Faking ​It 5 csillagozás

K. Bromberg: Faking It

Faking ​it never felt so good in this red-hot new standalone by New York Times bestselling author K. Bromberg*.*

Zane Phillips mistook me for his dog walker. It shouldn’t surprise me that the man with a suit more expensive than my rent would assume that I was there to serve him. The positive? I put him in his place. The negative? I missed my job interview because of it.

Now I find out he’s a rich Australian entrepreneur, and he wants to make up for tanking my interview. Yes, he’s impossibly hot – but he’s also an arrogant jackass—so . . . no thanks.

But after a little white lie I tell spirals out of control, I’m somehow offered the chance to play Zane’s girlfriend to help promote his new dating website – and the best part? He can’t say no because he’ll get caught in his lie too.

Little did I know this would entail sharing a tour bus with him for the next few months. The fact that the bus has just one bed isn’t the most ideal of circumstances, but… (tovább)

>!
288 oldal · ISBN: 9781942832188
>!
288 oldal · ASIN: B07HBB228D

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

pinkprincessreads>!
K. Bromberg: Faking It

Könnyed, üde, imádnivaló történet.

A 2022-es évet egy igazán jó könyvvel szerettem volna elkezdeni, így a Faking it-re esett a választásom, amit totál átgondolatlanul, csakis a borítója alapján vásároltam meg. Bizony bizony, elég felelőtlen döntés így vásárolni, de kivételesen nagyon jól jártam, ugyanis a könyv belülről is annyira klassz, mint kívülről.

A kádban csücsülő félisten (aki a történetben sose csücsül a kádban) nem más, mint Zane Phillips. Az írónő ezzel a névvel és az általa megálmodott külsővel nem is tudta volna jobban elrabolni a szívemet mindaddig, míg ki nem derült eme gyöngyszemről, hogy egy világi tahó. És itt most kicsit sem túlzok az a legnagyobb baj. Még nekem is sok volt, pedig szeretem az ilyen karaktereket. Na, de térjünk vissza történetre. Harlow egy szerencsétlen véletlen során fut bele Zanebe, amitől kezdve élete totálisan a feje tetejére áll. Nem elég, hogy elkésik egy igazán fontos állásinterjújáról, még a kedvenc cipőjének a sarka is kitörik és ha ez nem lenne elég, Zane is totálisan felidegesíti. A köztük lévő adok-kapok egyre jobban kezd elfajulni, aminek következtében jó hosszú időre össze lesznek zárva.

Képesek lesznek vajon megmaradni egymás mellett anélkül, hogy megfojtanák a másikat? Miért is lesznek egyáltalán összezárva? Milyen kalandok várnak rájuk az együtt töltött idő során? Zane tényleg annyira elviselhetetlen, mint ahogy elsőre tűnik? Harlowhoz visszavándorol vajon a szerencse a munka és a cipők terén?

Igazán üdítő volt végre egy olyan történetet olvasni, ami könnyed, vicces, de mégis hordoz magában némi mondanivalót. Persze, azért ez a könyv sem hibátlan, ugyanis néhol azt éreztem, hogy a személyiségben megfigyelhető változások nem voltak egyensúlyban a karakterek valós viselkedésével. Ettől függetlenül viszont ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el ezt a történetet, ha egy könnyed, laza kikapcsolódásra vágyik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Leigh James: Escorting the Actress
Elle Kennedy: The Risk
Kristen Callihan: Managed
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Vi Keeland: We Shouldn't
R. S. Grey: Not So Nice Guy
Vi Keeland: All Grown Up