Justh Szilvia (szerk.)

Vegetáriánus ​konyha 1 csillagozás

Justh Szilvia (szerk.): Vegetáriánus konyha

A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mind nagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbeli tudásukat latba vetve, lelkesen kreálnak egész menüsorokat, így aztán a hús nélküli fogások napjainkban már igazán változatosak és ínycsiklandók. Könyvünkben pompás recepteket kínálunk az „igazi” vegetáriánusoknak vagy a „vega” vendégeket váróknak, de azoknak is, akik a változatosság kedvéért döntenek olykor a hús nélküli fogások mellett.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyvtár

>!
Vince, Budapest, 2008
240 oldal · ISBN: 9789639731608 · Fordította: Molnár Magda

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Z. Tábori Piroska (szerk.): Húst pótló ételek hústalan napokra
Martha Day: Nagy karácsonyi szakácskönyv
Vegetáriánus konyha
Isa Fuchs: Vegetáriánus konyha
S. Deli Magda: Szója konyha
Kovács Józsefné (szerk.): Vegetáriánus ételreceptek
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Bede Anna: Vegasztrománia
Hugh Fearnley-Whittingstall: Zöldséget minden napra!
Elisabeth Döpp – Christian Willrich: Vegetáriánus ételek