Justh Szilvia (szerk.)

Nélkülözhetetlen ​vegetáriánus szakácskönyv 2 csillagozás

Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv

A ​vegetáriánus táplálkozás megítélése sokat változott a kezdetek óta, amikor még az egészségmániások hóbortjának tekintették. Napjaink friss, modern, izgató és kifinomult vegetáriánus ételeiben a legválogatósabb ínyencek is örömüket lelik. Ebben a kötetben számtalan fenséges vegetáriánus receptet gyűjtöttünk össze a bekapni való falatkáktól a főfogásokon át a desszertekig és italokig. A nagyvilág legjobb ízeit felölelő, jó minőségű, friss alapanyagokat felhasználó vegetáriánus konyha egyáltalán nem tekinthető másodrendűnek.

Mit kínál ez a könyv?

– Információk a létfontosságú tápanyagokról, valamint tanácsok a kiegyensúlyozott étrend kialakításához.
– A különböző élelmiszerek szénhidrát-, rost-, zsír- és fehérjetartalmának ismertetése, valamint azon élelmiszerek bemutatása, amelyek gazdagok olyan alapvető tápanyagokban, amelyeket a vegetáriánusok sem nélkülözhetnek.
– Tizenkét önálló színes oldalpár az előételek, polenták, zöldségchipsek, zöldségpürék,… (tovább)

>!
Vince, Budapest, 2006
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639552852 · Fordította: Gálvölgyi Judit

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 6


Hasonló könyvek címkék alapján

Bede Anna: Vegasztrománia
Egyedi Péter: A vegetárius főzés örömei
Chantal Sandjon: Nyerskoszt kezdőknek
Carla Bardi: Klasszikus vegetáriánus konyha
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Vegetáriánus ételek
Sarah Brown: Ezerízű vegetáriánus szakácskönyv
Martha Day: Nagy karácsonyi szakácskönyv
Kövesdi Natália: Nagyi és Nati szakácskönyve
Laár András – Laár Györgyi: 108 finomenális vegetáriánus recept à la Laár
Lénárt Gitta: Élő italok könyve