Crashed (Driven 3.) 11 csillagozás

K. Bromberg: Crashed K. Bromberg: Crashed K. Bromberg: Crashed

When ​life crashes down around us, how hard are we willing to fight for the one thing we can’t live without, each other?

Life is full of moments.
Big moments.
Little moments.
And none of them are inconsequential.
Every single moment prepares you for that one instance that defines your life. You must overcome all your fears, confront the demons that chase you, and cleanse the poison that clings to your soul or you risk the chance of losing everything.

Mine started the minute Rylee fell out of that damn storage closet. She made me feel. Made me whole when all I thought I could ever be was incomplete. Became the lifeline I never knew I needed. Hell yes, she’s worth the fight…but how do you fight for someone you know you don’t deserve?

Love is full of ups and downs.
Heart stopping highs.
Soul shattering lows.
And none of them are insignificant.
Love is a racecourse of unexpected… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
350 oldal · ASIN: B00HG05AZC
>!
456 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780989450256

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Colton Donavan · Rylee Thomas · Haddie Montgomery


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
K. Bromberg: Crashed

Hát ez igazi érzelmi hullámvasutazás volt. A könyv nagyobbik fele tiszta dráma, könny és szenvedés. Az a kis dög Tawny is bekavart rendesen. Persze a boldog befejezés várható volt, de nem volt könnyű eljutni odáig. Ry nagyon erős női szereplő. Aranyszíve van, fantasztikusan bánik a gyerekekkel. Igazi támasza Coltonnak is. Az ACE jelentésén jót nevettem. Most egyébként kevesebb szexet és több történést kaptunk.

10 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
K. Bromberg: Crashed

Úgy érzem magam, ahogy a második rész után: Lenyűgözve. Kikészülve. Letaglózva.
K. Bromberg mindent bevetett, amit az ehhez hasonló regényekben megszoktam, nekem mégis tátva maradt a szám. Olyan volt, mintha Colton és Rylee törékeny kapcsolatát minden létező irányból támadták volna. A sajtó, Tawny, spoiler és a sors sem kegyelmezett. A vérnyomásom végig az egekben volt! Colton nehezen viselte a kiszolgáltatottságot, pedig az még csak az első akadály volt a nehézségek sorában. Felsorolhatatlanul sok, felejthetetlen jelenet és párbeszéd megragadt az emlékezetemben. Andy buzdító szavai melengették a szívemet és valahányszor Colton megzuhant, Becks is mindig próbált segíteni. Ha nagyon kötözködős kedvemben lennék, akkor Colton gyakori elpityeredését az utolsó fejezetekben szóvá tehetném, de nem fogom! Szép, kerek lezárást kapott a páros. Nem tudom, hogy a kiegészítő kötet és a folytatás mit tartogat, de ki fogom deríteni! :DDD

3 hozzászólás
>!
Szami81
K. Bromberg: Crashed

Igen, igen, igen!! Igy kell egy konyvet megirni! Minden megvolt benne, amit az elso ket kotetbol hianyoltam – porognek az esemenyek, igazi erzelmi hullamvasut, mellette sok humor, mosolygas, siras. Mar csak azt kerdezem, hogy ha ilyet is tud irni az irono, akkor mi a turo volt az elso ket reszben az a vegtelenitett szenvelgos borzalom??
Mindenkit megszerettem a vegere, Rylee, Ace, Haddie, Becks, Andy….ilyen se surun fordul elo velem!
A vege fele kicsit tul hollywoodi rozsaszin volt az en izlesemnek, de a be-beszurkalt humor megmentette, hogy nyaltenger legyen.
Akinek tetszett, vegye elo Jodie Ellen Malpas konyveit is ;)

>!
Nesssy
K. Bromberg: Crashed

Az előző két rész után nem okozott meglepetést, 5*-os könyv. Egy párszor komolyan megdőbbentem a történet alakulásán, együtt nevettem és sírtam Rylee-val – ez utóbbit persze jóval kevesebbet, mint ő, mert mint az előző részekben, itt is vagy bánatában, vagy örömében, de szinte folyamatosan könnyezik.
spoiler

>!
Vivuska
K. Bromberg: Crashed

Mostanában a legtöbb sorozattal úgy járok, hogy a harmadik rész tetszik a legjobban. Hamar a végére értem, olvastatta magát. A végén egy igazán 'édes' történet lett belőle. The perfect happily ever after!
Szintén váltott nézőpontú a könyv, Colton szemszöge általában akkor jelenik meg mikor valami sorsfordító történik. Talán ezért tetszett a második és harmadik könyv jobban az elsőnél, nagyon jó hogy olvashatjuk Colton belső vívódását, gondolatait, érzéseit. Szinte rá se lehet ismerni az első könyvben megjelent arrogáns playboyra. Colton megnyílik, imádnivalóan romantikus dolgokat mond és tesz (főleg a végén :) ), holott ő állította, hogy a romantika nem az asztala.
5 * és kedvenc
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.com/2018/09/crashe…


Népszerű idézetek

>!
Szilvi00 P

Don’t you know what’s best for me is you, Colton? Every single part of you. The stubborn, the wild and reckless, the fun loving, the serious, and even the broken parts of you (…)

>!
Szilvi00 P

Relationships aren’t easy. They’re hard and can be brutal at times … but those are the times you learn the most about yourself.

>!
ayachii

Hurting is feeling and feeling is living, and isn't it good to be alive?

>!
Cicu

Sometimes hope is the most powerful medicine of all.

>!
ayachii

„Every sinner needs a saint to balance them out.”

>!
Nesssy

Because sometimes baggage can be a powerful thing and love just isn’t enough to overcome it.

Kapcsolódó szócikkek: Rylee Thomas
>!
Nesssy

Compromising choices, preferences, and wants to be in a relationship are one thing, compromising who you are—the things ingrained in you, your beliefs, and your morals—are non-negotiable.

Kapcsolódó szócikkek: Rylee Thomas
>!
Cicu

I don’t fucking deserve her. Sinner and saint. My caution to her motherfucking checkered flag. And as much as I know this—as much as my fucking chest hurts with each breath because of this—she’s the only thing I see. The only one I want. My fucking Rylee.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Donavan
>!
Vivuska

Life isn’t about how you survive the storm, but rather how you dance in the rain.

>!
Vivuska

I want to be your motherfucking checkered flag, Rylee. Your pace car to lead you through tough times, your pit stop when you need a break, your start line, your finish line, your goddamn victory lane.

Kapcsolódó szócikkek: Colton Donavan

A sorozat következő kötete

Driven sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Penelope Ward: Jake Undone
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player
Penelope Douglas: Until You
Jay Crownover: Rule (angol)
L. J. Shen: Vicious
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever