!

Éretté ​nyilvánítva (D.A.C. 6.) 4 csillagozás

Kalapos Éva: D.A.C. 6. – Éretté nyilvánítva
2.000 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

… és a kis csapat előtt az élet …

A D.A.C. története a végéhez ér, de előtte még Flórának és barátainak komoly döntéseket kell hozniuk a jövőjükkel kapcsolatban. Egyetem vagy munka? Mennyit ér a szerelem és a barátság, mennyit a saját célok? Megoldható-e, hogy egyszerre legyen minden a miénk?

Az idők változnak, egyvalami viszont soha: Flóra, Zsani, Ági, Ákos, Ginny, Dani és a többiek, a D.A.C. csapata vállvetve küzd az akadályok ellen, sok nevetéssel, sírással és rengeteg szeretettel.

>!
280 oldal · ISBN: 9789634033820
>!
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634033509

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 27

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Oláh_Zita P
Kalapos Éva: D.A.C. 6. – Éretté nyilvánítva

Kalapos Éva színvonalasan zárta le a sorozatot, és már most fáj érte a szívem, hogy nem lesz több. Az élettel együtt járó felelősségek és mindennapi problémák most is hitelesen lettek bemutatva, és az érettségivel és a felvételivel együtt járó gondok is. Külön tetszett Flóra felvételije, emberien lett megoldva, ugyanis tényleg sok olyan szak van ahol spoiler.
Biztos újra fogom olvasni a könyveket, nagyon a szívemhez nőttek.


Népszerű idézetek

>!
Oláh_Zita P

Időközben felkelt a nap, de a nappali Budapestet semmivel se láttam csúnyábbnak, mint a hajnalit. Úristen, mennyire imádom ezt a varost! Az összes arcát, a napfényben úszót, meg azt is, amikor szürke es ess, es beborítja a latyak. Imádom az Erzsébet téren a fűben zenélgetőket, de a reggeli mogorva arcokat is, a babakocsis anyukákat, a kutyasétáltatókat, a Soroksári út öltönyös zombijait, a budai cukrászdákat, a hegynek alig nevezhet hegyeinket, a Halászbástyát, a Várat, Gül Baba türbéjét. . . A szívem melyen biztosan tudtam, hogy ezerfele fogok meg utazni, es vágytam is rá, de ilyet tutira nem tálalok sehol. Pest nem elegáns, mint a nemet vagy skandináv fővarosok, nem szenvedélyes, mint Spanyolország vagy Portugália, nem menő, mint Anglia vagy Amerika, de pont ez a sok „nem” válik valahogy mégis a legnagyobb igenné, es ezt nem csak en mondom.

163. oldal

>!
Oláh_Zita P

Nem tudom, ki az a hülye, aki szerint tizennyolc evesen el kéne döntenünk, mit akarunk az élettől, de bezárnám egy időre Harry Potter lépcső alatti gardróbjába, hogy gondolkodjon mar egy kicsit.

11. oldal

>!
zakkant 

Minden szerelem, még a legbiztosabbnak tűnő is kockázat, és ha nem vagyok képes kockáztatni, meg sem érdemlem, hogy szeressenek.

265. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Anita Gayn: Senkinek sem kellesz!
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök
Papp Dóra: Tükörlelkek
F. Kosztyu Viola: Lorena
Anita Gayn: Sütilány
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli 5.
Tavi Kata: Nyitótánc
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: Tűz
Sarah Dessen: Figyelj rám!