Élettervező 5 csillagozás

Kamenyiczki Nóra: Élettervező

Az Élettervező egy önismereti határidőnapló. Vezérfonalat nyújt a hétköznapjaid szervezéséhez és a hosszú távú céljaid elmélyítéséhez. Nincs évhez rendelve, így bármikor elkezdheted, és újra folytathatod. A naplóban található gyakorlatok segítenek, hogy önmagadat megismerve felülírd régi szokásaidat és tudatosabban haladj egy olyan élet felé, amit élni szeretnél.

>!
Partvonal, Budapest, 2017
208 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155783036

Most olvassa 2

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

>!
Bettina_94 I
Kamenyiczki Nóra: Élettervező

Az Élettervező, vagyis az önismereti határidőnapló különlegessége, hogy egy pszichológusnő alkotta meg. Én korábban még nem találkoztam hasonló megoldással, így engem azonnal lenyűgözött. Mikor megkaptam, csak forgattam, beszívtam az illatát, lapozgattam és elmerültem a varázsában. http://irokkozott.blogspot.hu/2017/11/kamenyiczki-nora-…

>!
Camelia
Kamenyiczki Nóra: Élettervező

Nagyon tetszik ez a kis éves tervező. Már csak az kéne, hogy tényleg használjam is.
Az a legjobb benne, hogy bármikor használhatod. Ha egyszer megkapod, de nem írsz bele rögtön akkor jó lesz máskor, mert te szabod meg benne a dátumokat.
Ezen kívül nagyon jó, hogy nem csak a napok vannak benne, hanem minden héthez/hónaphoz van értékelő. Illetve a könyv végén egy éves is. Meg más film/könyv/utazás összegzők. Amik szerintem nagyon hasznosak, és nem mellesleg nagyon jó érzés egyben látni az éves „teljesítményeket”.
Ami az én abszolút kedvencem lett, az az, hogy üresek a lapok, de mégis van rajtuk valami. Úgy értem, hogy tökéletes akkor is, ha nem szeretsz rajzolgatni, illetve akkor is nagyon hasznos ha magad akarod kidekorálni. Én például nagyon élveztem minden egyes naphoz, programhoz rajzolgatni valamit. Természetesen valami oda kapcsolódót.
Amikor használtam, akkor nagyon boldog pillanatokat okozott nekem ez a szépség. :))

>!
Málnika 
Kamenyiczki Nóra: Élettervező

Ilyen csodálatos napló már rég került a kezembe. Teljesen lenyűgözött. Nagyon jó, hogy nemcsak a napi eseményeket lehet bele rögzíteni, hanem havonta, hetente és naponta is lehet célokat kitűzni. Ráadásul minden hónaphoz egy témakör társul, amelyben igazán hasznos önismereti gyakorlatok és kihívások vannak. Segít, hogy boldogabbá tegyünk mindennapjainkat, és életünk azon területeit, ahol még jócskán van mit fejleszteni.

>!
Kósáné_Bajnoczi_Beáta
Kamenyiczki Nóra: Élettervező

Még sosem találkoztam ilyen határidőnaplóval, azt hittem, hogy valami „nyírd ki” típusú lesz. De ez abszolút nem, bár feladatot ad bőven!
Segít az idei céljaim elérésében, a napjaim szervezésében, egyáltalán abban, hogy koncentrálni tudjak a feladataimra, átgondoljam az életemet. Van, amit nem úgy csinálnék, vagy másra használom, de a szerző is abszolút szabad kezet ad, semmiben nem korlátoz, maximum irányt mutat, ha szükség van rá.
Bővebben itt írtam róla, az idei terveimben:
http://www.noilogika.hu/femina/eletmod/uj-ev-uj-elet-el…

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Novák Ákos: A bajnok benned él
Burgony Lilla: Nagy tervek kicsiny könyve
Esküvői naplóm
Csányi Andrea: Anya mindent megtervez
Robin Williams: Tervezz bátran!
David Jury: Mi az a tipográfia?
1000 kereskedelmi grafika
Névjegykártya design
Ian Kelly – Vivienne Westwood: Vivienne Westwood
Hornyánszky Balázs – Tasi István: A természet IQ-ja