Szerelem (Szükség-trilógia 3.) 76 csillagozás

K. Bromberg: Szerelem

Amikor minden összeomlik körülöttünk, vajon képesek vagyunk foggal-körömmel küzdeni valakiért?

Az én életem akkor kezdődött, amikor Rylee a karomba zuhant abból a rohadt raktárból. Érzéseket keltett bennem. Egésznek éreztem magam, pedig azt hittem, hogy örökre csonka maradok. Ő lett a mentőövem, pedig nem is sejtettem, hogy szükségem van rá. Igen, a francba is, megéri küzdeni érte… De hogyan küzdjek érte, ha úgy érzem, hogy nem érdemlem meg?

A szerelem tele van hullámvölgyekkel és -hegyekkel. Időnként olyan magasra repít, hogy a szívverésed is eláll, időnként pedig olyan erővel küld padlóra, hogy darabokra törik a lelked.

Aki szerint a szeretet türelmes és jóságos, az nem ismer minket. Tudjuk, hogy a szerelmünk megéri a küzdelmet – beláttuk, hogy egymásnak rendelt minket a sors –, de amikor a múltunk betör a jövőnkbe, a hatás vajon erősebbé tesz minket, vagy elszakít egymástól?

K. Bromberg: Crashed

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
560 oldal · ISBN: 9789633735565 · Fordította: Mergl-Kovács Bernadett
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
560 oldal · ISBN: 9789633735688 · Fordította: Mergl-Kovács Bernadett
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
560 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633993132 · Fordította: Mergl-Kovács Bernadett

Kedvencelte 9

Most olvassa 6

Várólistára tette 44

Kívánságlistára tette 41

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Dóri_Margit P>!
K. Bromberg: Szerelem

"Én akarok számodra az a rohadt kockás zászló lenni.
A felvezető autó, ami mutatja az utat a nehéz időkben, a bokszutcád,
amikor szünetre van szükséged, a
startvonal és a célvonal, és a rohadt győzelmi vonal is."

Nagyon szép lezárása a sorozatnak. off
Szerettem ezt a párost. Igazán tapintható volt végig a szenvedély közöttük.
Colton és Rylee. A történetük jól mutatja, hogy milyen tragédiák, szenvedések bújnak meg egy-egy tökéletesen felépített külső mögött.
Ebben a részben, pedig igazán érezhetjük, hogy semmi sem fontos, csak, hogy együtt lehessenek, életben maradjanak egymásért.
Küzdelmes út áll mögöttük. Annyira szép, ahogy szeretik egymást.
Kicsit csöpögősre sikerül ez az értékelés, de tényleg megmosolyogtató és szívet melengető ez a szerelem, ami annyira erős, hogy mindent is legyőz.♥

Imádtam a lánykérést, annyira jó volt visszatekinteni az előzményekre.♥

Ács_Milán >!
K. Bromberg: Szerelem

„Ez a szerelem. Én és ő, ahogy életre keltjük. Hogy az egyikünk erős, amíg a másik gyenge. Hogy először a másikra gondolsz, amikor tudod, hogy fájdalom fogja érni.”

Hatalmas boldogság volt számomra, hogy ez a rész, ha lassan is és sokat, nagyon sokat kellett várni rá, de végül a kiadó megjelentette és végre a kezemben tarthattam.
4 év… ennyit kellett várni rá. Rengeteg idő, de most az elolvasása után azt mondom, hogy megérte várni rá.

Már az előző két részt is szerettem. Mind a történetet, mint a szereplőket a szívembe zártam, de még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam arra, hogy egy ilyen harmadik részt olvashatok.
A harmadik rész pont ott folytatódik, ahol a második befejeződött, ami ismét hatalmas pozitívum volt számomra.
Azt gondolná az ember, hogy egy sorozat harmadik részére már nem sok mindent tud írni a szerző, hiszen az előző két részben jócskán voltak bonyodalmak és eddigre már lecsillapodnak a kedélyek. Ebben az esetben legnagyobb örömömre nem ez történt.
Egy rendkívül intenzív és cselekményekben, történésekben gazdag részt olvashattam. Az 560-as oldalszám ellenére egy percig sem unatkoztam, minden percét élveztem az olvasásnak.
Rengeteg érzelem és érzés kerített hatalmába olvasás közben és még akkor is, amikor félre kellett tennem a regényt. Minden megvolt benne, amit egy jó romantikus/erotikus műfajú regénytől elvárok.

Colton és Rylee…
Nehéz és rögös út vezetett oda, ahová elértetek, de úgy gondolom, hogy megérte. Ugyan rengeteg fájdalom, lemondás és küzdelem kellett ahhoz, hogy azok legyetek és azokká váljatok egymás és saját magatok számára is, akikké lettetek.

Van egy mondás… A szerelem mindent legyőz!
Ez a ti esetetekben határozottan igaz. Volt azért néhányszor olyan pillanat, amikor én sem igazán hittem benned Colton, de szerencsére Rylee mindvégig hitt benned és a remény erőt adott neki arra, hogy ne adja fel a küzdelmet. Egy végtelenül erős, kitartó karaktert ismerhettem meg a személyében, aki igazán megérdemelte már a sorstól, hogy olyan élete legyen, amilyet egy ilyen nő megérdemel.

A mellékszereplők közül Beckett nagyon nagy kedvencem lett. Jó volt olvasni, amikor Coltonnal szócsatáztak és ugratták egymást, viszont szívmelengető volt ahogyan mindig kiállt a barátja mellett. Ilyen a nagybetűs BARÁT!

A befejezés szerencsére nem okozott meglepetést, mert a elvárásaimnak megfelelően alakult és ez így volt tökéletes.

„- Azt hiszem, mindig is szerettelek… attól az első átkozott éjszakától kezdve. Te voltál a ragyogó csillag – az a rohadt fény –, ami elől nem tudtam elrejtőzni, még akkor sem, amikor hívott a sötétség.”

(Nem tudom mennyi esély van arra, hogy a sorozat további részeit is elhozza a kiadó magyarul, mindenesetre én nagyon bízom benne és reménykedni fogok abban, hogy lesz még folytatás.)

Hópárduc P>!
K. Bromberg: Szerelem

Végre a végére értem….
Nem tudom miért, de nekem ez a rész most kicsit nehezen csúszott, és hosszadalmas volt.
A történet jó, azzal nincs gond, de hosszúra nyúlt és sok-sok szomorúsággal teli.
Colton sokszor viselkedett bunkón és sok volt ez a „Nem érdemellek meg…” duma is.
Rylee nagyon elnéző volt és sokat lenyelt Colton érdekében, hogy legyen jövője a kapcsolatuknak.
Szóval, jó volt ez a rész, de valahogy mégsem nyerte el az 5 csillagot nálam.
A vége szép romantikus, és kis humor is jelentkezik. :)
A borító szép!!!

meteoritastar>!
K. Bromberg: Szerelem

Nagyon vártam ezt a könyvet.
Aki olvasta a 2.részt, tudja, hogy miért.
Onnan fólytatódott, ahol az előző résznek vége lett. Régen olvastam az elöző könyveket, de szinte egyből belerázódtam.
Nagyon jól indult a történet. Tetszett.
De sajna a könyv közepére lelasult nagyon. Amivel nem lett volna baj. Azzal se volt baj, hogy ment a dráma, a huzavona, a sértések, falak emelése bontása. Ez mind Coltonék kapcsolatának a része, ők ilyenek. Ráadásul a kisebb drámák mellet, azért voltak komolyabbak is. Nagyon sajnáltam Ryleet. Colton miatt sokan nyelt és nagyon küzdött magukért. Nem hiányzott neki a spoiler és az ex ügyködése se. Viszont örültem, hogy Coltonnak kezdett kinyílni a szeme ezek a dolgok miatt. Itt volt az ideje.
Sajnos a könyv problémája Colton volt. Ebben a részben elvesztette azt a macsó, laza énjét. Legtöbbször hisztis és önző volt. Nem találom a megfelelő szavak, de az biztos, hogy teljesen kifordult magából. Sajnáltam azért, ami vele történt, de ezt a tépelődését, önmarcangolását az írónő jobban is levezethette volna. Sok volt. Unalmas lett a történet tőle és csalódtam Coltonban. Szerencsére a macsó énje is elő előbukkant. De inkább akkor volt erösebb, mikor Beks is ott volt. Beks nélkül ez a könyv eléggé lehangolt lett volna. Beks sziporkázott. Mindegy volt, hogy komoly beszélgetésbe elegyett e valakivel vagy csak Coltont macerálta. Ő volt a legjobb. Különösen imádtam, mikor beszolt az spoiler
A történet vége ismét nagyon tetszett. Végre Colton is magára talált és újjat is tudott mutatni. spoiler
Ahogy várható volt, erotikában sem volt hiány. Viszont mérges vagyok kicsit emiatt is. Elhiszem, ennyire egymásra voltak kattanva. Ez oké. De Coltonnak spoiler Az tetszett, hogy viccelődtek a dokival, de mikor már otthon voltak, igazán viselkedhettek volna még egy kicsit tovább józanabbúl. Persze Colton az Colton. De Ryleere nem ismertem rá.
Örülök, hogy elolvashattam ezt a könyvet. Nagyon kellett. Kellett ez a lezárás.
De számomra csalódás volt.

Ani249 >!
K. Bromberg: Szerelem

Ez volt a tökéletes befejezés! A történet ott folytatódott, ahol a második részben megszakadt, és szépen épült tovább. Azt hittem, hogy majd lesz egy összecsapott befejezés, de az is szépen kidolgozva, és méltó a trilógiához. Nagyon jó sorozat volt! Összeillő páros, vagány srácok, humoros beszólások, szuper barát-Beckett, aki remélem, megkapja a maga könyvét.

Borcsy P>!
K. Bromberg: Szerelem

Húha! Ez nem volt semmi.
Az első két rész kedvencem lett és nagyon vártam a folytatást. Főleg, hogy a 2. rész vége teljesen kikészített.
Igazi szívszorító történet lett ez a rész. Kicsit belehaltam, sokszor, de voltak mosolyogtató részek is.
Rylee nagyon erős, harcos nő, aki nem hagyja magát eltántorítani a szerelmétől. Igazi hős.
Coltonba szerelmes lettem. Már az első részben. :)
Egy sebzett lélek, aki végül szembe tud nézni a múltjával.
Nem csak a főszereplőket szerettem, hanem Colton édesapját, Haddie-t és Becks-t is.
Ez egy csodaszép, mindent elsöprő szerelem története, igazi romantikus sztori, pláne a vége.
Ezúttal a fordító is remek munkát végzett.
Nekem ez a könyv egyértelműen 5 csillag , de nem csak ez, mert imádom az egész sorozatot.

Manocska0123>!
K. Bromberg: Szerelem

Az első 2 rész után ez hatalmas visszaesés volt. Rengeteg monológ, ráadásul mindig ugyanaz a gondolat spirál. Nagyon sokszor félretettem a könyvet, mert oldalakon keresztül csak ugyanaz és ugyanaz. Utána elkezdtem átlapozni. A vége felé volt egy kis történet, de ha ez lett volna az első rész a másik 2 részt biztosan nem olvastam volna.

pufivipi>!
K. Bromberg: Szerelem

Rég olvastam az előző részeket, de gyorsan sikerült visszatalálnom a szereplőkhöz. Nem lett az én könyvem, szenvedtem. Annyira sok volt a nem érdemellek meg, de nagyon kellesz huzavona, hogy már a hajam téptem. Már semmi újjal nem tudott előállni az írónő, vagy csak a 2014-es eredeti kiadás erre a magyarázat? Akkor még talán élveztem volna….

BezTina>!
K. Bromberg: Szerelem

Az első két részt megjelenésük idején olvastam először, most egyben mind a hármat. Teljessé vált, de cseppet sem befejezetté, hisz a történetük mindenkép folytatódik, úgy fejeztem be a könyvet, hogy mosoly volt az arcomon és az agyam elképzelte..ahogy folytatódik az Ő kis életük.

baba03 P>!
K. Bromberg: Szerelem

Hát azt a mindenit! Magam sem gondoltam, hogy ez 3 könyv így beránt majd. Én azok közé tartozom, akik most, hogy a harmadik rész is megjelent egyben olvasták a 3 részt. Egy percig sem bántam meg, hogy halogattam, mert bár nagyon is érdekelt, a fejemet vertem volna a falba, ha nem tudom folytatni. :-)
Így egyben olvasva, és visszanézve hihetetlen, hogy mennyi drámán, katasztrófán és szívfájdalmon kellett keresztülmenniük, de én úgy gondolom off, hogy utólag minden megérte. Ezek nélkül nem lennének azok, akik és nem tartanának itt. Engem nagyon megérintett a könyv, ezt a részt is megkönnyeztem, nem is egyszer. Nem volt tökéletes, sokszor zavart vagy idegesített egy-egy döntésük, de de nagyon örülök, hogy elolvastam.
Ez a rész is onnan folytatódik, ahol az előző abbamaradt és ez így tökéletes. Izgultam, hogy mi lesz a baleset után, spoiler Úgy érzem, hogy Rylee újra rátalált önmagára, tökéletes támasza Coltonnak. Épp csak kilábalnak a baleset okozta stresszből, erre jön Tawny. Annyira meg tudtam volna tépni azt a nőt, hogy csak na. Borzasztóan sajnáltam mindkettőjüket azért, amit Tawny művelt velük. Örülök, hogy Colton végre rádöbbent, hogy milyen is igazából az a nő, és kiosztotta. spoiler Én személy szerint jobban örültem volna, ha ez személyesen történik, mert bár nem vagyok egy bosszúálló alkat, de Tawny többet érdemelt volna. És akkor jön az újabb arculcsapás és basszus, erre nem is számítottam. Arra igen, hogy a magányos fickó, aki követí Rylee-t, az spoiler, de a támadás következményeire nem. A szívem szakadt meg értük, de talán pont ez a lökés kellett Colton-nak, hogy rádöbbenjen, nem csak versenyezi Rylee-t, hanem spoiler. Az a Colton, aki saját bevallása szerint nem egy érzelgős, romantikus alkat, olyan fantasztikusan megszervezte azt a spoiler, hogy a könyv végére én is teljesen beleestem. Ahogy megvallják egymásnak az érzéseiket, csodás. Aztán a végén az a két epilógus elérte, hogy tökéletes boldogsággal és megelégedéssel csukjam be a könyvet.
Nagyon örülök, hogy a KMK átvette és kiadta ezeket a részeket, és mivel Beck és Haddie szuper barátok és mellékszereplők voltak, őszintén remélem, hogy folytatódni fog a sorozat, mert az ő történetükre is kíváncsi lennék.


Népszerű idézetek

Könyvmolyocska1 P>!

Gondolkodás nélkül megindulok az autó felé, a kellemetlen érzés minden egyes lépéssel erősödik. Az idegen felegyenesedik, egy pillanatra felém fordítja az arcát, a nap megvilágítja sötét vonásait, mire megbotlom, nem kapok levegőt.
Az én sötét angyalom áll a fényben.
– Colton? – Épp csak suttogok, miközben az agyam megpróbálja feldolgozni, hogyan lehetséges, hogy itt van. Itt, velem, holott végignéztem, ahogy mozdulatlan testét felteszik a hordágyra, utoljára megcsókoltam hideg ajkait, mielőtt egy urnában örök nyugalomra helyezték. A szívem dübörög, minden egyes másodperccel egyre sebesebben ver, ahogy felszínre tör a pánikkal vegyített remény.

2 hozzászólás
Ács_Milán >!

– […] Ne feledd, hogy az élet nem arról szól, hogyan éljük túl a vihart, hanem arról, hogy képesek vagyunk-e táncolni az esőben.

381. oldal

Könyvmolyképző KU>!

De Colton esetében valami másról van szó. És bármennyire is imádom a szüleimet, amiért idesiettek, Haddie-t és kifogyhatatlan humorát, Beckst a gyors észjárásáért és mindenkit, aki megállított, hogy minden jót kívánjon, csakis arra vágyom, hogy kettesben maradjak Coltonnal. Amikor magunk vagyunk, nem tudja elrejteni, sem a szőnyeg alá söpörni azt, ami foglalkoztatja. A csend lassan megfojt minket, és muszáj levegőhöz jutnunk. Szükségünk van arra, hogy kiabáljunk, üvöltsünk, sírjunk és dühösek legyünk – hogy kiadjunk mindent – a családunk óvó tekintete nélkül, akik gondoskodnak arról, hogy ne roppanjunk össze.
Pedig össze kell roppannunk. Össze kell törnünk. Csak azután szedegethetjük össze egymást darabkáit, és tehetjük egymást ismét egésszé.

Ács_Milán >!

– Időnként a remény erősebb gyógyszer mindennél.

371. oldal

Dóri_Margit P>!

A legszebb ajándékot.
A feltétel nélküli szeretetet és ártatlanságot.

Dóri_Margit P>!

Találd ki, hogyan birkózz meg a múltaddal, hogy ne veszítsd el az átkozott jövődet!

Könyvmolyképző KU>!

– Colton nem emlékezett mindenre, csajszi. – A hang sérti a fülemet és összetöri a szívemet. – Ezért felvilágosítottam a hiányzó részletekről – magyarázza Tawny, miközben belép a látóterembe, és az orrát ráncolja leereszkedő vigyorral. – Hogy hogyan hagytad el, mi pedig ismét összejöttünk. – Körbejártatja a nyelvét a szájában, miközben győzelemittas mosolya egyre szélesebb lesz, a szeme ragyog, az üzenete pedig tiszta és világos.
Én nyertem.
Te vesztettél.
Kiszalad a lábam alól a talaj, elsötétül előttem minden, és csak az üresség marad, amivel megküzdhetek .

Dóri_Margit P>!

Én akarok számodra az a rohadt kockás zászló lenni.
A felvezető autó, ami mutatja az utat a nehéz időkben, a bokszutcád,
amikor szünetre van szükséged, a
startvonal és a célvonal, és a rohadt győzelmi vonal is.

Dóri_Margit P>!

Ragyogó fény voltál egy olyan világban, ahol minden más elmosódott.

Dóri_Margit P>!

A megtört múlt pora a földre hullik, hogy új remény éledhessen belőle.


Hasonló könyvek címkék alapján

Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú
L. J. Shen: Vakmerő
Brittainy C. Cherry: A szív ritmusa
Penelope Douglas: Nélküled
Aly Martinez: Vágyak terítéken
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Kendall Ryan: A lakótárs