Justh Szilvia (szerk.)

Kínai ​konyha 1 csillagozás

Justh Szilvia (szerk.): Kínai konyha

Kínában hagyományosan rendkívül fontos a kapcsolat az étel és az egészség között – a kínaiak hite szerint azért kell fizetni az orvosnak, hogy egészségben tartson, nem pedig azért, hogy meggyógyítson! A kínaiak a főzést inkább művészetnek tekintik, mint szükséges tevékenységnek, és csakugyan, a kínai ételek legalább annyira szemet gyönyörködtetők, mint amennyire jó az ízük. Gyors térhódításukban minden bizonnyal szerepet játszik az is, hogy a legtöbbjüket gyorsan és egyszerűen elkészíthetjük otthon is. A hozzávalók frissessége és a gyors keverve-rázva sütés garantálja, hogy bármikor pillanatok alatt elkápráztathassuk családunkat vagy barátainkat. Ehhez kínáljuk a legjobb hagyományos kínai recepteket.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyvtár Vince

>!
Vince, Kína, 2008
240 oldal · ISBN: 9789639731547 · Fordította: Erdélyi Ágnes

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Korpádi Péter: Kínai és távol-keleti konyhák
Szántó Péter: Kínai főzőiskola alapfokon
Liu Zihua – Uli Franz: Az igazi kínai konyha
Toró Elza: A 100 legjobb kínai étel
Carla Bardi – Walter Mericchi: Világkonyha
Zhao Yi – Kassai György: A Vörös Sárkány ízei
Wang Xuejun – Liu Junru: Étkezés Kínában
Campos Jiménez Mária (szerk.): Kínai konyha lépésről lépésre
Marosi Lászlóné: A kínai konyha
Farkas Viktória: Meleg reggeli minden napra