Kínában hagyományosan rendkívül fontos a kapcsolat az étel és az egészség között – a kínaiak hite szerint azért kell fizetni az orvosnak, hogy egészségben tartson, nem pedig azért, hogy meggyógyítson! A kínaiak a főzést inkább művészetnek tekintik, mint szükséges tevékenységnek, és csakugyan, a kínai ételek legalább annyira szemet gyönyörködtetők, mint amennyire jó az ízük. Gyors térhódításukban minden bizonnyal szerepet játszik az is, hogy a legtöbbjüket gyorsan és egyszerűen elkészíthetjük otthon is. A hozzávalók frissessége és a gyors keverve-rázva sütés garantálja, hogy bármikor pillanatok alatt elkápráztathassuk családunkat vagy barátainkat. Ehhez kínáljuk a legjobb hagyományos kínai recepteket.
Kínai konyha 1 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyvtár Vince
Várólistára tette 3
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Korpádi Péter: Kínai és távol-keleti konyhák ·
Összehasonlítás - Szántó Péter: Kínai főzőiskola alapfokon ·
Összehasonlítás - Liu Zihua – Uli Franz: Az igazi kínai konyha ·
Összehasonlítás - Toró Elza: A 100 legjobb kínai étel ·
Összehasonlítás - Carla Bardi – Walter Mericchi: Világkonyha ·
Összehasonlítás - Zhao Yi – Kassai György: A Vörös Sárkány ízei ·
Összehasonlítás - Wang Xuejun – Liu Junru: Étkezés Kínában ·
Összehasonlítás - Campos Jiménez Mária (szerk.): Kínai konyha lépésről lépésre ·
Összehasonlítás - Marosi Lászlóné: A kínai konyha ·
Összehasonlítás - Farkas Viktória: Meleg reggeli minden napra ·
Összehasonlítás