Justh Szilvia (szerk.)

Nélkülözhetetlen ​vegetáriánus könyv 2 csillagozás

Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv

A ​vegetáriánus táplálkozás megítélése sokat változott a kezdetek óta, amikor még az egészségmániások hóbortjának tekintették. Napjaink friss, modern, izgató és kifinomult vegetáriánus ételeiben a legválogatósabb ínyencek is örömüket lelik. Ebben a kötetben számtalan fenséges vegetáriánus receptet gyűjtöttünk össze a bekapni való falatkáktól a főfogásokon át a desszertekig és italokig. A nagyvilág legjobb ízeit felölelő, jó minőségű, friss alapanyagokat felhasználó vegetáriánus konyha egyáltalán nem tekinthető másodrendűnek.

Mit kínál ez a könyv?

– Információk a létfontosságú tápanyagokról, valamint tanácsok a kiegyensúlyozott étrend kialakításához.
– A különböző élelmiszerek szénhidrát-, rost-, zsír- és fehérjetartalmának ismertetése, valamint azon élelmiszerek bemutatása, amelyek gazdagok olyan alapvető tápanyagokban, amelyeket a vegetáriánusok sem nélkülözhetnek.
– Tizenkét önálló színes oldalpár az előételek, polenták, zöldségchipsek, zöldségpürék,… (tovább)

>!
Vince, Budapest, 2000
304 oldal · ISBN: 963919283X · Fordította: Gálvölgyi Judit

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
eeszter P
Justh Szilvia (szerk.): Nélkülözhetetlen vegetáriánus könyv

Ezt a szakácskönyvet én annak idején kivettem könyvtárból, hogy majd kimásolom belőle azokat a recepteket, amik érdekelnek… Aztán miután rájöttem, hogy az első 20-ból 19-et kellett volna másolnom, úgy döntöttem egyszerűbb lesz beszerezni :D Nem is bántam meg, vannak benne egyszerűek, rafináltak, bonyolultak, mikor milyet akar az ember :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Joan van Rooijen: Napeledel
Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Temesvári Gabriella: A gyógyító konyha
Gabonaételek
Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Kövesdi Natália: Nagyi és Nati szakácskönyve
Andrási Nóra: Mindenmentes