Cadia ​becsülete (Warhammer 40,000: Cadia 2.) 7 csillagozás

Justin D. Hill: Cadia becsülete

Tízezer éven át a Cadia bástyaként állt a démoni dagály ellenében, amely az Iszonyat Szeméből áradt. Most azonban az erődvilág romokban hever, seregei elpusztultak Abaddon, a Kifosztó Tizenharmadik Fekete Hadjárata során.
Akik túlélték a csatát, bár kísérti őket szeretett otthonviláguk elvesztése, sebzetten, ám rendületlenül és kíméletlenül küzdenek tovább a Császár nevében.
Soraik közt harcol a rendíthetetlen Minka Lesk őrmester is. A Potence fővárosába küldött Lesk és a Cadiai 101-es Század hamarosan felfedezik, hogy a látszólag békés világ szívében sötét rothadás tenyészik. Lesk tudja, hogy ki kell purgálnia a Káosz szennyét, mert ennek a küzdelemnek a tétje nemcsak az ő és százada tagjainak az élete, hanem a Cadia becsülete.

>!
Tuan, Budapest, 2021
492 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156075710 · Fordította: Szántai Zsolt

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

KerekesCs>!
Justin D. Hill: Cadia becsülete

Nagyon gyenge könyv. A cselekménye nem lett volna rossz, de így megírni, borzalom. Semmi izgalom, semmi feszültség, semmi ritmusa és kerete nincs. Ja, és igazi karakterek sincsenek, csak nevek, akiket random bedobál a sztoriba, ráadásul, akik olyan bárgyú párbeszédeket folytatnak, amitől elmegy az életkedv. Komolyan idegállapotba hozott ez a könyv, és muszáj vagyok most kiírni magamból ezt a frusztrációt. A Cadiaiak ennél sokkal, de sokkal többet és jobbat érdemelnek.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Abnett: Anarch
Aaron Dembski-Bowden: Az első eretnek
Dan Abnett: Bűnbánó
Nick Kyme: Dicsőség neked, Volpone!
David Annandale: Vulkan nyomában
Mike Brooks: Kegyetlen ravasság
Aaron Dembski-Bowden: A Császár Lándzsája
Andy Clark: A Csontkapu
Chris Wraight: A Csend Urai
Chris Wraight: Leman Russ, a Nagy Farkas