Ajánljuk mindazoknak, akik nem tudnak betelni a kis amerikai süteményekkel. A könyvben eredeti amerikai öntetek és mázak leírása, valamint egy praktikus lista található, melyből megtudhatjuk, melyik alapanyag mivel helyettesíthető, ha éppen nincs kéznél. Az áttekinthető receptmutatóból egy szempillantás alatt megállapíthatjuk az étel legfontosabb tulajdonságait. Minden recepthez részletes és könnyen érthető leírás tartozik.
Muffin 7 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa
Enciklopédia 4

Kiemelt értékelések
Népszerű idézetek
Sippancs P>!








A muffinsütés alapszabálya a következő: a száraz (pl. liszt, sütőpor) és a nedves (pl. tojás, tej) hozzávalókat két külön tálban keverjük össze. Ezután a száraz és nedves keveréket úgy dolgozzuk össze, hogy a száraz hozzávalók teljesen átvegyék a nedvességet, de a tészta az egyéb hozzávalókkal darabos maradjon.
40. oldal
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség 99% ·
Összehasonlítás - Péter Jánosné: Süteményeskönyv 95% ·
Összehasonlítás - Fiona Patchett: Nagy sütiskönyv gyerekeknek ·
Összehasonlítás - Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv 92% ·
Összehasonlítás - Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened ·
Összehasonlítás - Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek ·
Összehasonlítás - Christa Schmedes: Karácsonyi sütemények ·
Összehasonlítás - Márk Szonja: Édesem süteményei ·
Összehasonlítás - Elek Mária: Aprósütemények ·
Összehasonlítás