Miénk ​a pillanat (Tiéd a főszerep 2.) 31 csillagozás

K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Intenzív ​és magával ragadó történet elképesztő karakterekkel.” – Egy Anonim Könyvfüggő Olvasmányai Blog

Bűvölet zongoraszóra
Helena Jones azért érkezik Los Angelesbe, hogy interjút készítsen barátnője, Camie nagy sikerű filmsorozatának szereplőivel. Arra azonban nem számít, hogy az élete hamarosan a feje tetejére áll. Az interjú helyszínén szembetalálkozik egy ismerős, igéző szempárral, melynek tulajdonosa Nathan volt, akivel élete legperzselőbb éjszakáját töltötte évekkel ezelőtt, majd a férfi szépen felszívódott.
Ám a véletlenek sorozata még csak most kezdődik. Egy bárban, ahol zongorahangok kíséretében változik meg minden körülötte, rábukkan apja titkos múltjára és újra Nathan bűvkörébe kerül. Vajon meddig lesz képes harcolni az érzelmeivel és ezzel a lélegzetelállító pasival? Van kiút a kétségbeesett sóvárgásból?
Ha csak hárítania kell, az menni fog – véli Helena.
Vagy mégsem?

K. M. Holmes második regénye perzselően szenvedélyes és… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
314 oldal · ISBN: 9786150087245
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150087238

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Nathan Hamphton · Helena Jones · Mason Hall


Kedvencelte 14

Most olvassa 4

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 52


Kiemelt értékelések

doriis_and_herbooks>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Hm, hol is kezdjem? Ha nem lett volna más dolgom is, tuti néhány óra alatt elolvastam volna.. Nagyon jó volt! Imádtam!♥ Volt benne egy kis klisé, de én szeretem a kliséket, szóval nálam betalált nagyon a sztori. :D
A főszereplőket is nagyon megkedveltem, nem tudnék kedvencet választani. Helena zongora iránti szeretetét fantasztikusan adta át az írónő. Neki ez volt a biztos menedéke a valóság elől. De ha már valóság, akkor ne hagyjuk ki Nathant sem..♥ Nagyon kitartó volt, aminek meg is lett az eredménye. Tipikus szoknyavadász, akinek sikerült azzal a nővel találkozni, akit nem tud kiverni a fejéből.

Tetszett, hogy a történetben párhuzamosan haladtunk jelen és múlt között, hogy megtudjuk mi is vezetett a jelenlegi helyzethez. Nagyon jól ki lett találva ez párhuzam.

Nem is tudom, mit írhatnék befejezésképpen az értékelésemhez. Talán mindössze annyit, hogy nagyon várom az írónő következő könyvét. :)

Mert_olvasni_mindig_jó>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Egy fantasztikus történet, amelyet nem felejtesz el egyhamar.

Éljük meg velük mi is a pillanatot.

Én is nagyon izgultam-e miatt a könyv miatt, több okból kifolyólag is.

Először is hadd kezdjem azzal, hogy nagyon hálás vagyok az írónőnek az újabb bizalomért és azért, hogy ismét előolvasóként vehettem kezembe a második írását.

Hogy a második könyvei mennyit változott az első után?

Az írónő első könyvét is nagyon szerettem, de ahogy akkor megírtam, az egy jó kis ugródeszka volt számára, egy jó kezdet. És ezt a második könyve szerintem messze felül múlta!

Ez nem csak egy szimpla romantikus-erotikus történet, amelyet csak elolvasol és aztán mikor befejezted csak úgy szimplán „eldobod”. Nem, ez a könyv megérinti az ember szívét és megdobogtatja, valamint megsirattatja és megnevetteti is egyben.

Én nagyon szerettem.

Annyi még, hogy az írónő nagyon jól belekezdett ebben a könyvben a mélyebb gondolatokba. Én szeretném, ha ezt a szálat tovább fűzné, és esetleg kicsit jobban bele is mélyülne. Ezzel pedig még szenzációsabba tehetné a könyveit, amik már így is nagyon jók, de szerintem ezzel még lehet rajtuk turbózni kicsit.

Kedvenc idézetem a könyvből:

„Igen, az ember valójában sosem tud elszakadni a múltjától. Bármennyire fájó, bármennyire is sebző, mégis megőrizzük az emlékét.”

myrelationshipwith>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Az írónő már az első debütáló regényével megvett magának kilóra, bizonyította a rátermettségét, s kétségem sem volt afelől, hogy bizony én még akarok olvasni tőle. Többre van szükségem, mint Miguel, kell Damien, majd röppent a hír, hogy Nathan történetén dolgozik és én már akkor éreztem, hogy ha törik, ha szakad én bizony elolvasom. Ezúttal is szeretném megköszönni, mind az írónőnek, s mind a kiadónak a bizalmat, hogy a Miénk a pillanat előolvasója lehetettem.

Már ahogy elkezdtem a regényt fülig ért a szám, össze-vissza vigyorogtam és nem bírtam magammal. Belevetettem magam az olvasásba és magához láncolt a történet. Nem volt elég az, hogy már az első oldalak után egyre többet és többet akartam, egyszerűen annyira a rabjává tett, hogy csak nagy nehézségek árán sikerült letennem és gondolkodnom rajta, mert bizony ez nem az a regény, amit csak elolvasol, aztán lesz valahogy. Nem, ez az a regény, ami gondolatokat ébreszt benned, ami érzéseket vált ki belőled és ami megköveteli magának a megérdemelt figyelmet. Az írónő nemcsak egyszerűen megírta Nathan és Helena történetét, hanem beleadott anyait-apait, megmutatta, hogy mennyire tehetséges, mennyire van hozzá érzéke. Igen, levett a lábamról. Imádtam, ahogy fejezetről fejezetre egyre többet mutatott meg magából, ahogy kitárta a szívét, ahogy vezetett az úton és egy percig sem engedte el a kezem. A Miénk a pillanat több, mint egy szórakoztató, romantikus-erotikus regény. A szív és az ész játéka, ahonnan nem lehet épen kikerülni. Érzéki, szexi, de ugyanakkor szellemes, adok-kapok szituációban gazdag, igazi, hamisíthatatlan K. M. Holmes írás, ami megmutatja az írónő valódi énjét. Maga a történet már az első sorok után sejteti azt, hogy az olvasók szeretni fogják, hiszen ki ne szeretné két szív találkozásának fergeteges és káprázatos történetét?

Két szív, akik nem is lehetnének ennél különbözőek, a sors mégis összehozza őket. Egy éjszaka, egy mindent elsöprő kaland kezdete, ami a regény első szavával kezdődik és az utolsóval ér véget. A kötet már jóval azelőtt elkezdődik, hogy egyáltalán feltűnne. Minden érzelem, minden esemény egy 2 évvel ezelőtti éjszakához vezetnek vissza. Az írónő ezeket a pillanatokat kellően adagolva, a kellő helyeken tárja elénk, de nem hagyja, hogy beleéljük magunkat, mert ahol szükség van rá, ott megsebez minket és még a legboldogabb pillanatok után is képes a mélybe taszítani.

A Miénk a pillanat egy olvasmányos, szerelmes, bonyodalmakban gazdag, szerethető történet egy nőcsábásszal a főszerepben. De tényleg az? Mi van, ha ez csak a látszat? Mi van ha jóval több van ebben a Nathanben, mint amit elsőre gondolnánk róla? Vajon Helena elég erős ahhoz, hogy ne essen újra és újra ugyanabba a hibába? Vajon a két évvel ezelőtti események újra megtörténnek? Vajon a kötet végére összetörik a szívünk vagy az írónő útközben visszailleszti a letört darabokat?

Mindenre fény derül, ha adsz egy esélyt Nathannek és Helenának, hogy elmondják a történetüket. A kötet erőssége, hogy nemcsak a jelenre fókuszál, hanem a múltra is. Időről időre újabb információkkal lep meg minket, ezzel teljesen felkavarja a vizet és már tényleg nem tudod, hová is fog mindez vezetni, de nem tudod letenni, mert kíváncsi vagy és ez a kíváncsiság hajt a regény vége felé. Nem gondoltam volna egy percig sem, de míg a kötet első fele tele van izgalommal, érzékiséggel, addig a közepe tájától kezdődnek a bonyodalmak, jönnek az újabb pofonok és kétséges, hogy fel tudsz e állni, miután a padlóra küldött.

Nemcsak levesz a lábadról, de le is dönt. Az újabb és újabb fordulatok felcsigázzák az embert és megmutatja azt az erőt, ami a kötetben rejtőzik, de nemcsak a cselekmény az, ami megfogott, hanem a karakterek is. Nathan elvarázsolt, még amikor elkezdtem kételkedni benne, akkor is volt egy sugallat, ami nem hagyta, hogy elengedjem. Éreztem, jóval több van benne és igazam lett. Hiába a kemény külső és a macsó stílus, ha egyszer a mélyben egy érzelmes szív lapul, ami alig várja, hogy kibontakozhasson és megmutathassa a valódi arcát a világnak.

Aztán ott van Helena, aki már az első pillanattól kezdve szimpatikus volt, együtt éltem át vele a cselekményt, együtt voltunk boldogok, bizonytalanok, szomorúak és együtt döntöttünk el mi legyen. Éljük e tovább az életünket, mintha mi sem történt volna vagy bogozzuk ki a szálakat és küzdjünk meg a valósággal és az igazsággal?

A regény utolsó 60 oldala szó szerint arcul csapott, s mikor már azt hittem volna, nem történhet semmi meglepő, bizony akkor történt valami új, ami mindent megváltoztatott és elbizonytalanított. Nathan és Helena története erős, ádáz, ugyanakkor szexi és van benne valami egészen természetes. A Miénk a pillanat egyszerre volt lágy, egyszerre szólaltatta meg a szív legapróbb húrjait, s ezzel együtt taposott a fékbe. Hagyta, hogy elsuhanjanak mellettem a fák és csak Nathan és Helena maradjon előttem. Szerettem a regényt, hiszen őszinte, szókimondó, ha kell a végsőkig küzd és nem hagy cserben. Ha egy igazán kalandos, ugyanakkor megkapó szerelmi történetre vágytok, ami nem klisés és ami igazán olvastatja magát, akkor nagyon ajánlom a Miénk a pillanatot. Az írónő újfent odatette magát, kihozta magából a maximumot és újra elkápráztatott. Végig imádtam, a rabja lettem és ha nem lesz Damiennek külön sztorija, nem tudom mit kezdek magammal. Kedves írónő, csak írj és írj, örvendeztess meg minket újabb és újabb történetekkel, öntsd ki nekünk a szíved és hagyd, hogy a karakterek mutassák az utat. Egy ígéretes szerző második ígéretes regényét volt szerencsém olvasni, ahol minden megtörténhet, ahol nincsenek se határok, se megállás, ugyanakkor bonyodalmak, érzelmek és vágyak irányítják a cselekményt.

pinkprincessreads>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Minden megvan benne, ami egy tökéletes romantikus történethez kell.

Miután nyáron menthetetlenül K. M. Holmes rajongó lettem, az első könyve hatására, nem volt kérdés, hogy a második regényéért már megjelenéskor rohanni fogok a boltba (jó, ez se teljesen jött össze, de ami késik, az jön). Most megpróbálom összefoglalni nektek, hogy miért kötelező olvasmány minden romantika rajongó számára.

Nathant már a Tiéd a főszerepben megismerhettük. Őszintén, nekem már akkor is szimpatikus volt, bár a szoknyavadász énjével volt némi fenntartásom. Viszont ha figyelmesen olvastál akkor felfedezhetted, hogy egy múltbéli kaland igen mély nyomott hagyott benne, amit nem igen tud kiverni a fejéből.

Helena élete New Yorkban kicsit sem alakul rózsásan, így amikor egy lehetőséget kap Camietól, rögtön Los Angelesbe utazik. Hogy mit kap az angyalok városától? Első körben egy óriási lehetőséget a felemelkedéshez, állás ajánlatokat, egy régi elfeledett barátot és valakit, akit mélyen eltemetett a múltjában, mégis az illető valósabb és talán tökéletesebb, mint valaha.

Helena és Nathan kapcsolata a múltban igen intenzíven alakult, de vajon a jelenben újra képesek lesznek ezen az érzések a felszínre hozni? Létezik számukra vajon második esély, hogy végre megtalálhassák a boldogságukat? Ténylegesen összeillenek vagy csak kémia működik jól közöttük?

Különösen tetszett a történetben, hogy az írónő bátor volt és egy olyan szereplőt is életre hívott, akinek a szerelmi élete sajnos napjainkban még mindig nem elfogadott, pedig a szerelem az szerelem, függetlenül kortól, nemtől és hovatartozástól. Ő általa beláthatunk egy olyan ember lelkébe, akit környezete és a társadalom is megbélyegez, mégis képes mindezekkel szembe menni és önmagát valamint az igazi énjét adni.

A történet egészéről csak annyit, hogy már az első pár oldal oly annyira képes beszippantani, hogy este kb. ki kellett tépni a kezemből a történetet, mert magamtól képtelen lettem volna letenni. Az egészet körbeöleli egy könnyed, felemelő, pezsgő légkör, amit néha igaz, hogy csúfítanak a jelen és múlt árnyai, de egészében mégis tökéletes. A könyv olvasása közben folyamatosan bontakozik ki a múlt a jelennel párhuzamosan, ezáltal még intenzívebb érzéseket képes belőled kiváltani.

Már csak azért is ajánlom mindenki számára ezt a történetet, mert megismerhetsz egy TÖKÉLETES pasit, Nathant, és mellette egy olyan történetet is, ami garantáltan megmelengeti a lelked ebben a borongós időben.

Még több értékelést és kedvcsináló képeket találsz itt:
https://linktr.ee/pinkprincessreads

Anita_Simon>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Nekem ez a könyved is belopta magát a szívembe @KMHolmes, nagyon imádtam.
Szerthető katakterek, szép történet, mókás beszólásokkal, gondolatokkal.
Itt is nyomon követhetőek az események, és az első mély benyomást, egy éjszakát egyik fél sem tud elfelejteni, még 2 év után sem. Szóval nagyon szerettem Nathan és Helena történetét, és jó volt az ejtőernyős rész is. Pláne, hogy feltűnt benne Camie és Damien is.
Mason egy nagyon jó fej, csupa szív pasi, na de ez a szála a történetnek nagyon érzelemdúsra sikeredett. A zongorás jeleneteknél is túlcsordúltak az érzelmeim, hihetetlen, miket tudnak közölni velük az előadók.❤❤❤
Szóval várom a következő könyvedet Drága❤❤❤

2 hozzászólás
orbanszandra>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Adott Nathan, aki az előző könyvből már ismerős lehet, mint Miguel öccse, és hősnőnk Helena, aki pedig Camie barátnője. A történetüket bár a jelenben olvashatjuk, hamar kiderül, hogy két éve már találkoztak, és innentől mindig kapunk egy kis visszatekintést is, hogy lássuk miként alakult az a találkozásuk.
Helena karaktere szimpatikus volt nekem, az írónő nagyon jól eltalálja, mennyire legyen valaki hisztis, belevaló, rátermett, gyengéd. Ami különösen megtetszett a könyvben, az a zongora iránti szenvedélye a főszereplőnek.
Ahogy a könyv fülszövegében is szerepel, ez a könyv számomra egy bűvölet volt zongoraszóra.

Bővebben: https://igazmondoszigetem.blogspot.com/2020/09/k-m-holm…

2 hozzászólás
Detty77 >!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Olvasás közben egyfolytában azt éreztem, hogy igen, “Miénk a pillanat”♥Nagyon tetszett Nathan és Helena története, és számomra, C&M könyvéhez képest, mélyebb érzelmeket adott. Fájdalom, elengedés és újrakezdés. Az, hogy a fiataloknak ismét találkozniuk kellett, sorsszerű volt, és megkapták a lehetőséget ezáltal, hogy ami 2 évvel ezelőtt csak egy éjszaka volt, most több lehessen. De vajon a csalódás, melyet azután a szenvedélyes éjszaka után érzett Helena, képes hinni a férfinek? Övék lesz ismét a pillanat? Mason…♥Szívem csücske lett, róla is szívesen olvasnék, mert abban a pasiban (is) hatalmas érzések és mélységes fájdalom lakozik, mégis képes volt mindenben támogatni Helenat. Szívből gratulálok az Írónőnek, csodálatosat alkotott. off.

2 hozzászólás
lorettaa >!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Imádtam!! Egy érzelmi hullámvasútra ültem, ami hol zuhant, hol pedig a fellegekbe emelt. Elejétől kezdve végig izgultam, nevettem, szomorkodtam és éreztem a karakterekkel. Mintha én is ott lettem volna velük, mellettük.
https://lorakonyveskalandjai.blogspot.com/2020/09/k-m-h…

zsofi_f>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

Befejeztem a könyvet, és nem tudok mihez kezdeni. Még, még, Nathanből nem elég. Azta! Bocsánat, de Miguelt túl szárnyalták. Titok, szenvedély, intenzitás, érzékenység. Minden sorát faltam. Helena. Érzékeny. Teljesen megértettem. Mason. Számomra fura volt ( nem rossz értelemben.), de érthető volt. Nathan. Istenem! Camiet idézném,de inkább ajánlom a könyvet. :) Mindent vitt. Ajánlom mindenkinek, aki hisz a szerelem erejében. Köszönöm az élményt. :)

2 hozzászólás
Febenecz_Kitti>!
K. M. Holmes: Miénk a pillanat

A borító egyszerűen gyönyörű lett. Számomra igazán figyelem felkeltőre sikerült és ámulatba ejtő is egyben. Szerintem kevés ilyen borítóval találkoztam eddig ami ennyire különleges és szép lett volna. Szeretem hogy ennyire egyedi lett, mert Miss Holmeshoz ez való.

A történetet nagyon vártam az első könyve után hisz azzal már megvett magának. Így csak fokozta a kedvem abban hogy ezt a könyvét is el olvassam és beszerezem ahogy lehet. Nagyon izgatott voltam mikor megjelent hisz mégis az első könyvéhez köthető a történet és mellek szereplőből lett főszereplő hogy közelebbről is megismerhessük a kedvenc karaktereket is. Nathan nem éppen volt a kedvencem az első részben, igaz sokat nem kaptunk belőle de amit igen az nem éppen mondható szimpatikusnak.Nagyon boldog voltam amikor elkezdtem olvasni és megismerhettem egy másik oldalát azt amit nem mutat meg mindenkinek. Odáig voltam azért ahogy a kapcsolatuk kialakult és ahogy elmélyült.Nagyon tetszett az is ahogy szépen lassan felfedték a rég múltban történteket, ahogy megismerkedtek ahogy egy félre értés történt és azóta is mind a ketten egy fél szívvel éltek és keresték önmagukat amíg újra egymásra nem találtak. Egyszerűen elvarázsolt a történetük és próbáltam minél lassabban olvasni hogy tovább magaménak tudhassam őket.

Olvasás közben a szívemhez nőttek és nagyon boldog voltam hogy egyre több dolgot tudhatok meg róluk. Ennél a könyvnél elmondhatom hogy az olvasás egy álom volt és elvitt egy olyan világba ahonnan nem akartam vissza jönni és ha lehetne én is az egyik szereplő szeretnék lenni. Ahogy egyre több sort hagytam magam mögött csak azt az érzést tudom mondani hogy a szemem előtt megelevenedett maga a történet és képtelen voltam elszakadni. Voltak részek ahol sírtam és voltak ahol visítottam a nevetéstől, hisz szó szerint felültem egy hullámvasútra. vége felé egyre többször tettem le a könyvet hogy maradjanak még lapok és tovább húzzam az időt hogy velük maradhassak, de ez sem jött össze mert annyira olvastatta magát a regény hogy nem bírtam ki sokáig anélkül hogy folytattam volna.Maradtak-e bennem kérdőjelek talán.De még így is bennem van az érzés hogy egy szép kerek történetet kaptunk amit kevés homályt fed.

De egy biztos én nagyon szeretnék még Manson-ról is hallani akár csak egy novella erejéig is. Én nagyon megkedveltem és kíváncsi lennék az ő történetére is.

Azt kell mondjam hogy az írónő érti a dolgát és azt csak remélni tudom ilyen történetek után sose fogy ki a tolla amivel ezeket a csodákat varázsolta nekünk olvasóknak. Ebben a történetben meg van inden ami egy jó olvasáshoz kell. Kikapcsol szórakoztat magával ragad és elveszel ebben az érzésben. Hisz ebben volt szerelem, bánat, keserűség, barátság, romantika, humor és ez egy olyan pluszt adott a regénynek ami elképesztő erővel bír az olvasók felet…

Nagyon szépen köszönöm az írónőnek a könyvet és a lehetőséget hogy olvashattam az új könyvét. Nagyon remélem a többi könyvedet is olvashatom hogy újra elrabolják a szívemet a történeteid. Hatalmas szíved van és egy igazán vidám embert ismerhettem meg benned maradj mindig ilyen és alkosd nekünk a csodákat hogy vissza adhassuk neked ugyan azt amit mi kapunk tőled.

Minden olvasónak csak ajánlani tudom, hisz fantasztikusat alkottál ismét és aki ismeri az első regényed az tudja hogy tőled csak a legjobbat kapjuk. Nálam biztos hogy újra olvasós könyv lesz. Mert ez a regény nem arra született hogy csak álljon a polcon olvasás után.


Népszerű idézetek

Anonim_Könyvfüggő>!

Láttam, ahogy kinyílik a sötétkék autó ajtaja, majd egy napszemüveges, öltönyös, kifogástalan… várjunk csak egy pillanatot!
Kikerekedett a szemem.
Valaki ásson el. Így. Élve. Bárhogy. Nem bánom. Csak ne legyek itt.

3 hozzászólás
Anonim_Könyvfüggő>!

Milliónyi gondolat suhant át az agyamon, ahogy a józanabbik felem próbált lebeszélni erről a nőről. Nem éreztem még ilyet, nem akartam mást ennyire. (…)

Nem is tudta… ennek a nőnek fogalma se volt, hogy mekkora hatalmat gyakorolhatna felettem.

myrelationshipwith>!

– Nathant? Visszautasítani? – Nevetett. – Sok szerencsét hozzá.

myrelationshipwith>!

Értem én, hogy helyes a pasi, de ennyire nem kellene elájulni tőle… mindenkinek!

Anonim_Könyvfüggő>!

Én azt tanultam, hogy türelmesnek kell lenni egy megbántott emberrel.

Anonim_Könyvfüggő>!

Szomorúan bólogattam. Igen, az ember valójában sosem tud elszakadni a múltjától. Bármennyire is fájó, bármennyire is sebző, mégis megőrizzük az emlékét.

myrelationshipwith>!

A nők tisztában vannak azzal, hogy ez mennyire gerjeszti a férfiakat? Főképp az olyan csillapíthatatlan kangörccsel megáldott példányokat, mint jómagam. A tekintetem igyekeztem a szemén tartani, mert a nadrágom szorítása már kezdett kellemetlenül idegesíteni.

myrelationshipwith>!

– Két napja vagyok itt és az életem kész káosz. Már előre félek a folytatástól.

Anonim_Könyvfüggő>!

Amint leültem a zongorához, tüstént megváltozott a hangulatom. Felnyitottam a fedelét és játszani kezdtem. Ez mindig segített. Annyi mély és fájdalmas helyzetből mutatott már kiutat, amire nem is számítottam.
Most is így hatott rám.
A lelkem lecsillapodott, a szívem nyugodtabban vert. A zene volt az én kapaszkodóm.

1 hozzászólás
myrelationshipwith>!

Ha más férfi lenne ennyire kendőzetlen, az taszítana, de ez itt…csak vonzz. Darabjaimra hullok, mint a vasreszelék és köré rendeződik minden sejtem, szabályos sorban, a mágneses előterében.


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: A sötétség fogságában
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Baráth Viktória: Az igazság nyomában
Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély
Anita Boza: Édes borzongás
Ruby Saw: Liv Jackson életei
Anne L. Green: Érzéki csábító
Anne L. Green: Viharos érzelmek
Anne L. Green: Eltitkolt múlt