Tremble ​– Remegés (Denazen 3.) 4 csillagozás

Jus Accardo: Tremble – Remegés Jus Accardo: Tremble – Remegés

Dez ​Crossnak megvannak a maga problémái.
„Íróként Ms. Accardo különleges módon tudja láttatni az olvasókkal a történéseket. Elbeszélő stílusa tempós, a részletei jól kidolgozottak, a szereplői elképesztőek, a cselekménye pedig feszültséggel teli és humorral fűszerezett.”
– Rita Lorraine Hubbard, New York Journal of Books

Dez Crossnak megvannak a maga problémái. Már majdnem tizennyolc éves és az elmeháborodás határán áll a Denazen részvénytársaság által használt drogtól, amivel a képességét igyekeztek fokozni. A hozzá közelálló emberek hátat fordítottak a földalatti mozgalomnak, és most a rossz oldalon harcolnak. És akkor még ott van Kale is… Ettől rosszabb már nem is lehetne a helyzet.
Már persze, amíg nem lesz mégis rosszabb. A Denazen egy új, Uralom elnevezésű kísérletet készül indítani, ami működik is. Ám ez azt jelenti, hogy ki a régivel és jöjjön az új. Kiadták a parancsot, hogy végezni kell a második kísérlet minden túlélőjével, köztük Dezzel is. A… (tovább)

Eredeti mű: Jus Accardo: Tremble

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
352 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634572497 · Fordította: Dobó Zsuzsanna
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634572480 · Fordította: Dobó Zsuzsanna

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 57

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
DarknessAngel 
Jus Accardo: Tremble – Remegés

Imádom, imádom, imádom! *-*
Nálam eddig az összes rész hatalmas kedvenc lett, és szerencsére most sem kellett csalódnom. Azután a szörnyű befejezés után, amit az előző részben kaptunk, végre megtudhatjuk, hogy megy főhőseink sora.
Dez még mindig a top-nak a top-ja. :D Egy csomó minden történt, ami összekuszálta az életét, ő mégis megy előre. Közben szétrúg pár popót, segít másoknak, és mindig kitart Kale mellett.
Nagyon izgalmas volt a cselekmény, több mindenen is lehetett izgulni. Ha nem kellett volna dolgozni mennem, szerintem még egy nap alatt is simán elovlastam volna.
Brandt-nek külön örültem, remélem az ő kis könyvét is elhozza nekünk a KMK.
Kale pedig, hát mit mondjak?! Mindegy mit csinálnak vele, ő mindig az az imádnivaló pasi marad, akit az első részben megismertünk. ^-^

UI: A borítókért külön csillag. Szerintem nagyon jól eltalálták a karaktereket, és tetszik, hogy odafigyelnek Dez külső megjelenésének részleteire.

11 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Origin
Cassandra Clare: A hercegnő
Cassandra Clare: Üvegváros
Richelle Mead: A halál csókja
Rachel Vincent: Prey – Préda
On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?
Becca Fitzpatrick: Finale – Végjáték
Julie Kagawa: The Iron Daughter – Vashercegnő
Joss Stirling: Lélektársak – Sky
Colleen Houck: A tigris küldetése