A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mind nagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbeli tudásukat latba vetve, lelkesen kreálnak egész menüsorokat, így aztán a hús nélküli fogások napjainkban már igazán változatosak és ínycsiklandók. Könyvünkben pompás recepteket kínálunk az „igazi” vegetáriánusoknak vagy a „vega” vendégeket váróknak, de azoknak is, akik a változatosság kedvéért döntenek olykor a hús nélküli fogások mellett.
Vegetáriánus konyha 1 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyvtár Vince
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 98% ·
Összehasonlítás - Kocsis Dóra: Zero waste konyha 96% ·
Összehasonlítás - Vida Kata: Idei, hazai, zöld 95% ·
Összehasonlítás - Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok ·
Összehasonlítás - Mikkonen Virpi – Tuulia Talvio: Fagyivarázs ·
Összehasonlítás - Hévízi Dóra – Hévízi Ákos: Jövőd a tányérodon ·
Összehasonlítás - Nina Olsson: Kézműves vega burgerek ·
Összehasonlítás - Energiafalatok 94% ·
Összehasonlítás - Bede Anna: Vegabudapest 94% ·
Összehasonlítás - Bede Anna: Vegasztrománia 92% ·
Összehasonlítás