Kárai Dávid az ízHUSZÁR blog alapító szerzője és az ország legnépszerűbb receptoldalának és gasztromagazinjának, a NoSaltynak a főszerkesztője. Könyve emblematikus receptek gyűjteménye. Olyan desszerteké, amelyeket legalább egyszer otthon is el kell készíteni a klasszikusoktól kezdve, mint a zserbó, a mézeskalács vagy a palacsinta, egészen a tökéletes, házi készítésű macaronig vagy az indiai kedvencig, a gulab jamunig.
50 édesség, amit el kell készítened 10 csillagozás

Még nem próbáltam ki az összes receptet, de az eddigi hat édességből hat tökéletesen sikerült! Ilyen finom gofrit még sosem csináltam, ropogós volt, puha! Nagyon szépen van megszerkesztve a könyv, végtelenül egyszerű használni, tele van hasznos tippekkel, szuper könyvecske! Hobbi cukrászoknak remek kezdés, még én is szívesen forgatom!:D

Nagyon szuper édességes könyvecske. Abszolút használható receptek vannak benne, egyik kedvencemmé (és párom kedvencévé) vált belőle például a diós kifli. :) Valamint, azóta csak a Dávid-féle mézeskalácsot készítem. Klasszikustól kezdve az újabb, „világiasabb” recepteket is megtalálhatjuk benne. Nincsen túlcifrázva.
Igényes, hasznos.

A könyv első néhány oldala hasznos összefoglaló lehet még azoknak is, akik rutinosan mozognak a sütés világában. A receptek sokoldalúak, bőven van benne olyan ami minden más könyvben szerepel (madeleine, croissant), de az elkészítésben megvan az a csavar, ami még finomabbá teszi a süteményt.
- Péter Jánosné: Süteményeskönyv 96% ·
Összehasonlítás - Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség 97% ·
Összehasonlítás - Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv 93% ·
Összehasonlítás - Márk Szonja: Édesem süteményei ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek ·
Összehasonlítás - Elek Mária: Aprósütemények ·
Összehasonlítás - Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv ·
Összehasonlítás - Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sütemény és torta 33 színes ételfotóval 86% ·
Összehasonlítás - Verhóczki István: Muffinok, kenyerek és péksütemények ·
Összehasonlítás - Horváth Alexandra: Hangulatfüggő ·