Grave ​Ransom (Alex Craft 5.) 5 csillagozás

Kalayna Price: Grave Ransom

Grave witch Alex Craft is no stranger to the dead talking. She raises shades, works with ghosts, and is dating Death himself. But the dead walking? That’s not supposed to happen. And yet reanimated corpses are committing crimes across Nekros City.

Alex’s investigation leads her deep into a web of sinister magic. When Briar Darque of the Magical Crimes Investigation Bureau gets involved, Alex finds herself with an unexpected ally of sorts. But as the dead continue to rise and wreak havoc on the living, can she get to the soul of the matter in time?

>!
Ace, New York, 2017
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780451416582
>!
Ace, New York, 2017
380 oldal · ASIN: B01M625UBE

Most olvassa 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Ashriver>!
Kalayna Price: Grave Ransom

Érdekes volt, de itt jóformán semmit sem tudtunk meg Alex múltjáról. Még csak nem is szerepelt benne az apja! Most komolyan mind tudtuk, hogy a Halállal való kapcsolata eleve nos, halott volt. És Falin… hát ő most jobb csak barátnak. De engem a romantikus élete hidegen hagy. Az érdekelne, hogy ki is az apja pontosan, vagyis, hogy jó e tippem az apja valódi kilétéről kapcsolatosan. És hogy a bátyjával is mi történt pontosan? Róla is van teóriám és szeretném már tudni, hogy igazam van e. Az első könyvben előkerült az eltűnt legjobb barátnő, aztán Alex kilétére is fényt derült, többet tudtunk meg róla és a körülötte lévőkről. Jó let volna, ha több információt is nyújt nekünk az írónő és nem húzza már ilyen sokáig a válaszokkal a kérdéseinkre. Mert annyira nem jó ez a sorozat, hogy ennyire el legyen nyújtva, mint eleinte gondoltam.

andie88_Sentellion>!
Kalayna Price: Grave Ransom

Meh… nem volt ez olyan jó, mint az előzőek. Sőt én már a negyedik rész óta ezen a véleményen vagyok, de ott még azért történt valami érdekes is a főszállal kapcsolatban. Itt viszont úgy éreztem, hogy kezdünk elmenni a Charley Davidson irányba, sok kitöltő rész, ami kb. semmit nem ad hozzá a fő sztorihoz és gyakorlatilag majdnem minden kérdést hanyagol, amit az előző rész feltett. Alex családjáról, hátteréről megint nem kapunk semmit, a faek sem igazán szerepelnek, szellemek viszont vannak dögivel, meg nyomozás is. Oké, értem, Grave Witch a csaj, de ha 10 részen keresztül mindig csak újabb szellemes rejtélyek után nyomoz majd, akkor hamar elválnak útjaink. Ráadásul mintha poénból is kevesebb lett volna most, mint eddig.

Ami a szerelmi szálat illeti, nagyon tudtam volna ütni Alexet…
Death rajongók sírni fognak, de a Falon rajongóknak sincs sok okuk az örvendezésre. Ez a ping-pongozás a két pasi között már unalmas.

Nem hiszem, hogy az írónőnek sikerült még visszarázódnia ebbe a világba a kényszer kihagyása után. Viszont pozitívum, hogy mire kijön a 6. rész nem is kell nagyon mire emlékezni :D

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

judit_asztalos>!

I hadn’t even known she had a partner. I’d thought she was a one-woman ass-kicking machine.


A sorozat következő kötete

Alex Craft sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelley Armstrong: The Reckoning
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Jayne Faith: Dark Harvest Magic
Stacia Kane: Finding Magic
Genevieve Jack: The Ghost and the Graveyard
Jennifer Blackstream: Deadline
Thea Harrison: Dragon Bound
Ella Summers: Dragon's Storm
Victoria Danann: My Familiar Stranger
Jasmine Walt – Rebecca Hamilton: Shadow Hunted