Fueled (Driven 2.) 12 csillagozás

K. Bromberg: Fueled K. Bromberg: Fueled K. Bromberg: Fueled

What ​happens when the one person you never expected suddenly happens to be the one you’ll fight the hardest to keep?

Colton stole my heart. He wasn't supposed to, and I sure as hell didn't want him to, but he crashed into my life, ignited feelings within me that I thought had died forever, and fueled a passion that I never knew could exist.

Rylee fell out of that damn storage closet and into my life. Now I don't think I'll ever be the same. She's seen glimpses of the darkness within me, and yet she's still here. Still fighting for me. She is without a doubt the saint, and I am most definitely the sinner.

How is it the one thing neither of us wanted—neither of us anticipated that fateful night—has us fighting so hard to keep?

He steals my breath, stops my heart, and brings me back to life again all in a split second of time. But how can I love a man who won't let me in? Who continually pushes me away to prevent me from seeing the damaged secrets in… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2014
>!
378 oldal · ISBN: 9780989450225

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Colton Donavan · Rylee Thomas · Andy Westin · Beckett 'Becks' Daniels · Haddie Montgomery


Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
K. Bromberg: Fueled

A mindenségét! Nekem végem van… Megint egy függővég?! Mindjárt írok valami értelmeset is, de jelenleg teljesen a hatása alatt vagyok… alig aludtam az éjjel… ez a sok drámázás a végén kikészített…
K. Bromberg nagyon rafináltan, rögtön a prológussal tett arról, hogy Colton Donovan minden későbbi, buta húzását megbocsássam. Ezzel egyidőben, örökre nyomott hagyott bennem. Spiderman, Batman, Superman, Ironman. Ezekre az akcióhősökre már sosem fogok úgy gondolni, mint régen. Jajj, mindjárt megint bőgök! Rylee sokáig csodálatra méltóan viselkedett, büszke voltam rá. (Miért van tele minden ilyen típusú könyv olcsó lotyókkal és miért nem tépi meg őket egyszer valaki?) Talán a vége fele bosszantott kicsit a makacssága, de én könnyen beszélek, én TUDTAM az igazságot, és ha arra a szegény kisfiúra gondoltam, megszakadt a szívem! Hosszú hangoskönyvhöz képest, egy percet sem unatkoztam. Még azt is bevallom, hogy előre borítékoltam az események alakulását, de egyszerűen nem tudott zavarni a kiszámíthatósága sem. Valahányszor Sean Crisden (Colton narrátora) megszólalt a fülemben, felragyogott a szemem. Több fejezetet is elviseltem volna a férfi szemszögéből, pedig néha kihozott a sodromból.
Méghogy „voodoo p***y!" Szerelmes vagy Te vak, megtört, egomániás gazember!!!
spoiler

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2014
3 hozzászólás
Szami81>!
K. Bromberg: Fueled

Kicsit kevesebb nyavajgas es szenvelges jot tett volna a konyvnek. Nehol mar ugy idegesitett az erzelmi kozelhuzas, hogy legszivesebben fejbe csapkodtam volna Ryliet egy felteglaval. Grrrr….
Tetszett az intenziv, szenvedelyes kapcsolat, csak mar kicsit sok volt.
De hatarozottan emelt a szinvonalon az, hogy eredetiben olvastam, mert az az a forditas, anyam… :D
Amugy nem tul sok a jobol, hogy a fohosunk gazdag, jokepu, szexisten, autoversenyzo, sajat cege van, jotekonykodik es raadasul hollywoodi hiressegek a szulei, mindketto?

6 hozzászólás
Vivuska>!
K. Bromberg: Fueled

OMG! Le se tudtam tenni a könyvet a vége felé, csak még egy fejezet, aztán mégegy… végül hajnal 1-re a végére értem. Nekem ez a rész még jobban tetszett, mint az első! Kavarogtak az érzelmeim, egyszer imádtam Coltont, aztán utáltam és szívem szerint felpofoztam volna!
Már az első oldalakon kiderül, milyen szörnyűség történt Coltonnal gyerekkorában (hát igen, sablon sztori gyerekkorában sérült szexi Adonisz…), mindemellett ott vannak a gyerekek a Házban, akik valamilyen traumát éltek át korábban, imádnivaló, ahogy Colton a gyerekekkel bánik (hiszen megérti őket).
Ami jobban tetszett még ebben a részben, hogy itt nemcsak Rylee szemszögéből olvashatjuk a történetet, hanem megismerhetjük Coltonét is.
5* és kedvenc

7 hozzászólás
Nesssy>!
K. Bromberg: Fueled

Huh…Hah…Te jó ég!
Ez egészen elképesztően jó volt! Azért külön pirospont jár, hogy Colton szemszögéből is vannak fejezetek. A befejezés kicsit odavágott, ennek eredményeként most azt érzem, hogy azonnal neki kell kezdeni a folytatásnak!
Ahogy az első részt, ezt is imádtam. Két dolgot nem értettem, de ezek feledhetők:
{{
1. A Rylee-Max szálat jobban ki lehetett volna találni. Mondjuk vezethette volna Rylee az autót, akkor érteném, hogy miért okolja magát és Max anyja is miért van rá kiakadva.
2. Rylee miért nem halgatja meg Coltont? Mindig amikor azt hittem, hogy na most már aztán tényleg…., akkor mégsem! Értem én, hogy kell a konfliktus, de ez konkrétan nettó hülyeség.}}
Crash-re fel! :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

“Colton?”

“Yeah?”

“I’m proud of you.”

Kapcsolódó szócikkek: Andy Westin · Colton Donavan
Nesssy>!

F12 is my favorite of all of my collection.
[…]
Collection?
Women have shoes. Men have cars.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Donavan · Rylee Thomas
Vivuska>!

Don’t lose yourself trying to hold onto someone who doesn’t care about losing you.

Mrs_Curran_Lennart P>!

Colton is my air in each breath. My endless tomorrow. My happily ever after.

Kapcsolódó szócikkek: Rylee Thomas
Nesssy>!

„Trying to control Colton is like trying to grab the wind. Don’t even bother…” he shakes his head “…he’s gonna fuck up, Rylee. He’s going to make a lot of mistakes and say all of the wrong things because he doesn’t know how to do anything other than what he’s been doing.”

Kapcsolódó szócikkek: Beckett 'Becks' Daniels · Colton Donavan
Nesssy>!

With Rylee though, it’s just been different from the start, from the moment she fell out of that fucking closet and into my life.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Donavan
Nesssy>!

Damn. That face is a definite work of art. You need to make sure you frame it between your legs every chance you get.

Kapcsolódó szócikkek: Haddie Montgomery
Cicu>!

I missed seeing the forest through the trees.

Kapcsolódó szócikkek: Rylee Thomas

A sorozat következő kötete

Driven sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret
Kendall Ryan: The Play Mate
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player
Jessica Sorensen: The Destiny of Violet & Luke
Alessandra Torre: Hollywood Dirt