Beautifully ​Insightful 6 csillagozás

K. C. Lynn: Beautifully Insightful K. C. Lynn: Beautifully Insightful K. C. Lynn: Beautifully Insightful

EMILY ​MICHAELS ~

Have you ever felt like you didn’t belong? Like you never fit in, or you weren’t good enough? This is how I have felt for as long as I can remember.

I see the world differently than everyone else, I feel everything differently and I reflect on life differently. And being different in my world is not a good thing.

I live in a place that’s divided between the rich and the poor, the beautiful and the unbeautiful, the prestigious and the mediocre. I have always belonged in the first category, because my father was the Governor of Georgia.

Growing up around people I could never relate with, my life had always been lonely, that was until my senior year when I met the one boy who would change my life forever. A boy who my parents would never approve of because he didn’t come from money or the same social class. He rode a motorcycle, had tattoos and was considered to be from the wrong side of the tracks. Yet he was still envied by… (tovább)

>!
304 oldal · ASIN: B00S8HLIAI
>!
302 oldal · ISBN: 1506154026
>!
282 oldal · ASIN: B00S8HLIAI

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Cece Kensington · Emily Michaels · Ryder Jameson


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
DarknessAngel P
K. C. Lynn: Beautifully Insightful

Lehet én már nagyon elfogult lettem, ha K.C. Lynn-ről van szó, mert egyszerűen képtelen vagyok 5 csillagnál kevesebbet adni a könyveire. No, nem mintha nem érdemelte volna meg, mert szerintem ez is fantasztikus lett. Nagyon tetszett mind a történet, mind a főszereplők.
Emily-t könnyű volt megszeretni, mert habár meg lett volna rá minden oka, hogy siránkozzon az élete főleg a szülei miatt, nem teszi. Az írónőnek sikerült is meglepnie vele kapcsolatban mindjárt az elején. spoiler Emily kutyája Summer, és Rosa a házvezetőnő voltak az egyetlen jó dolog az életében. Az egyetlenek, akik éreztették vele, hogy mennyire szeretik. Amíg meg nem jelent Ryder. ;)
Ez a történet tiszta Rómeó és Júliás (vagyis inkább klisés). A gazdag, jómódú lány, és a szegény, rossz környezetben nevelkedett srác egymásba szeret, de nem lehetnek egymáséi, mert a lány apja hatalmi pozícióban van, és megtesz bármit, nehogy bemocskolódjon a család neve. Meg más dolgokra se derüljön fény… El is válnak az útjaik, de 6 év múlva úgy hozza a sors, hogy újra találkozzanak.
A történet nem hibátlan, de attól még nagyon élvezhető. Az elején mindig elfelejtem, hogy KC mennyire szereti a forró 18+-os jeleneteket, ami persze itt sem hiányozhatott. Jó, hogy ki nem gyulladt az olvasóm. :D

2 hozzászólás
>!
lovEVly
K. C. Lynn: Beautifully Insightful

”(…) I want to get lost in the world we create together, rather than the one we live in."

A könyv olvasása közben majd befejeztével rengeteg gondolat cikázott a fejembe.
Először is, hogy miért is halogattam ennyire a mű elkezdesét, már vagy éve rajta volt az olvasómon és hogy, miért csak ez az első könyvem az írónőtől?:O
A történet számomora lebilincselően élvezetes volt. Odaszegezett a székembe, és csak olvastam,olvastam, mert minél hamarabb a dolgok a végére akartam járni.
Középpontban Emily áll, akinek az életére talán a hánytatott a legjobb kifejezés, szülőknek legjobb esetben sem nevezhető emberekkel körülvéve. Mindezek mellett életét egy ”probléma” is gátolja spoiler
Ez nekem is meglepetés volt, mivel erre a lehetőségre nem gondoltam a fülszöveg elolvasása után sem.
Mégis van három dolog, ami fényt visz az életében, Rosa a házvezetőnő, kutyája Summer és legjobb barátnője Cece. Persze ez a lista bővülni látszik, Ryder megjelenésével.
Miután az élet közbe szól spoiler és elválnak egymástól, 6 év múlva újra keresztezik útjaik egymást. Ami hatására tömérdek érzés kerül a felszínre. harag, szenvedély, düh, vágy stb.
A történetben megannyi közhely van, ez tagadhatatlan, azonban K. C. Lynn-ek sikerült mégis úgy megírnia ezt a könyvet, hogy izgalmas, szerethető és élvezetes legyen.
Emily egy igazán erős jellem volt, nem siránkozott, hanem próbált logikusan cselekedni és nem megtörni, bár lett volna rá oka bőven.
Ehhez hasonlóan Ryder, aki védte, szerette és bíztatta Emily-t.
A kettejük érzelmei rendkívül erősek, lángolóak és bensőségesek voltak. Jó pár forró jelenet került a történetben, amitől igencsak perzseltek a lapok.
Ami pedig kiderült a végén…az sokkoló volt..
Az év egyik legélvezetesebb olvasmány lett számomra.
Remélem lesz még lehetőségem az írónő könyveit olvasni.

>!
Enikő_Darai_Enii P
K. C. Lynn: Beautifully Insightful

El sem hiszem, hogy ez volt az első könyvem az írónőtől. Nem tudom miért halogattam ennyire, hogy bármit is olvassak tőle, mert bizonyos szempontokból egyedi volt a története és ez éppen eléggé megdobta a tipikus szegény fiú, gazdag lány történetet. Így tehát nem kérdés, hogy odáig voltam érte.
Emily nagyon, tényleg nagyon szerethető női főszereplő volt, ugyanis bár voltak korlátozottságai, a szüleivel is problémái, sosem nyavajgott. Úgy alakította az életét, hogy ne kelljen. A maga ura volt. spoiler Az pedig még mesíbe illőbb volt, amikor évek múltán ez a problémája megszűnt. Kivételes teremtés. Kevés pozitív dolog volt a lány életében, mindaddig, amíg meg nem jelent a másik főszereplőnk, Ryder.
Ő is nagyon szerethető volt, mert nem érdekelte honnét jött Emily, hogy milyen hiányosságai vannak, ő minfig hangoztatta hogy gyönyörű és tökéletes. Neki mindenképpen. Aztán különváltak útjaik (tipikusan a „felsőbbrendű” apuka miatt), éveken át nem is tudtak a másikról. Majd ismét egymásra találtak és ennél szebben kivitelezni nem igen lehetett volna. Gyönyörű volt!
Nagyon élveztem az olvasását a könyvnek. Kikapcsolt, szórakoztatott, elérte, hogy ne gondoljak a másnapi dolgozataimra. :D
Úgyhogy mindenképpen megérdemli az 5 csillagot, már csak az a kérdés: Mit olvassak következőnek az írónőtől?

>!
304 oldal · ASIN: B00S8HLIAI

Népszerű idézetek

>!
DarknessAngel 

She gives me a genuine smile and wraps her arms around my neck, bringing herself that much closer to me. “In case you didn’t already know, I like you, Ryder Jameson. A lot.”

“I had a feeling, Emily Michaels.”

She giggles then rests her forehead on mine. “And,” she whispers, her lips only a breath from mine, “you make me feel beautiful.”

Chapter 5

>!
Cicu

“We look beautiful together,” I whisper truthfully, my gaze locking with his in the mirror.

“Yeah, baby, we’re fucking perfect together.”

Kapcsolódó szócikkek: Emily Michaels · Ryder Jameson
>!
Cicu

“Why did you bring me here?”

“Because I wanted to be alone with you.”

“Why?” I ask again softly, needing to know more.

“Because you intrigue me, Emily Michaels.”

Kapcsolódó szócikkek: Emily Michaels · Ryder Jameson
>!
Cicu

I swear no one in the world tastes as good as this girl. Like strawberries and innocence. The strawberries is from her lip-gloss she wears all the time, but the innocence – that is all her. Who the fuck knew innocence had a taste.

Kapcsolódó szócikkek: Ryder Jameson
>!
Cicu

“Describe to me what we’re looking at, Ryder.”

“The clear sky above us is dark and covered in stars. Way off in the distance are thousands of lights from homes and buildings that light up the entire city. It looks like we are a world away rather than minutes.”

Kapcsolódó szócikkek: Emily Michaels · Ryder Jameson
>!
lovEVly

”Ryder," I greet, not hiding my annoyance. ”I'm surprised you're here. Although I guess I shouldn't be. You did say lots of assholes come to these sort of things." Oh that was a good one, Emily. I bite the inside of my cheek to stop myself from smiling at my witty greeting.

Chapter 4

Kapcsolódó szócikkek: Emily Michaels
>!
DarknessAngel

„I never saw you as trash, Ryder. I saw you as a boy who fought against the world because the odds were stacked against him. And for someone who was supposed to be dangerous, you are the only person I've ever felt safe with.”

Kapcsolódó szócikkek: Emily Michaels
>!
lovEVly

”(…) I want to get lost in the world we create together, rather than the one we live in."

Chapter 6

Kapcsolódó szócikkek: Emily Michaels
>!
lovEVly

”(…) Because you have always taken me to a place where I belonged, not where I was expected."

Chapter 11

Kapcsolódó szócikkek: Emily Michaels
>!
lovEVly

It takes me back to a time I remember so well, one I loved and one only Ryder ever gave me.
Freedom.

Chapter 11


Hasonló könyvek címkék alapján

Melissa de la Cruz: Something in Between
Penelope Douglas: Bully
Ilsa Madden-Mills: Very Bad Things
C. L. Stone: The Other Side of Envy
Chelsea M. Cameron: Style
Kody Keplinger: Secrets & Lies
Jennifer L. Armentrout: Onyx
Kody Keplinger: The DUFF
Colleen Masters: Stepbrother Billionaire