The ​Promised Neverland 3. (The Promised Neverland 3.) 26 csillagozás

Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.

The ​children of the Grace Field House orphanage have their happy lives upended when they find out they're being raised to be fed to demons. Can they escape their fate before it's too late? Life at Grace Field House has been good for Emma and her fellow orphans. While the daily studying and exams they have to take are tough, their loving caretaker provides them with delicious foods and plenty of playtime. But perhaps not everything is as it seems… As more children learn the horrifying truth, a rift begins to form between them. Can they work together so everyone can escape? Or will some children need to be left behind at the orphanage?Shonen Jump's big hit of 2017, a masterful suspense story illustrated by up-and-coming artist Posuka Demizu. * Releases 4 times a year for 4+ volumes. Series is ongoing. * Art show in Japan featuring Posuka Demizu's art ran in late 2016. * Will appeal to fans of mainstream Shonen Jump series like Assassination Classroom and Death Note. * Will appeal to… (tovább)

>!
VIZ Media, San Francisco, 2019
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421597140
>!
VIZ Media, San Francisco, 2018
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781421597140 · Illusztrálta: Posuka Demizu

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

beitghanima>!
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.

Igen..fuggoseget okoz :D:D
Nagyon izgalmas! Kivancsi vagyok mi sul ki belole, mi lesz a sorsukbol, mi lesz veluk. Egy eleg horror vilag ez es mind kivancsi avgyok tobbre es tobbre belole.
Hihetetlenul orulnek neki ha csinalnanak egy animet belole. Nagy siker lenne az biztos :)

heysunny>!
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.

Kezd elegem lenni abból, hogy bár ezek a gyerekek tényleg zsenik, Mama mégis mindig egy lépéssel előttük jár… és nem, nem csak előttük, Sister Krone előtt is… Mama túl OP-nak érződik, és remélem, hogy ez már nem sokáig marad így, mert sose szerettem azokat a sztorikat, amikben lehetnek a főszereplőink akármennyire is körmönfontak, az ellenség mégis mindig feléjük kerül. A 26. fejezet vége azonban valószínűleg elég be fogja gyorsítani a plotot, úgyhogy már nagyon várom, mi lesz most, hogy spoiler. Ray-t egyre jobban kedvelem, most már sokkal jobban látszik rajta, hogy törődik Emmával és Normannel (sőt még talán Gildával és Donnal is), ami kissé ellentmondásos, ha azt nézzük, hogy pont ő az, aki hanyatt-homlok rohanna és menekülne el úgy, hogy hátul hagyják a többieket meghalni.

Sillya>!
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.

Egyre inkább beindultak az események és egyre kevésbe lehet kiszámítani, hogy mit fognak lépni a gyerekek vagy az ellenségeik. (Bár nem mintha eddig nem lett volna tele meglepő fordulatokkal XD) Akit kiemelnék a kötetből az Ray. Kellemes meglepetés volt. Eleinte ő volt a legkevésbé szimpatikus a trióból, de most ha így folytatja, ő lesz a legnagyobb kedvencem. Alig várom, hogy mi fog kisülni az egészből.

Damien_Lambert>!
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.

Bonyolódnak a dolgok. spoiler Két dologra viszont rettentő kíváncsi vagyok ezután a rész után. spoiler

Kaosmagier>!
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.

Szuper kötet, nagyon izgalmas volt. Tetszett, hogy annak ellenére, hogy nagyon okosak a gyerekek, a felnőttek is nagyon igyekeznek, így megmarad az egyensúly az oldalak között. Emellett, nagyon jó volt, hogy néha a főhősök is hibázhatnak, és nagyon érdekes volt hogy hogyan próbálják menteni a helyzetet, tanulni a hibájukból.
Nagyon érdekel mit fognak kisütni, mert egyelőre nagyon nagy hátrányból indulnak Mama ellen… Persze az is igaz, hogy mi még nem láttuk a terv egészét, szóval még bármi is lehet :)

attatoth P>!
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 3.

Rendkívül izgalmas, folyamatosan feszültségben tartja az olvasót. Kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik a történet, nem is akarok találgatni, mert annyira éles az egész helyzet, inkább jöjjön a következő kötet! :)


Népszerű idézetek

beitghanima>!

Humans are like open books. You can learn so much about them just by watching them standing still!

Chapter 21


A sorozat következő kötete

The Promised Neverland sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ryo Suzukaze: Attack on Titan: Before the Fall 1.
Gun Snark: Attack on Titan: No Regrets 1.
Hajime Isayama: Attack on Titan 22.
Hajime Isayama: The Best of Attack on Titan: In Color 2.
Hiroshi Seko: Attack on Titan: Lost Girls 2.
Stephen King: The Stand
Stephen King: The Institute
Stephen King: Wizard and Glass
Justin Cronin: The Passage
Kirill Klevanski: Path to the Unknown