Faking ​It – Megjátszott szerelem 67 csillagozás

K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Milyen szerelmet érdemelsz?

Zane Phillips összetévesztett azzal, aki a kutyáját szokta sétáltatni. Nem is kéne, hogy meglepjen, hogy egy férfi, akinek az öltönye is többe kerül, mint nekem egyhavi lakbérem, azt feltételezte, hogy az ő szolgálatára vagyok ott.

Hogy mi ebben a jó? Az, hogy rendesen helyre tettem. És mi a rossz?
Az, hogy lekéstem miatta az állásinterjúmat.

Aztán kiderült róla, hogy egy kőgazdag ausztrál vállalkozó, és hogy ki akar engesztelni, amiért elszúrta nekem azt az interjút. Igen, szédítően jó pasi, ugyanakkor egy arrogáns seggfej is…

Úgyhogy kösz, de nem kérek belőle.

Végül miért szelem át keresztbe-kasul az országot – és miért osztozom az ágyon – azzal a fickóval, akit ki nem állhatok? És miért izzik fel közöttünk a szenvedély?

Ha nem vigyázok, még a végén tényleg elhiszem, hogy a tündérmesék valóra válhatnak?

Kapcsolj ki és töltődj fel hőseink történetével!

Eredeti megjelenés éve: 2019

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635619030 · Fordította: Farkas János
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
376 oldal · ISBN: 9789635619047 · Fordította: Farkas János
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
376 oldal · ISBN: 9789635619054 · Fordította: Farkas János

Kedvencelte 9

Most olvassa 13

Várólistára tette 125

Kívánságlistára tette 150

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Nixii P>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Ez egy szórakoztató, aranyos, sok helyen vicces, ugyanakkor perzselően heves történet, mégis tucat könyvnek éreztem. Nem volt benne semmi újdonság, nem rágtam le miatta a körmöm izgalmamban. Zane és Harlow szeretnivaló karakterek voltak, mindkettejüknek megvolt a saját defektjük, ami végigkísérte őket a történeten. Ahogy lenni szokott, elénk lett tárva két szereplő, akik ki nem állhatják egymást, majd bumm, be lettek tuszkolva egy igencsak félreérthető helyzetbe és el is kezdett alakulni közöttük a kémia, ahogy annak lennie kell. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen van mikor az embernek csupán ilyen egyszerű történetekre van szüksége. Tökéletesen kikapcsolt, számomra egyszer élvezhető történet volt.

4 hozzászólás
pinkprincessreads>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Könnyed, üde, imádnivaló történet.

A 2022-es évet egy igazán jó könyvvel szerettem volna elkezdeni, így a Faking it-re esett a választásom, amit totál átgondolatlanul, csakis a borítója alapján vásároltam meg. Bizony bizony, elég felelőtlen döntés így vásárolni, de kivételesen nagyon jól jártam, ugyanis a könyv belülről is annyira klassz, mint kívülről.

A kádban csücsülő félisten (aki a történetben sose csücsül a kádban) nem más, mint Zane Phillips. Az írónő ezzel a névvel és az általa megálmodott külsővel nem is tudta volna jobban elrabolni a szívemet mindaddig, míg ki nem derült eme gyöngyszemről, hogy egy világi tahó. És itt most kicsit sem túlzok az a legnagyobb baj. Még nekem is sok volt, pedig szeretem az ilyen karaktereket. Na, de térjünk vissza történetre. Harlow egy szerencsétlen véletlen során fut bele Zanebe, amitől kezdve élete totálisan a feje tetejére áll. Nem elég, hogy elkésik egy igazán fontos állásinterjújáról, még a kedvenc cipőjének a sarka is kitörik és ha ez nem lenne elég, Zane is totálisan felidegesíti. A köztük lévő adok-kapok egyre jobban kezd elfajulni, aminek következtében jó hosszú időre össze lesznek zárva.

Képesek lesznek vajon megmaradni egymás mellett anélkül, hogy megfojtanák a másikat? Miért is lesznek egyáltalán összezárva? Milyen kalandok várnak rájuk az együtt töltött idő során? Zane tényleg annyira elviselhetetlen, mint ahogy elsőre tűnik? Harlowhoz visszavándorol vajon a szerencse a munka és a cipők terén?

Igazán üdítő volt végre egy olyan történetet olvasni, ami könnyed, vicces, de mégis hordoz magában némi mondanivalót. Persze, azért ez a könyv sem hibátlan, ugyanis néhol azt éreztem, hogy a személyiségben megfigyelhető változások nem voltak egyensúlyban a karakterek valós viselkedésével. Ettől függetlenül viszont ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el ezt a történetet, ha egy könnyed, laza kikapcsolódásra vágyik.

Ács_Milán>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Ha a regény borítóját kellene értékelni, akkor azt mondanám, hogy az idei év egyik, de lehet, hogy a legjobb borítóját tartom a kezemben, amit olvastam.
A történetről ezt már sajnos nem tudom elmondani.

Az írónő nem volt ismeretlen előttem, mert a Szükség-trilógiát már olvastam és nagyon szerettem. Talán ezért is voltak a megszokottól nagyobb elvárásaim ezzel a regénnyel kapcsolatban.

A történet eleje jól indult, viszont egy idő után alábbhagyott a lelkesedésem és az érdeklődésem. Köszönhető ez talán annak, hogy semmi kimagasló nem volt ebben a sztoriban. Egy elég langyos romantikus/erotikus történet volt csupán.

A főszereplők sem hagytak bennem mély nyomokat.
Zane Phillips… tökéletes névválasztás, mert már a neve is eléggé megmozgatja szerintem a női nem képviselőinek fantáziáját. Az elején hozta is a szokásos seggfej, rosszfiús stílust, de hiányzott belőle az a plusz, amitől igazán jó karakter lehetett volna.

Harlow karaktere pedig számomra amolyan egy tucat volt. Zane-hez hasonlóan belőle is hiányzott az, amitől esetleg a felejthetetlen szereplők kategóriába sorolhattam volna.

Maga a történet elég egyszerű, bonyodalmaktól mentes, nulla meglepetés vagy csavar.
Az epilógus is előre borítékolható volt, meglepetést nem tudott okozni, hozta az elvárt befejezést.

Borcsy P>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Nagyon szeretem az írónő Szükség trilógiáját, azért olvastam el azt a könyvet is.
Aranyos, kiszámítható történet. Szórakoztató love story. Harlow és Zane aranyosak együtt.
Hiányoltan a drámát belőle.
Ezért 4 csillagot adok neki.

pufivipi>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Megjátszhatnám magam, hogy nem tetszett, de nem fogom, mert ez oltári jó volt. Letehetetlen. Harlow kedvenc női karakter lett (ritka nálam), mint a forgószél söpör végig-mindenkit magába bolondít, még a szerelemnek kőkeményen ellenálló Zane -t is. Eszméletlen jól játszották a szerepeiket- már az elején egymást sodorták a hazugságok hazugságaiba, sőt az egész kapcsolatuk arra épül-mégis sziklaszilárd alapokat kap.
Szórakoztat, perzsel és teljesen lángra lobbant!

Ani249>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Szórakoztató, gyorsan olvasható történet. a két főszereplő közt csak úgy szikrázik a levegő, először az ellenszenvtől, aztán megérkezett a kémia, és végül az újabb szikrázás már a szerelem. Igen, lehet, hogy sablonos, de mégis jókat lehet nevetni rajta, főleg, hogy Harlow nem egy megszokott női főszereplő. off

bemese05>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Nagyon szerettem Bromberg Szükség trilógiáját, emiatt nagyon vártam már a következő könyvét is. Engem már a borítóval megfogott, imádom a színeit és a pasi sem csúnya… :D Könnyed kis sztori volt, semmi dráma. Jó volt olvasni :) Kedveltem Harlowt, szimpatikus csajszi. Tetszett, h ami a szívén az a száján is. Jó volt végigkövetni ahogy a nagyképű Zaneből érző pasi lesz. Szerettem őket együtt :)

abbywinter I>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Bajban vagyok ezzel a könyvvel. Eleinte kicsit vontatottnak éreztem, mondjuk, nem is számítottam csavaros történetre. Nem is lett az, viszont a végére, valahogy jobban megkedveltem a helyzetet, a karaktereket.
Aranyos páros voltak, bár nekem néha sok volt a húzd meg-ereszd meg.
Azért egy olvasást megért, de nem valószínű, hogy újrázás lesz belőle.

schalby P>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Jól olvasható kicsit klisés de nagyszerű történet. Tetszettek a szereplők, egyszerű kicsi bonyodalommal a végén. Néha azért fejbe vágtam volna a szereplőket de ettől függetlenül pont összeillenk. Viszont a borítót nem értem, egy pasi a fürdőkádban nem mondom jól néz ki de a történet szempontjából nekem sehová sem illik.

papramona>!
K. Bromberg: Faking It – Megjátszott szerelem

Főhősnőnk kicsit szétszórt, nagyszájú és persze jó nő. Főhősünk nőcsábász hírében áll, gazdag, tökéletes, kicsit beképzelt. A történet klisékkel van tele. Hogy miért adtam 5 csillagot? Mert abszolút nem kellett gondolkodni rajta, egészen vicces is volt és aki épp erre vágyik annak tökéletes olvasmány. Ami kifejezetten tetszett, hogy nem volt dráma benne. :) A könyv végére már cukorsüveghegyen is túl járt a mi Hamupipőkénk a herceggel.
A kedvenc szereplőm egyértelműen Robert, ő adta az egyetlen csavart a végén történetben ami engem váratlanul ért; és valamiért Kostast is kedveltem, ő izgalmasabb karakternek tűnik.


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Néha a legjobb dolgok az életben teljesen váratlanul történnek velünk.

Nixii P>!

– Nem tűnsz olyan nőnek, aki arra várna, hogy valaki megmentse. Szerintem te világéletedben jól elboldogultál egyedül.
Szavainak elismerő hangsúlya arra utal, hogy dicséretnek szánta a válaszát. Mélyen legbelül azonban elutasítom ezt, és ellenkezni akarok, és azt bizonygatni, hogy igenis rendben van, ha egy férfi gondoskodni akar egy nőről, bármilyen erős is legyen az a nő. Meg akarom mondani neki, hogy mindenki arra vágyik, hogy szeressék, és vigyázzanak rá, függetlenül attól, hogy ki mennyire erős.

181. oldal; 22. fejezet (Harlow)

Nixii P>!

– Néha azok lobbantják lángra a szíved, akikre a legdühösebb vagy.

38. oldal; 6. fejezet (Harlow)

Nixii P>!

– Beleraktam pár óvszert a bőröndödbe, mija.
– Jézusom, anyám! Mi történt azzal az elmélettel, hogy tarts egy aszpirint a térded között? – kérdezem.
– Időnként rá kell térned az élvezetek ösvényére!

91. oldal; 12. fejezet (Harlow)

f_fancsu>!

Van valami abban, ahogy Zane, ez a befolyásos üzletember melegítőben ül, és egy Scooby Doo-s színezőt színez, amitől elolvad a szívem.

295. oldal

SZaBiSa P>!

Ne hagyd, hogy a büszkeséged elhomályosítsa a józan ítélőképességedet.

bemese05>!

– Elmész, és…
– Nem megyek!
– …és adok egy aszpirint, hogy szorítsd a két térded közé, nehogy a csúnya és gonosz üzelmei áldozatává válj!
A felharsanó nevetésem betölti a nappalit.
– Anyu, egy egész üveget megtölthetnék azzal a sok aszpirinnel, amit eddig leejtettem! – Lebukom, ahogy felém suhint, és nevetve hanyatlok vissza a párnákra.

41. oldal

Nedi P>!

– Legyél velem türelmes, rendben? Nagyon új még nekem ez az egész. Ismeretlen vizekre evezek, ami halálra rémiszt, de annak a lehetősége, hogy ne legyünk együtt, tízszer annyira rémisztő. Biztos követek el majd hibákat, és elszúrok ezt-azt, de rendületlenül fogok evezni, ha tudom, hogy te ott vársz rám jutalomból a túlsó parton. ♥

bemese05>!

– Egy rendes férfi tudja, hogyan bánjon egy nővel, aki a gyenge pillanatát éli meg. Meghallgatja, és megpróbálja megérteni őt. Aztán amikor elmúlik a pillanat, úgy csinál, mintha sosem látta volna gyengének a nőt, hogy az megőrizhesse a méltóságát, még ha ő úgy is érzi, hogy elvesztette azt. Ilyen embert keress magadnak! És titokban úgy érzem, ilyen ember ez a Zane Phillips is.

288. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: A vetélytárs
Vi Keeland: A beosztott
Emma Chase: A tested védelmében
Penelope Bloom: Her Cherry – Megnyalnám