Heri ​Kókler és a fáraó átka (Heri Kókler 7.) 19 csillagozás

K. B. Rottring: Heri Kókler és a fáraó átka

Heri Kókler, a világ többszörös megmentője, minden erejét megfeszítve rángatta a pórázt, amelynek az egyik végén a fenevad, a másik végén pedig ő morgott. Arca eltorzult, szemüvege elkerekedett, a homlokára kötözött villám alakú sebhely pedig lüktetni kezdett a viszkető fájdalomtól, mert a nem mindennapi melegben tett erőfeszítéstől megizzadt és teljesen bepállott a bőre. A lánc végén a mágikus teremtmény, a Szfingsz vergődött. Kőkemény ellenfél volt, fogatlan szájával még mindig vadul harapta a csalétekül felkínált gumicsontot. A díszletként szolgáló piramisok fölött, sivatagi vihar tombolt, amely döbbenetes gyorsasággal közeledett. Heri Kókler begyakorolt mozdulattal megdörzsölte akezében szorongatott Szent Ebonitrudat, hogy delejes erejű mágiát gyakoroljon erre a makacs vadállatra. Érezte, hogy nincs sok ideje. Tudta, néhány oldalon belül meg kell szereznie a Fáraó Átkát, különben megint vége lesz a világnak.

Excalibur, 2012
ISBN: 9786155082214
Excalibur, 2006
Első Magyar, Budapest, 2005

Farkas_Dóra>!
K. B. Rottring: Heri Kókler és a fáraó átka

Elég idétlen dolgok vannak benne. De jó értelemben. Nem hiszem, hogy maradandó nyomot fog bennem hagyni, de nem bántam meg, hogy elolvastam.

lena91>!
K. B. Rottring: Heri Kókler és a fáraó átka

Na ezek azok a könyvek amiket mindenki utál. Lena91 pedig majd leesik a székről úgy jelentkezik, hogy ő márpedig igenis szereti őket:)
Tudom hogy bugyuták, elismerem, de néha olyan jól esik egy kicsit agyilag leépülni egy-egy könyv olvasása közben:)

Heri Kókler sorozat · Összehasonlítás