Justh Szilvia (szerk.)

Vegetáriánus ​konyha 1 csillagozás

Justh Szilvia (szerk.): Vegetáriánus konyha

A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mind nagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbeli tudásukat latba vetve, lelkesen kreálnak egész menüsorokat, így aztán a hús nélküli fogások napjainkban már igazán változatosak és ínycsiklandók. Könyvünkben pompás recepteket kínálunk az „igazi” vegetáriánusoknak vagy a „vega” vendégeket váróknak, de azoknak is, akik a változatosság kedvéért döntenek olykor a hús nélküli fogások mellett.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyvtár Vince

>!
Vince, Budapest, 2008
240 oldal · ISBN: 9789639731608 · Fordította: Molnár Magda

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Kocsis Dóra: Zero waste konyha
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Yotam Ottolenghi: Vegetáriánus finomságok
Mikkonen Virpi – Tuulia Talvio: Fagyivarázs
Hévízi Dóra – Hévízi Ákos: Jövőd a tányérodon
Nina Olsson: Kézműves vega burgerek
Energiafalatok
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia