Empty 1 csillagozás

K. M. Walton: Empty K. M. Walton: Empty

Dell is relentlessly teased about her weight, and she’s devastated when a tender moment with her long-time crush turns violent. Distraught and isolated after the attack, Dell’s depression—and life—spins out of control.

Finding that food no longer eases her pain, Dell turns to her mother’s prescription pain pills. But what starts as a quick fix rapidly escalates. How far will Dell go to make the loneliness, the self-loathing, the heartbreak, the shame, and the name-calling stop?

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
256 oldal · ISBN: 9781442453593

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
obietero
K. M. Walton: Empty

Bár egyik kedvenc témám a problémás tinikről szóló lelkizős, depressziós könyvek, és érdekelt a fülszöveg alapján a könyv, mégsem jött át teljesen a főszereplő lelkivilága. Benne voltak a fő elemek, hogy összerakhassuk, miért lett olyan, amilyen, mik viszik egyre előrébb, mégsem sikerült átéreznem, olyan volt a könyv, mint egy hús nélküli csontváz.
Szerencsére nem vagyok érintett a túlevés problémájával, emiatt lehet, hogy érzéketlen vagyok, de nagyon sokszor a főhőst hibáztattam a sorsáért. Alapvetően együttérzek a pszichés problémákkal szenvedőkkel, nekem is megvannak a bajaim, de Dellnél úgy éreztem, hogy sokkal inkább saját maga ellensége, nem volt elég valósághű. De ez azért van, mert rég voltam gimis, és túl naiv is vagyok, mert nem hiszem el, hogy ilyen a valóság (Dell közvetlen környezete)…


Népszerű idézetek

>!
abstractelf

I like the idea of making things disappear.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Ann Bell: Healing Love
Kyle Michel Sullivan: How to Rape a Straight Guy
Alice Sebold: Lucky
Maya Rodale: What a Wallflower Wants
Joyce Carol Oates: Rape
Susan R. Sloan: Guilt by Association
C. D. Reiss: ShutterGirl
Katherine Applegate – Michael Grant: Nina Won't Tell / Ben's In Love
Teemu Keskisarja: Kyynelten kallio