkoztam!
Végre megismerkedhettem Ryodan-nal és megtudtam mit rejt az IYD szám. Vagy nem? Kiborít! Utálom a végét! Hogy lehet így befejezni? Majd szét feszít a kíváncsiság és aggódok is. Ugye nem az lesz a folytatása amire gondolok…? Végem lesz!

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

Natsu>!

„'Complicated‘ is just another word for 'I screwed up and am making excuses!‘”

PuPilla>!

Strength wasn't about being able to do everything alone. Strength was knowing when to ask for help and not being too proud to do it.

155. oldal

PuPilla>!

The things we carry inside and refuse to talk about are the things that can end up destroying us.

358. oldal

PuPilla>!

There's a fine line between being stupid and knowing you have to test your limits if you want to do any real living at all.

253. oldal

Izolda P>!

Bring it on, Tinkerbell!

Chapter 12.

Kapcsolódó szócikkek: Tinkerbell
PuPilla>!

Life's an ocean, full of waves. All are dangerous. All can drown you. Under the right circumstances, even the gentlest swell can turn tidal. Hopping waves is for the weekend warrior. Choose one, ride it out. It increases your odds of survival.

175. oldal

sztimi53>!

My beast adores music. He has a pink thing he calls an eye-pod, although it does not look to me as if it was ever a pod for eyes, and with it he makes many sounds. He plays songs over and over and watches me carefully, even when I do not dance.

2 hozzászólás
enechh>!

So, fuck you, Jericho Barrons, and not the way you like it. Fuck you--as in, you can`t touch me. Nobody can.

Kapcsolódó szócikkek: Jericho Barrons · MacKayla Lane

A sorozat következő kötete

Fever sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Wicked
Holly Black: The Wicked King
Susan Ee: World After
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jeaniene Frost: At Grave's End
Laura Thalassa: Dark Harmony
Colleen Houck: Tiger's Quest
Laurell K. Hamilton: Swallowing Darkness
Richelle Mead: Frostbite