Beautiful ​Darkness (Caster Chronicles 2.) 19 csillagozás

Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ethan ​Wate used to think of Gatlin, the small Southern town he had always called home, as a place where nothing ever changed. Then he met mysterious newcomer Lena Duchannes, who revealed a secret world that had been hidden in plain sight all along. A Gatlin that harbored ancient secrets beneath its moss-covered oaks and cracked sidewalks. A Gatlin where a curse has marked Lena's family of powerful supernaturals for generations. A Gatlin where impossible, magical, life-altering events happen.

Sometimes life-ending.

Together they can face anything Gatlin throws at them, but after suffering a tragic loss, Lena starts to pull away, keeping secrets that test their relationship. And now that Ethan's eyes have been opened to the darker side of Gatlin, there's no going back. Haunted by strange visions only he can see, Ethan is pulled deeper into his town's tangled history and finds himself caught up in the dangerous network of underground passageways endlessly… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Puffin, London, 2010
514 oldal · ISBN: 0316077054

Kedvencelte 1

Most olvassa 7

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

zsebibaba007>!
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness

Ez a rész volt a legrosszabb a 4 rész közül. Nem szólt szinte semmiről, nem is történt kb. semmi. Lenából is, és Ethanből is elegem volt. Szenvedtem is eleget az olvasásával.

Aglareth>!
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness

Hát most tényleg kiakadtam Lenara. Oké, hogy bűntudat meg meg is értem egy felől meg minden… De akkor is. Ne legyen már ennyire szánalmas. Szerencsétlen Ethan meg csak gyötrődik…
De azért a befejezés… én tudtam, hogy annak az Arclight-nak még igen fontos tartalma lesz.:D A vége tényleg nagyon bejött. Meg persze ismételten a nővérek… Kicsit meg is lepődtem.:D Jó volt!

Rosaliacska >!
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness

Sokaig nem igazan ertettem merre is haladunk, tovabba a veget megint nagyon nyitva hagytak. Ertem en hogy le kell meg huzni par bort a sztorirol… Viszont Ridley sorsa hogy is mondjam… LOL :-D

Thimmyke>!
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Darkness

Ugyanúgy elvarázsolt,mint az első kötet. alig vártam az első után, hogy elolvashassam a folytatást… Még mindig tetszik ez az elvarázsolt mese világ, ahol fényhozók és sötét igézők élnek. Eathan odaadása Lena felé pedig elragadó. =) Még mindig fura olyan könyvet olvasni,ami egy fiú szemszögéből íródik, de kifejezetten tetszik. Várom a hogy a további kötetek is megjelenjenek magyarul. =)

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Caster Chronicles sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Melissa Marr: Wicked Lovely
Aprilynne Pike: Illusions
Susan Ee: World After
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never 2.
Ilona Andrews: On the Edge
Rick Riordan: The Blood of Olympus
Cassandra Clare: Lord of Shadows
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Maggie Stiefvater: Sinner
Anna Banks: Of Neptune