Szeretlek, ​Whiskey! 10 csillagozás

Kandi Steiner: Szeretlek, Whiskey!

Őrület, milyen gyorsan tér vissza a zsongás akkor is, ha az ember már ilyen hosszú ideje józan.

Whiskey csak állt ott, a küszöbömön, pont, mint egy évvel korábban. Csakhogy ezúttal nem esett az eső, nem volt düh, sem esküvői meghívó, csak mi ketten.

Egyedül volt. A régi barát, a könnyed mosoly, a torz vigasz, ragyogóan szervírozva.

Egyedül voltam. Az alkoholista, aki úgy csinál, mintha nem akarná megkóstolni, mégis túl hamar ráébred, hogy attól, hogy hónapok óta tiszta, még nem vágyik rá kevésbé.

De nem szabad innen kezdenem.

Nem, ahhoz, hogy ezt a történetet jól meséljem el, vissza kell mennünk.

Vissza, az elejére.

Vissza, a legeslegelső csepphez.

Ez az én szerelmes levelem Whiskey-hez. Csak remélni tudom, hogy elolvassa.

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577379 · Fordította: Roehnelt Zsuzsanna

Kedvencelte 1

Most olvassa 7

Várólistára tette 69

Kívánságlistára tette 74

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Hddorka P>!
Kandi Steiner: Szeretlek, Whiskey!

„Túl sokáig tartott rájönnöm, hogy a földre ejtettem azt a csodálatos üveg whiskey-t. Túl sokáig, míg megértettem, hogy eltörtem. Mire észrevettem, kiderült, hogy a túl soká egyet jelent a túl késővel, és emlékezni kezdtem rá, túlságosan is jól, hogy Whiskey másképpen is tud égetni.”
Most fejeztem be a könyvet és rettentően nehéz összeszedni a gondolataimat. Nem erre számítottam, mikor elkezdtem olvasni. Ez nem egy rózsaszín szerelmi történet. Inkább keserédes. De pont ettől volt számomra igazi. Az élet ilyen, nem mindig kaphatjuk meg azt, amire vágyunk. És pont emiatt imádtam ezt a könyvet. A macska egér játék elég sokáig elhúzódott B és Jamie között. De élveztem ezt a hosszú utat velük. Olykor boldog voltam és szurkoltam nekik, volt amikor dühös voltam rájuk. Kettejük kapcsolatának idő kellett, hogy megérjen,mint egy jó fajta whiskey-nek. Nem volt könnyű egyiküknek sem, de érzéseik egymás iránt sosem múltak el.
Kandi Steiner remekül alkotta meg ezt a könyvet. Lenyűgözött a stílusa, az írásmódja.
A történet igazinak tűnt, és akármilyen idegesítő volt néhány helyen, attól még megszerettette magát velem. Igaz egy kicsit csalódott vagyok a vége miatt, hiszen annyi mindenen mentek keresztül ők ketten (velük együtt én is), hogy egy bővebb epilógust megérdemelték volna.

Eszter_Lina24 I>!
Kandi Steiner: Szeretlek, Whiskey!

Ez egy nagyon jó könyv volt, kivéve a végét. Már az utolsó 50 oldalon is szenvedtem kicsit, de az epilógus határozottan nem tetszett. Annyi, de annyi mindenen keresztülmentek és a finálé konkrétan lemaradt. Ez csúnya az írónőtől!
Ettől függetlenül nagyon fájdalmas, de igazi történetet kaptam, úgyhogy majd ha egyszer megint meg akarom fájdítani a szívem, akkor újraolvasom. :)

Evika82 P>!
Kandi Steiner: Szeretlek, Whiskey!

Egy kicsit kevesebb nyűglődés Jamie és B. között nagyon jót tett volna ennek a könyvnek. Pedig igazán jó történet lehetett volna, de az hogy mindig ugyanazokat a köröket futja a két főszereplő egymással nekem megölte a varázst, unalmassá vált a sztori. Ennek ellnére viszont baromi kíváncsi voltam, hogy lesz-e számukra happy end. Úgyhogy valamit nagyon tud az írónő, mert csak végig olvastam a könyvet.

Demise P>!
Kandi Steiner: Szeretlek, Whiskey!

Eleve álmos voltam, de ez a könyv még inkább megnehezítette az ébren maradást.
Unatkoztam. Túlságosan szépen vonultatta fel a szokásos elemeket. A whiskeys hasonlatoknak kellett volna az egyediséget adniuk a könyvhöz, azonban nekem ezek nem tetszettek.


Népszerű idézetek

Hddorka P>!

Kiderült, hogy én víz vagyok, ő meg whiskey, és nem volt szabad felhígítanom. Most már nem, hogy tudom, szeret annyira, hogy hagyná. Meg kellett erősödnöm, hogy amikor legközelebb elolvadok vele, már jég lehessek.

189. oldal

Nickie >!

“Ez volt az énidőm, idő a gondolkodásra, a feldolgozásra. Arra használtam a szörfözést, amire a többség a fitneszt, vagy a kajálást – hogy megbirkózzam az életem történéseivel, hogy meggyógyuljak, hogy a hangulatomtól függően feldolgozzam, vagy figyelmen kívül hagyjam a gondjaimat.
Ez volt a vigaszom.”

Nickie >!

“Azért olvasok románcokat, mert klassz dolog beleszerezni valakibe! És a romantikus regényekkel újra és újra megtehetem. Különböző típusú szeretőkké válhatok, érezhetem a szerelem kudarcait és dicsőségeit. A szerelem a legerősebb és a legigazibb érzelem, amit érezhetünk, és szerintem varázslatos, hogy a könyveken keresztül megtapasztalhatjuk minden idők legnagyobb szerelmét.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Gail Carriger: Blameless – Szégyentelen
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Morgan Matson: Páratlan nyár
Cookie O'Gorman: Kamuzások, kavarások
Tracy Chevalier: Az utolsó szökevény
Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék
Vi Keeland: Egomániás
Aly Martinez: A legsötétebb hajnal