Muffin 10 csillagozás

Jutta Renz: Muffin

Ajánljuk mindazoknak, akik nem tudnak betelni a kis amerikai süteményekkel. A könyvben eredeti amerikai öntetek és mázak leírása, valamint egy praktikus lista található, melyből megtudhatjuk, melyik alapanyag mivel helyettesíthető, ha éppen nincs kéznél. Az áttekinthető receptmutatóból egy szempillantás alatt megállapíthatjuk az étel legfontosabb tulajdonságait. Minden recepthez részletes és könnyen érthető leírás tartozik.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2008
64 oldal · puhatáblás · ISBN: 9636841047 · Fordította: Sámoly Emília
>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2003
64 oldal · ISBN: 9636841047 · Fordította: Sámoly Emilia

Enciklopédia 4


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
Jutta Renz: Muffin

Kb. 15 éve megvan ez a füzetke. Mondhatni nem nagy durranás, de 15 éve használom az alap muffinreceptjét teljesen hibátlanul. Néhányat a többi közül is kipróbáltam, de ha csak az alaprecept miatt vettem volna meg, úgy is megérte volna. Szép, színes, érthető.

Cs_N_Kinga P>!
Jutta Renz: Muffin

Ez a kis kötet már régen a tulajdonomban volt, de valahogy kimaradt eddig. A receptek izgalmasnak és egyszerűnek tűnnek. Tetszik, hogy le van írva, mivel mit kell/lehet helyettesíteni még úgy is, ha valaki erre vagy arra allergiás. A díszítés is le van írva, és ami még jó hogy a recept alatt ott van, mennyire egyszerű vagy sem és mennyire időigényes.
Szóval ez egy jó könyv. Csak rövid:)
https://www.youtube.com/live/JyCng0mmg2w

Dorabella>!
Jutta Renz: Muffin

Jól leírt, könnyen és gyorsan elkészíthető muffinreceptek gyönyörű képekkel. Az elején édes, a vége felé sós muffinok vannak, az utolsó fejezet pedig a cukormázakról, díszítésről szól.

Sippancs P>!
Jutta Renz: Muffin

A könyv összesen 45 db muffinreceptet és a díszítéshez szükséges mázak, illetve dekorációk elkészítését tartalmazza, csodaszép és ínycsiklandó képekkel illusztrálva.
A receptek részletesek és könnyen érthetőek, egy kezdő kukta is jól boldogul velük.


Népszerű idézetek

Sippancs P>!

A muffinsütés alapszabálya a következő: a száraz (pl. liszt, sütőpor) és a nedves (pl. tojás, tej) hozzávalókat két külön tálban keverjük össze. Ezután a száraz és nedves keveréket úgy dolgozzuk össze, hogy a száraz hozzávalók teljesen átvegyék a nedvességet, de a tészta az egyéb hozzávalókkal darabos maradjon.

40. oldal

Kapcsolódó szócikkek: liszt · muffin · sütőpor · tojás

Hasonló könyvek címkék alapján

Fiona Patchett: Nagy sütiskönyv gyerekeknek
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Kis-Varga Judit: Csak a süti – Csak a Puffin
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Bereczki-Papp Emese: Porcukor és habverő
Nagy Mária (szerk.): Gyümölcsös sütik
Márk Szonja: Édesem süteményei
Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye