Megváltás (Megváltás 1.) (A Baxter család 1.) 14 csillagozás

Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy ​történet a megváltásról és a mindenre képes szeretetről.
BOTRÁNYOS ÁRULÁS . . . Kari Baxter Jacobs dühös, tanácstalan, és sajog a szíve. Férje, Tim, a megbecsült újságírás-professzor, viszonyt kezd egy diákjával. A döbbent Kari visszatér a Baxter család otthonába, hogy számot vessen a helyzettel. Régi szerelmének felbukkanása azonban még jobban összezavarja.
NEHÉZ DÖNTÉS . . . Hogy tudna Kari megbocsátani a férjének? Mivel enyhíthetné a fájdalmat? És mihez kezdjen újra feléledő érzéseivel Ryan iránt, akit kerülnie kellene?
OK A REMÉNYRE . . . Válaszkeresés közben egy váratlan felfedezés reménnyel tölti el Karit a jövőre nézve. Amikor azonban elérkezik élete legsötétebb órája, vajon képes lesz-e megtalálni a hitet és erőt, amire szüksége van ahhoz, hogy továbbmenjen?

Karen Kingsbury írói munkásságát a Los Angeles Times sportrovatánál kezdte. A regényírás első impulzusait Francine Riverstől nyerte.
A New York Times bestseller szerző díjnyertes… (tovább)

Eredeti cím: Redemption

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Immanuel Alapítvány, Budapest, 2013
436 oldal · ISBN: 9786155246180 · Fordította: Géczi Károly

Most olvassa 3

Várólistára tette 23

Kívánságlistára tette 18


Kiemelt értékelések

Odilia>!
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Nem fogom csillagozni. Egyben olvasom a sorozatot, spoiler hisz a részek nem különálló történetek, hanem egy család története 5 részre bontva.
A könyv igazi keresztény romantikus, amit nagyon nehéz elfogadni. Egy igazi tabutémát dolgoz fel, amit sok nem hívő nem tud megérteni (és sok hívő sem), hogy miért harcol a házasságáért , spoiler, s ezt nagyon szépen végig is vezeti az író.

AnitaZoé P>!
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Szép történet. Meddig lehet elmenni a házasság megmentéséért? Mennyire veszik komolyan a holtomiglan-holtáiglant? Kísértések, kérdések, vágyak és álmok. Félreértések és sok év múlva kiderült titkok.
A vége elég „kényelmes” megoldás volt az írónő részéről, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül lehessen megfelelően alakítani a szálakat.
A többi testvér története is érdekel.

2 hozzászólás
ritusss P>!
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Izgalmas, fordulatos könyv a szeretetről. Azért sikerült belecsempészni néhány idegesítő elemet, kiszámítható lépést. Meglepő és tiszteletre méltó Kari döntése, Ryan döntése, gondolatai, ahogy felismerik a múlt és saját hibáikat. Vallásokon átívelő könyv. Istenben hívő, kétségeiket megosztó szereplők, és valahogy a végére mindenki szimpatikus lett. Nem tökéletes a Bexter család, hétköznapi emberek, hétköznapi problémákkal. Várom a folytatást!

Sara_Harka I>!
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

A legeleje megfogott, aztán hamar ráuntam és szenvedés volt. A vége megint ütött! Voltak benne érdekes fordulatok, de nagyrészt sablonosnak tűnt. Ez így összességében csak egy közepes nálam. Persze értékes mondanivalóval bír és aki nem olyan szörnyen kritikus szemmel méregeti a könyveket mint én, annak könnyed és szép olvasnivaló lehet.
Támogatom én a keresztény irodalmat nagyon is, csak na! Legyen is minőségi!

Anita_Dénesné_Borsós>!
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Olvasmányos. A végét pont úgy zárja le mindig, hogy érdekeljen a következő része a könyvnek.

Kaduszka>!
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Félbehagytam.
Hívő vagyok, 22 éve együtt a párommal, de ez sok volt számomra.
Jól indult de érthetetlen, miért kellene ragaszkodni ennyire a házassághoz ha az nyilvánvalóan nem működik és a szívünkben egy másik férfinek is van helye.

bedina0403>!
Karen Kingsbury – Gary Smalley: Megváltás

Nagyon megérintett, de ehhez a könyvhöz érett személyiség kell.A történet is magával ragadó ha valakit megijeszt a túlzott vallásosság a könyvben az is érthető.Mindenesetre nekem nagyon tetszett!


Népszerű idézetek

Papírtigris>!

Az ennivaló hatással van arra, hogyan érezzük magunkat, hogyan nézünk ki, hogyan viselkedünk. Még arra is, hogyan szeretünk!

339. oldal, 27. fejezet (Immanuel, 2013)


A sorozat következő kötete

Megváltás sorozat · Összehasonlítás
A Baxter család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laura Ingalls Wilder: Az első négy év
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Meg Cabot: Tinibálvány
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Colleen Hoover: Verity
Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert