Transcendent (Denazen 4.) 3 csillagozás

Jus Accardo: Transcendent

The boy she’d lost, and finally found again, is not the same boy she remembers. As one of the most powerful Sixes, Kale has changed in ways Dez can’t ignore.

He swore he’d never kill, and now he’s out for blood.

He swore he’d never harm her, and now he struggles to control his fatal touch.

They’ve been to hell and back, over and over, but this time they might not survive the fire.

When the truth at the root of the Denazen Corporation’s origins begins to unfold, those behind the scenes will do anything to keep it hidden.

Dez and Kale will be pushed to their breaking point. As long buried secrets come to light, they must fight for their freedom—and each other—as they never have before.

Kale’s destructive power could win the battle, if he doesn’t lose himself to it in the process. Or Dez will be faced with an impossible task—saving the world from the boy she loves.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9798615452574
>!
Entangled, US, 2020
272 oldal · ASIN: B084F8ZN48

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Kale · Deznee Cross


Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

DarknessAngel>!
Jus Accardo: Transcendent

Nem is tudom, mit mondjak. Imádtam az egészet, mégis szomorú vagyok, mert befejeződött a sorozat. Kár, hogy ilyen rövid volt a könyv, mert legszívesebben még hosszú sorokon át olvastam volna kedvenc szereplőimről. Szerencsére az írónő még ígyis kihozta a maximumot a sztoriból. Annyi minden történt, hogy csak kapkodtam a fejem. Fényderül pár titokra, de természetesen jön egy csavar és bumm! Kiderül, hogy még az addig lelepletett dolgokról több lepel is le tud hullani. A vége felé már féltem, jócskán bele fogok gabalyodni, de szerencsére megértettem mindent :D Végre megtudtuk azt is, Dezre miért nem hatott Kale halálos érintése az első részben. Volt még egy pár nosztalgikus jelent, ami összefoglalta az első három részt. Ez nagyon tetszettt, mert úgy éreztem, egy kicsit visszarepülök az időbe, amikor az egész kezdődött. Jus azt is jól megoldotta, hogy hosszú idő elteltével képbe maradjon az olvasó, így ha el is felejtett valamit az ember, Dez emlékeztette rá. Mint pl. én a Kale+Kiernan dolgot, hogy meddig is mentek el ők ketten pontosan a harmadik részben. És ha már Kiernan…. Istenem az a lány! Ha minimum 20x nem csapnám agyon, akkor egyszer se. Nem igaz, hogy még most is képes volt maximálisan irritálni, pedig alig volt említve.
Egy új gonosz is feltűnt a színen, így már nemcsak Marshall volt a legnagyobb fenyegetés. Tetszett, ahogy az egész harc meg lett oldva, főleg Kale képessége, ami végre teljesen kialakult. Sajnáltam, hogy valaki nem élte túl, de valahol ez várható volt. Amit viszont a halálesetnél is jobban sajnáltam, az a Dez+Kale romantikus szál. Természetesen jelen volt és jó volt, de én sokkal többet szerettem volna kapni belőle. Szegények itt is egy csomó mindenen mennek keresztül, és megint az útjukban áll pár dolog… Szóval keveselltem a romantikát közöttük. A lezárás tetszett, mert valamennyire nyitott maradt, hasonlóan a disztópikus sorozatokéhoz, de azért egy szép epilógussal engem jobban le lehetne kenyerezni.
Újraolvasós sorozat főleg Kale és Dez miatt. Imádom őket♥

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

"Come on,” I said, playfully pulling him into the shade of the large tree. “You’re living the dream, dude. Your girlfriend can look like anyone in the world. From porn star princess to sexy librarian in the blink of an eye.”

He pulled away and slid his glasses down a hair, eyes on mine. A spike of heat rocked through me. “My girlfriend is perfect. Body, face, hair”—his lips curled upward—“and attitude.”

Kapcsolódó szócikkek: Deznee Cross · Kale

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: The Indigo Spell
Marissa Meyer: Cress (angol)
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Holly Black: The Wicked King
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Rick Riordan: The Blood of Olympus
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Julie Kagawa: The Eternity Cure