Fogyni kívánóknak ajánljuk ezt a könyvet, mely minden eddig megjelent e témával foglalkozótól különbözik.
Olvasás előtti állapot:
Rosszkedv és sikertelenség, mely odáig terjedt, hogy elhanyagolták külsejüket. A stressz elől akaratlanul evésbe menekültek, amely emésztési zavarokhoz és rossz zsírlebontáshoz vezetett. A helytelen táplálkozás kibillentette a testet és a lelket a helyes egyensúlyból.
Olvasás után:
Megtanulják önmagukat elfogadni, sőt megszeretni. Testi-lelki harmóniában megismernek egy egyszerű és természetes módszert, mely segít megszabadulni a felesleges kilóktól és minden ezzel kapcsolatos kellemetlenségtől. Megtudják, hogy egyes közönséges élelmiszerek nagyobb segítségükre lehetnek táplálkozási egyensúlyuk helyreállításában, mint bizonyos gyógyszerek. Ezek a zsírfaló táplálékok vagy „negatív kalóriájú” élelmiszerek. Megszoknak egy új táplálkozási módot, mely nem szegényes, nem gyötrő, egyszerűen csak normális.
Ebben segítségül… (tovább)
Karcsúsító élelmiszerek, zsírégető táplálékok 1 csillagozás
Enciklopédia 3
Népszerű idézetek
TANGÓLEVES
HOZZÁVALÓK: 1 szelet tök, 1 pohár tej, 3/4 l víz, csipetnyi szerecsendió, 1 kiskanál tejszín.
A tököt apró kockákra vágjuk és 45 perc vízben főzzük. Alaposan összetörjük, hozzátesszük a tejet és a szerecsendiót. Tálalás előtt elkeverjük a tejszínnel.
100. oldal, XII. fejezet, Most pedig irány a konyha! (Black & White, 2004)
Zöldség alatt a főzeléknövények különböző részeit értjük: levelet (spenót, saláta, káposzta), gyökeret (karotta, karórépa, cékla), szárat (zeller, póréhagyma), csírát (spárga), gyümölcsöt (cukkini, padlizsán, paradicsom, avokádó), virágot (karfiol, articsóka), magot (borsó, disznóbab, bab), gumót (burgonya), hagymát (hagyma, fokhagyma).
105. oldal, XII. fejezet, Most pedig irány a konyha! (Black & White, 2004)
CSOKOLÁDÉS KÖRTE
HOZZÁVALÓK: 2 egész, hámozott és főtt körte, 1 kanál csokoládépor, 1 tálka friss tejszín, 1 kanál kristálycukor
A körtéket félbevágjuk, kimagozzuk és lefordítva egy desszertes tányérra tesszük. Felverjük a tejszínt a csokoládéporral és a cukorral, majd leöntjük vele a körtéket.
Legalább 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
130. oldal, XII. fejezet, Most pedig irány a konyha! (Black & White, 2004)
Hasonló könyvek címkék alapján
- Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok ·
Összehasonlítás - Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje ·
Összehasonlítás - Marion Grillparzer: A leves gyógyít ·
Összehasonlítás - Kollár Anita: Gluténmentes és finom! ·
Összehasonlítás - Pados Gyula: Túlsúly – elhízás megelőzése és kezelése ·
Összehasonlítás - Stephen D. Chang: A karcsúság titkai ·
Összehasonlítás - Mezei Elmira: Paleolit receptek hétköznapokra ·
Összehasonlítás - Joe Wicks: Fogyj 15 perc alatt! 74% ·
Összehasonlítás - Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód ·
Összehasonlítás - Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak ·
Összehasonlítás