Megváltás (Megváltás 1.) (A Baxter család 1.) 10 csillagozás

Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy ​történet a megváltásról és a mindenre képes szeretetről.
BOTRÁNYOS ÁRULÁS . . . Kari Baxter Jacobs dühös, tanácstalan, és sajog a szíve. Férje, Tim, a megbecsült újságírás-professzor, viszonyt kezd egy diákjával. A döbbent Kari visszatér a Baxter család otthonába, hogy számot vessen a helyzettel. Régi szerelmének felbukkanása azonban még jobban összezavarja.
NEHÉZ DÖNTÉS . . . Hogy tudna Kari megbocsátani a férjének? Mivel enyhíthetné a fájdalmat? És mihez kezdjen újra feléledő érzéseivel Ryan iránt, akit kerülnie kellene?
OK A REMÉNYRE . . . Válaszkeresés közben egy váratlan felfedezés reménnyel tölti el Karit a jövőre nézve. Amikor azonban elérkezik élete legsötétebb órája, vajon képes lesz-e megtalálni a hitet és erőt, amire szüksége van ahhoz, hogy továbbmenjen?

Karen Kingsbury írói munkásságát a Los Angeles Times sportrovatánál kezdte. A regényírás első impulzusait Francine Riverstől nyerte.
A New York Times bestseller szerző díjnyertes… (tovább)

Eredeti cím: Redemption

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Immanuel Alapítvány, Budapest, 2013
436 oldal · ISBN: 9786155246180 · Fordította: Géczi Károly

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

>!
Odilia P
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Nem fogom csillagozni. Egyben olvasom a sorozatot, spoiler hisz a részek nem különálló történetek, hanem egy család története 5 részre bontva.
A könyv igazi keresztény romantikus, amit nagyon nehéz elfogadni. Egy igazi tabutémát dolgoz fel, amit sok nem hívő nem tud megérteni (és sok hívő sem), hogy miért harcol a házasságáért , spoiler, s ezt nagyon szépen végig is vezeti az író.

>!
AnitaZoé P
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Szép történet. Meddig lehet elmenni a házasság megmentéséért? Mennyire veszik komolyan a holtomiglan-holtáiglant? Kísértések, kérdések, vágyak és álmok. Félreértések és sok év múlva kiderült titkok.
A vége elég „kényelmes” megoldás volt az írónő részéről, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül lehessen megfelelően alakítani a szálakat.
A többi testvér története is érdekel.

2 hozzászólás
>!
ritusss
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Izgalmas, fordulatos könyv a szeretetről. Azért sikerült belecsempészni néhány idegesítő elemet, kiszámítható lépést. Meglepő és tiszteletre méltó Kari döntése, Ryan döntése, gondolatai, ahogy felismerik a múlt és saját hibáikat. Vallásokon átívelő könyv. Istenben hívő, kétségeiket megosztó szereplők, és valahogy a végére mindenki szimpatikus lett. Nem tökéletes a Bexter család, hétköznapi emberek, hétköznapi problémákkal. Várom a folytatást!

>!
Sara_Harka
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

A legeleje megfogott, aztán hamar ráuntam és szenvedés volt. A vége megint ütött! Voltak benne érdekes fordulatok, de nagyrészt sablonosnak tűnt. Ez így összességében csak egy közepes nálam. Persze értékes mondanivalóval bír és aki nem olyan szörnyen kritikus szemmel méregeti a könyveket mint én, annak könnyed és szép olvasnivaló lehet.
Támogatom én a keresztény irodalmat nagyon is, csak na! Legyen is minőségi!

>!
Anita_Dénesné_Borsós
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Olvasmányos. A végét pont úgy zárja le mindig, hogy érdekeljen a következő része a könyvnek.


A sorozat következő kötete

Megváltás sorozat · Összehasonlítás
A Baxter család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
John Green: Csillagainkban a hiba
John Green: Teknősök végtelen sora
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz
Meg Cabot: Tinibálvány
Lee Child: Csak egy lövés
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről
Francine Rivers: Megváltó szeretet
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok