Játék ​a házassággal 206 csillagozás

Karen Erickson: Játék a házassággal

Mélyre hatol, hogy magához láncolja a nőt

Sheridan Harper, a megélhetéssel küszködő festőnő, sosem hitte volna, hogy perzselően forró éjszakát tölt majd el Jared Quinn-nel, a helyi profi futballcsapat, a San Jose Hawks szédítő sztárhátvédjével. És még jobban megdöbben, amikor Jared házi publicistája ajánlatot tesz neki: kössön névházasságot a játékossal, hogy távol tartsák Jaredtől a pletykalapokat. Ha ilyen közel lenne Jaredhez, az túl nagy csábítást jelentene, ezért Sheridan, hogy megóvja szívét, ragaszkodik hozzá, hogy a szerződésbe titkos cikkelyt foglaljanak, amely megtiltja kettőjük közt a szexet.

Jared meg akarja tartani hátvédi állását, és San Joséban akar maradni. Nőfaló híre miatt már túl sokszor került a főcímekbe, de kedves, szenvedélyes, új feleségében van valami, ami megmagyarázhatatlan módon csábítja. Szigorúan tilos köztük mindenféle meghittség, de amikor a testek a mélybe zuhannak, követik-e őket a szívek?

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
278 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548708 · Fordította: Alföldi Zsófia

Kedvencelte 16

Most olvassa 9

Várólistára tette 58

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Már több mint egy éve tervbe volt véve ez a könyv.
Sajnos nem volt meg a könyvtárban, ezért gépen kellett olvasnom.
Szerencsére nagyon gyorsan lehetett vele haladni.
A fülszövege, már az első percben tetszett.
Gondoltam biztos nagyon jó kis történet lesz ez, de egy kicsit csalódnom kellett benne.
Az eleje nagyon gagyi volt, legalábbis szerintem.
Most ez nekem nem nagyon jött be. Azt nem mondom, hogy unott voltam az olvasása közben, de már alig vártam, hogy befejezhessem.
A karakterek szerethetőek voltak. De semmi extra.
Az alaptörténet nagyszerű, csak a kivitelezéssel voltak gondjaim.
Most, ennél a sorozatnál, nem csodálkozok, hogy nem fordították tovább itthon. Teljesen érthető.

Nikolett0907 P>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Nem vártam semmit és nem is kaptam semmit.
Hogy őszinte legyek, már nem is tudom mit olvastam annyira semmilyen volt.
Unalmas, fárasztó és csak egy a felejthető kategóriából.
Kár érte.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
278 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548708 · Fordította: Alföldi Zsófia
fuszi P>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

A kiadó hasonló könyveihez képest ez meglepően jó volt. A szereplők kedvelhetőek, csak maga a történet sikerült kissé felejthetőre. Igaz, hogy sok benne a klisé és már az elején borítékolható a vége, valamint nagy csavarokra sem lehet számítani, de attól még kikapcsolódásnak tökéletes.

Alexandra0924>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Nagyon cuki történet volt, de igazából ennyi. Olvastam, olvastam, és tetszett is, de nem igazán tudtam ráhangolódni. Ráadásul nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy ez a könyv alaptörténetre majdnem teljesen ugyan az, mint a Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me – Szívvel a falnak.
A főcselekmény és a lényeg mind a kettőben ugyan az. Vannak eltérések, és ez erotikában jóval gazdagabb volt, de itt leglább nem kellett 600+ oldalt végig szenvednem.
Ez egy egyszerűbb verziója.

Jared a szokásos macsó pasi, aki sportol, igazi álom. Sheridan egy kis cuki visszahúzodó nő, egész addig amíg két pohárka ital meg nem bátorítja… xDxD… utána már jöhet a motel is. Aranyosak voltak, bár a végén a konfliktus nekem kicsit erőltetett volt, pláne, hogy pont előtte spoiler

Szóval szerintem cuki volt. :-)

Silverlight>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Nem igazán tetszett, s szerintem elég gyengére sikeredett regény. Az „álházasság” alapsztori még hagyján, de ahogy indul az egész, szerintem már az sem fogja meg az olvasókat. Egy egyéjszakás kaland, majd egy ajánlat. Nem tudom miért, vagy mert rövid volt a történet, vagy mert csak nem volt semmi mondanivalója, s csak a szex állt a középpontban, de nem igazán lett az én regényem. Nagyon lapos sztori, amiben, ha nagyon keresem, megtalálok némi értelmet, de egyébként egy egyszerű romantikus sztori, sok-sok erotikával, de semmi mély fájdalom, érzelmek és semmi titokzatosság, rejtély, vagy bármi, ami fenntartaná az olvasó érdeklődését. Egynek elment, de semmi extra érzésem nincs vele kapcsolatban. Főleg így, hogy mostanában számos sportolóé szóló sztori akadt a kezembe, s néha a kevesebb, sokkal több, még ha kétszer annyi oldalról beszélünk is.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
278 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548708 · Fordította: Alföldi Zsófia
EditVagyok P>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Nos, ez a könyv pontosan azt hozta, amit vártam tőle. Könnyed volt, szórakoztató, vicces, picit izgalmas és szenvedélyes. Igazi vasárnap délutáni csemege! ^.^
Nem egy eget és földet rengető történet, de ezt tudtam. Egy kedves kis sztori arról, hogy gabalyodik egymásba két ember, hogy fog ki rajtuk a külvilág és hogyan találnak mégis vissza egymáshoz. Jól esett. Köszönöm!

Felixa P>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Ennyire idétlen és számomra érdektelen történetet még nem olvastam… Egyszerűen szörnyű volt már a kezdetek kezdetén… Idióta és igénytelen párbeszédek, a fordítás pedig ízléstelen… A karakterek pedig egytől egyig unszimpatikusak voltak…

Julie96>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Egyszerű történet, forró jelenetek, szimpatikus karakterek. :) Röviden ennyi.
Tetszett! :)

Zsuzsanna_Makai>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Kifejezetten tetszett! Nagyon tetszett a lány karaktere is. Talán el kéne vennem fél csillagot a konfliktuskezelés miatt, de nem fogok, mert hamar lezavarták a nyüglődést. Kellemes meglepetés volt, nna.

pillangovirag>!
Karen Erickson: Játék a házassággal

Nem egy klasszis de a maga nemében jó, olvasmányos érdekes, kellemes kikapcsolódást nyújtó. Sheridan aranyos minden ártatlan felénk lány bele kebzelheti magát a helyébe, Jaden pedig igazi sportember aki minden lány fantáziáját megmozgatja, a történet pedig eléggé elgondolkodtató, kellemes olvasmány.

http://pillangovirag-vilaga.blogspot.ro/2015/09/karen-e…


Népszerű idézetek

zuna19>!

– Szent ég, neked aztán van hasizmod. Igazi vagy egyáltalán?
– Az istenverte életem minden egyes napján dolgozom rajta.

zuna19>!

Nincs is annál jobb, mint úgy ébredni, hogy egy nagydarab, forró férfitest burkolja be az embert, gondolta Sheridan, és lassan kinyitotta a szemét.

zuna19>!

– Mit csinálsz holnap?
A lány megérezte a férfi tiszta, férfias illatát, és mélyen beszívta. Már a mámorító illatától is megrészegedett.
– A szokásost. Dolgozom.
Jared elmosolyodott.
– Akarsz férjhez menni?

zuna19>!

Sheridan beleharapott az alsó ajkába. Nem multimilliomos véletlenül ez a fickó? Nemcsak a Sólymok csapata fizeti meg vastagon, de tele van reklámokkal is, beleértve a plakátot, ahol alsógatyában áll, ugyanezzel a félmosollyal az arcán.
Olyasvalaki, akitől a lányokról leolvad a bugyi, már amennyire ő meg tudja ítélni.

zuna19>!

– Maga most rám indult, Jared Quinn?
A férfi elégedetten felnevetett.
– Ha ezt meg kell kérdeznie, akkor nyilván szörnyen csinálom.

PSawyer>!

— Sheridan ad nekem ihletet. Természetesen a rajongók és a csapatom kedvéért játszottam ma. De valójában ez a játék, ez a győzelem Sheridanért volt. — Megint a kamerába nézett, gyönyörű, kék szeme mintha csak őt nézte volna, senki mást. — Szerintem nem is tudja, mennyire motivál engem. Ösztönöz. Tudtam, hogy itt van, néz engem, és ez még jobb játékra sarkallt. Nekem ő jelent mindent. — Hallgatott egy kicsit, mint aki csak most fogta fel a fontosságát annak, amit épp mondott .— Szeretlek, kislány. — Kacsintott.
És Sheridan szíve repesett.

zuna19>!

– Örülök, hogy megismertem.
– Én is örülök. Holnap találkozunk. Kilenckor, rendben?
– Persze, a műteremben leszek. A cím a névjegyemen van.
Tudom. Nagyszerű. Jared még egyszer felvillantotta lehengerlő mosolyát, és elment. Sheridan nézte a távolodó alakot, tekintete megállapodott izmos fenekén. Nem mintha szokása lett volna, hogy meg-nézze a férfiak seggét, de ez itt különlegesen formás volt.

zuna19>!

– A nagyi ötször ment férjhez. Végül bevallotta, hogy az egészet a gyémántokért csinálta, amit a férjjelöltektől kapott. Jared felnevetett.
– Komolyan?
– Nem, nem igazán. A nagyi azt mondta, olyan volt, mint Elizabeth Taylor. Azt hiszem, Elizabeth egyszer valahol azt mondta, a szerelembe szerelmes. A nagyi azt mondta, ez a leírás rá is illik.

zuna19>!

Egyszer volt, hol nem volt, gyermekeim, hajdanában volt egy rövid randim egy nagyon híres, kupagyőztes futball játékossal. És, fiaim, hogy tudott csókolni, de az már egy másik történet, egy másik korban

Molina>!

– Hol az új feleség? – kérdeznék a riporterek.
– Elolvadt az ajkamtól. – válaszolná vidáman Jared.

103. oldal Hatodik fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Erin Watt: Megtört herceg
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!
Jenny B. Jones: Tiéd leszek!
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Jessica Bird: Dobbanó szívek
J. Sterling: The Perfect Game – A hibátlan játék
Carly Phillips: Forró szívek