Forever ​Wild (The Simple Wild 2,5.) 12 csillagozás

K. A. Tucker: Forever Wild K. A. Tucker: Forever Wild

From the international bestselling author of The Simple Wild comes Forever Wild, a novella that continues the story of Calla's journey to the Alaskan wild and a life she never imagined for herself.

The holiday season is upon Calla and Jonah, and with the mistletoe and gingerbread comes plenty of family drama. Jonah is bracing himself for two weeks with a stepfather he loathes, and while Calla is looking forward to her mother and Simon's arrival, she dreads the continued pressure to set a date for their wedding … in Toronto.
Add in one bullheaded neighbor's unintentional meddling and another cantankerous neighbor's own family strife, and Christmas in Trapper's Crossing will be anything but simple.

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
ASIN: B092RJ51K5 · Felolvasta: Rebekkah Ross
>!
160 oldal · ASIN: B089QRFSX8
>!
146 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781777202736

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Calla Fletcher


Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
K. A. Tucker: Forever Wild

Calla és Jonah karácsonyi novellája nemcsak ünnepi hangulatot varázsolt a szívembe, hanem olyan búcsúban részesített, amiről csak álmodni mertem. Itt volt mindenki, aki fontos szerepet játszott a fiatal pár életében. Karácsonyi és spoiler készülődés mellett, kis családi dráma, valamint aggodalom után, minden szépen a helyére került. Roy szála nagyon jó érzésekkel töltött el. Mindenki megérdemel egy második esélyt, szerintem elegett vezeklett a férfi.
Az epilógust megkönnyeztem, majd rögtön felcsillant a szemem, amikor megláttam, hogy az írónő sem tud végleg elbúcsúzni Alaszkától. Dr. Marie Lehr történetével fogja folytatni a sorozatot.

>!
160 oldal · ASIN: B089QRFSX8
5 hozzászólás
B_Kittina P>!
K. A. Tucker: Forever Wild

Karácsonyi kirucannás Alaszkába júliusban?
Naná! Főleg, ha Calla és Johan az útitárs ebben.
Időközbne rájöttem, hogy szeretem azt ahogy Tucker ír.
Egyszerűen nem lehet megunni ezt a sorozatot, annyira jót tett a kis lelkemnek eddig ez a sorozat. Hiányozni fognak, de remélem felbukkannak a következő részben :)

Remélem ezt a részt is kiadják magyarul! off

>!
160 oldal · ASIN: B089QRFSX8
3 hozzászólás
felícia97>!
K. A. Tucker: Forever Wild

Tömör gyönyör! ♥ Ez volt ez a novella minden kétséget kizáróan. Hiába múlt el karácsony visszacsöppentem egyenesen a közepébe a decemberi behavazott Alaszkában,Calla és Jonah közös kis fészkébe,közben pedig párosunk teljes gőzzel készült az ünnepekre és a rokonok fogadására.Csoda hát hogy ezt is imádtam? Tucker újra bizonyította,hogy rengeteg potenciál van ebben a történetben,új és megszokott szereplőkkel együtt,és ahogy kellett az a második rész,úgy kellett ez a plusz novella is,a folyton folyvást többre éhező lelkemnek.Téli Alaszka,különc de imádnivaló szomszédok,karácsonyi készülődés,rokon látogatás és persze ahogy megszokhattuk sok galiba,mert ami a szerelmeseink életét illeti az továbbra is minden csak nem unalmas. :) Pláne, hogy még egy különleges spoiler is sikerült tető alá hozni a zajos és élettel teli karácsony mellé.Még több romantikus és vicces jelenet Calla-val és Jonah-val,nem egyszer fogtam is a hasam a nevetéstől. Muriel a minden lében kanál és családja még mindig zseniális,nem beszélve a tüskés és évek óta vezeklő remete Roy-ról,aki annyi év után végre feloldozást kap hála Calla szorgoskodásának.Végtelenül boldoggá tett az ő szálának fordulata a történetben,mert én is hiszek abban,hogy mindenki megérdemel egy második esélyt aki készen áll változtatni a hibáin.Mindemellett megismerjük Jonah édesanyját és mogorva nevelő apját,de Calla családja is további aktív szerephez jut ennek a kis bónusz bepillantásnak a lapjain.Ha pedig valaki hiányolta volna az izgalmakat a családi civakodások mellett,azoknak karácsony estéjére az írónő szolgáltat még kellő aggodalmat,hogy felrázzon bennünket és ne lustuljunk el a sok jó közepette. A könyvecske vége pont az amire vágyunk,ehhez hozzáadva pedig az epilógust és az utolsó mondatokat,azt hiszem nem lehet okom a panaszra. Azért pár pillanatot a befejezésnél majdnem megkönnyeztem(valahányszor Wren szóba került) de ahogy tartja a mondás is csak az hal meg,akit elfelejtenek és örökké él akire emlékeznek,itt pedig az utóbbi az érvényes.Úgy olvastam még volna tovább a végtelenségig,azt kívántam ne érjen véget ez a varázslat, ami a könyv lapjain kibontakozott,de talán nem kell még búcsúznom,tudva hogy Marie az állatorvos önálló kötet kap.Bevallom furcsa lesz róla olvasni,főleg hogy eddig bizonyos okok miatt nem volt a szívem csücske,de az ő szemszögéből nézve majd a dolgokat remélem ez változik .Mindenesetre rengeteg lehetőséget látok a történetében,főleg ha köze lesz ahhoz a szánhúzó kutya tenyésztőhöz akiről korábban szó esett. :) Várom kíváncsian.Aztán ki tudja lehet az írónő,megszánja szegény elnyomott Toby-t is,hogy további történetekkel szórakoztasson minket Alaszkáról! ;)

hiviki P>!
K. A. Tucker: Forever Wild

Méltó kis befejezése volt Calla és Jonah történet szálának, és kellőképpen meghozta a karácsonyi hangulatom így augusztus végén :D
Szerettem róluk olvasni, és minden mellékszereplőről. Örülök, hogy elém került ez a történet.
Marie kevésbé lopta be egyelőre magát a szívembe, de kíváncsian várom az ő történetét, és remélem előkerülnek benne a már megismert szereplők. :)


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

I promise, this Christmas will be perfect.

Kapcsolódó szócikkek: Calla Fletcher
Szilvi00 P>!

Astrid did say she wanted to celebrate, Norwegian style. Apparently “Norwegian style” means trashing my kitchen.

Szilvi00 P>!

[…] it’s Jonah’s fearless confidence that makes my blood race.
His unwavering loyalty that makes me search for him in every room.
His untamed passion that makes me weak at the knees.
It’s everything – inside and out, good and bad – that makes up this wild man’s heart.


A sorozat következő kötete

The Simple Wild sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Mariana Zapata: The Wall of Winnipeg and Me
Kerstin Gier: A Castle in the Clouds
Penelope Ward: Gentleman Nine
Abby Jimenez: Life's Too Short
Jessica Park: Flat-Out Matt
Marni Bates: Decked with Holly
Jenny Colgan: Christmas at the Cupcake Café
Zoe Sugg: Girl Online (angol)
Rachel Cohn – David Levithan: Dash and Lily's Book of Dares
Debbie Macomber: Merry and Bright