Flirting ​with 40 3 csillagozás

K. Bromberg: Flirting with 40 K. Bromberg: Flirting with 40

An ​all new flirty, lighthearted, standalone romance by New York Times bestselling author K. Bromberg guaranteed to make you swoon.

Blakely Foxx is having one of those years.

Her divorce may have been finalized a few months ago, but her ex is already engaged to someone half her age. Her younger boss is determined to sabotage her chance at getting the promotion she rightly deserves. And to make matters worse, she’s closing in on the big 4-0. There isn’t enough wine or ice cream in the world to convince her things will turn around.

When Blakely meets Slade Henderson, she’s left wondering why an early-thirties, hotter than hell, cardiothoracic surgeon would take an interest in her.

She’s been warned that he’ll break her heart, but she’s willing to take the chance. Not only is he helping her get that promotion, but in the process, he’s encouraging her to find the parts of herself she’s lost over the past few years.

Slade shows her that good guys… (tovább)

>!
276 oldal · ASIN: B089T8816D
>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781942832270

Kiemelt értékelések

Naiva P>!
K. Bromberg: Flirting with 40

Írhatnám ugyan, hogy a fülszöveg volt az, ami először felkeltette a figyelmemet a könyvvel kapcsolatban, de az mekkora hazugság lenne! Természetesen a borító volt az. Nehéz egy ilyen covert figyelmen kívül hagyni. Túl tökéletes ahhoz, hogy igaz legyen. Akárcsak a könyv férfi főhőse Slade, aki 31 éves, szívsebész és úgy néz ki, mint a borítón látható modell. Szóval túl sok a jóbol. Mindenesetre nagyon élveztem a könyvet. Nem először olvastam K. Bromberg-től. Így tudom, hogy ez a könyve a könnyedebb, jobb humorúak kategóriájába tartozik. Egy könnyedebb, de mégis szerethető történetet írt egy már fiatalnak nem nevezhető nőről (Blakely már 39 éves), aki tele van önbizalomhiánnyal és komplexusokkal.
17 év rosszul sikerült házasság után nem is csodáltam szegényt. Az írónő hozzárendelt egy tökéletes, jóval fiatalabb férfit (jaaa, hogy így könnyű!), de az eredmény nem is lett rossz. Pedig az elején húztam a számat. Ez a könyv inkább arról szól, hogy mindenkinek jár egy második esély, hogy boldogabb lehessen.

18 hozzászólás
zuna19 >!
K. Bromberg: Flirting with 40

@Naiva olvasta a könyvet pár napja és mi tagadás megfogott a borítója. Gondoltam ránézek én is, hogy miről szól. A fülszövege nagyon megtetszett és rögtön megnéztem, hogy el tudom e olvasni a könyvet. Szerencsére igen, neki tudtam kezdeni.
Kicsit többet vártam a sztoritól és a karakterektől. Szerethetőek mi tagadás, de a kémia szerintem nem működött annyira mint ahogy működhetett volna.
Semmi extra nincs benne.
Slade viszont maximálisan imádni való. Egyedül vele vagyok megelégedve teljesen.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

“I’ll always get mine in the end . . . it’s the journey to get you there that makes mine all that much more enjoyable.

Naiva P>!

Feeling is something that is fed by insecurities, knowing is something that is backed by facts.

Naiva P>!

No, that isn’t what I mean. You know I have faith in you, but women pay attention to men. They’d all be vying for a scrap of his attention while he’s too busy doting on you. Then they’ll wonder what you have that he sees but they don’t, and then”—she throws her hands up—“voilà. They fall in line, and you become the one everyone wants to be.


Hasonló könyvek címkék alapján

Maya Banks: Forged in Steele
Amy Harmon: From Sand and Ash
Jewel E. Ann: Perfectly Adequate
Tracy Brogan: Crazy Little Thing
A. L. Jackson: Follow Me Back
Kennedy Fox: Needing Him
Lisa Kleypas: Hello Stranger
Marie Force: How Much I Feel
Penelope Ward – Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You
Claire Contreras: Kaleidoscope Hearts